Nazdar Olomóčáci a Prostijováci, tak keré z vás pojede letos to šlapko? Meslim, že je to 4.9.2010.
Nazdar Olomóčáci a Prostijováci, tak keré z vás pojede letos to šlapko? Meslim, že je to 4.9.2010.
Nač se honit po závodech, budu si užívat Beskydy a Hostýnky:-)
Šlapka přece není závod, jeto jen vyjížďka.
Aha, pardon.Myslel jsem že zase nějaká chrťárna?:-D
no, ale já stejně jezdím všechno chrtem:-)))
Ale jo,taky se rád zmáčknu.Mám rád malé akcičky a většinou se všechno nasere do jednoho výkendu.4.9 se jede Štrauzák a zrtovna budu jinde:-(.Je to časovka na Jívovou, kousek od Olomouce.
… no přijedu se tam podívat :-)
Co antichrti ? Chysta se nekdo ?
nee, koliduje mi to s jinou akcí :-)
Skoda, spolehal jsem na tebe ;-) Nemas cirou nahodou mail na Hejdika, ze bych se ho poptal ? Pokud ano, posli mi ho prosim na mail v profilu
pošlu mu kontakt na tebe, ať se ti ozve :-)
dik
… čauky prej když bude polojasno, jede Hejdik s vozíkem a s malou beruškou …
Letos mi to nevyjde, ať máte lepší počasí než na Vandru.
… srabe :-)) … tak já snad nakonec pojedu sám :-(
Kdo to už jel? Já jsem jel zatím jen vandr, rád bych se někoho chytil.
No já jedu určitě … sice budu opět po večírku … ale na čerstvém vzduch se nejlíp léčí kocovinka … MTB 80 to jistí.
na vandru bylo přece krásně, no až na ten konec:-)
Až na to že jsme se brodili furt blátem :) :-D
kup si silničku, na cestě bláto skoro nenajdeš :-)
Já si koupil silniční kola, na tom pojedu silničku když bude hnusně xD
Ale když bude zase chcat, tak tam asi nepudu :( ( podle radaru uvidíme ).
Pojedeš nějakou silnici? :) Já doufám že bych to ujel xD :-)
já ještě vůbec nevím co budu nebo nebudu dělat, v tom termínu se mi kříží tři akce s podobnou atraktivitou :-)
aha :-) TAk kolo na 3 šásti a jedem :-D
Právě konec byl pro mě vysvobození. Při krupobití a následném padání vody jsem byl zbaven i s kolem bláta množství větší než malé :)
když se dívám zpětně na foto, tak se směju a zároveň mě mrazí
No teď po tomto týdnu pršení to asi o moc lepší nebude ani na vandru … každopádně sem nazul dopředu novou kendu karmu a přední sem šupl dozadu, tak snad to moc klouzat nebude :-) … a na té zadní je ještě uprostřed pořád zbytek špuntíků a to má guma cca 4200 najeto
Nepomůže nic, ani samočistící blaťák :) Co pro ten diplom člověk nepodstoupí…
chyba jezdce … já to jel taky a projel :-))))))))
To byla ta první pasáž že? :-) přes pole, v blátě… pak přes silnici a do menšího kopečka :-D Tam stavěl každý … :-D
Tak sem byl srab i já a nejel … ranní pohled na meteoradar měpřesvědčil … a dvouhodinové pršení po obědě mu dalo za pravdu … no a jet v dešti a 13 stupních se mě teda faaaakt nechtělo :-))
mně stačil štrauzák a i tak jsem se musel doma zouvat i z ponožek na chodbě, abych si nezaťapal koberec :)
Tak, Tak taky jsem nejel. Nerad byl byl na Jedovnice nachcípanej.
Škoda že vám to nevyšlo. Můžem si to zajet v rámci podzimních/zimních vyjížděk. U nás dnes jasno, teplo a 70 na kontě.
OK, navrhni termín, popř. založ nové téma ať se nás sjede víc.
Mapu mám z minula na papíře i v hlavě, druhá půlka října se dostanu do PV-city. Tak to tu pak oživím.
čau pane … tady nic moc i dnes … takže mě ani nes.. že musm do práce … a odpo taky nikam nemůžu musím být na telefonu, kdyby náhodou …
souhlasím na konci měsíce je pár dní volna kolem sv. Vency tak by jsme to měli dát :-)) … i já mám mapu v hlavě :-)
Taky jsme nejeli při pohledu ven. Nemám tu ani oblečení na chladno :(
Tebe musí hřát mládí přece :o))!
:-) kec. A tebe co teda? :-D Nerad jezdím v dešti. Tak co.
Ty jsi tam byl? Nemáš pls trasy?
Mě hřeje šliovica, i když na kole teda nepiju – takže jen myšlenka na švestky 54% a je to cajk :o)).
Kdybych nesmrděl v práci tak bych tam byl pečené vařené. Ne trasy nemám a ani sem se po nich nepídil.
pokud bude pěkně – a nebude bláto, tak pojedem nějakou tu 60 nebo 80 MTB … když bude hnusně tak pojedu asik zkusit 176 na praděd :-) Jestli to dám nebo ne-e xD
jo, tak praděd by byla opravdová lahůdka :-) tam bude kosa jak kráva
Jj, mám na kole přidělaný nosič, brašny… a jestli to pojedu tak tam naházím hadry, nějakou pláštěnku a pojedu :-D
Byla jsem na akci na Běleckém mlýně a říkám si, prší a tolik cyklistů. Byla jsem ráda, že jsem uvnitř, v teple a že nemusím nikam na kolo.
Ale poslechem jsem se bavila historkama některých bajkerů, kteří popisovali dosavadní průběh jejich cesty :-D
Ahoj, co si tu Smržickou Šlápotu zajet 23.nebo 24. října. Snad se nám vyprší o víkendu a ten příští bude OK. Podle aktuálního počasí si to můžem samozřejmě naplánovat dle libosti (Marvinovi trailíky super). Hospod je po cestě mnoho a zpět je to jenom z kopce :) cca v 10:00 na Splávku
Pokud nebude pršet jedu.
no problém, už sem Ti to psal :-)