zdar, marne shanim presmyk s objimkou prum. 28,6mm (ne, adapter nechci), klasicky downswing, spodní tah… cokoli LX, XT, XTR Nevi nekdo o necem zapadlem ve vitrine v nejakem kamenaku? idealne Kladno, Praha, ale klidne i jinde…
zdar, marne shanim presmyk s objimkou prum. 28,6mm (ne, adapter nechci), klasicky downswing, spodní tah… cokoli LX, XT, XTR Nevi nekdo o necem zapadlem ve vitrine v nejakem kamenaku? idealne Kladno, Praha, ale klidne i jinde…
Smim se zeptat co mas proti adapteru?
nelibi se mi
No na obchodě myslím máme XTR 28,6 spodní tah, ale bohužel topswing je za dobrou cenu:-) a jinak se můžu podívat jestli něco najdu… když tak se mi ozvi na mail.
tak a po 2 letech mam opet stejny problem… shanim smyk downswing se spodnim tahem a objimkou 28.6mm, idelane XTR (M900,953) nebo XT (M737,738,751) … „vydrzel“ bych i topswing M950
mam inzerat v bazaru, ale koupi nikdo necte… tak pokud by nekdo vedel o ulozence v kamenaku, budu moc vdecny
Ja jsem kupoval FD-M950 (btw genialni smyk) pres ebay, tyhle rozmery dneska uz nikdo nechce a jsou za par kacek.
tak tak v americe je jich plno i nové cena kolem 30–40 dolarů :-)
mate pravdu, ebay smiruju taky, ale pokud by neco bylu u nas, jen dobre
Nechci ti brát elán, ale já se takového smyku něco nahledal a nakonec tam mám mrchu s redukcí. A to jsem prolezl snad 80 obchodů po republice.
mam xtr, 28.6, dolni tah, nejety (mozna i s krabickou :-)) ). bohuzel topswing, kdyby nevadilo. urcite bychom se domluvili ;-).
timto verejne dekuji JSt za rychle reseni, smyk uz je doma, akorat mi prestal odpovidat na email… potrebuju to cislo uctu
To XT co máš na fotce vozím už 3roky (koupil u KRABA) a to XTR bych chtěl :-)
mrknu na to , mam jeden smyk doma, uplne fungl novy, ale nevim co to presne je…
aha, takze mam doma starej LX M560, objimka nahore, spod. tah, prumer 34,9…
Ten XT mám doma, ale horní tah. Spodní tah mám taky,ale mnohem starší. Tak 91–93??
Opráším staré vlákno. Nevíte někdo o redukci na přesmyk z 31,8 na 28,6 mm?
Díky, ozdoba kola to sice není, ale asi toho moc na výběr nebude :-)
Mám doma téměř nový smyk 28,6 XT horní tah, rok tak 1997.
Díky, ale potřebuji dolní tah.
Těch rwedukcí bylo mraky. Možná je nejlepší se ptát po obchodech jestli se jim tam něco hezčího neválí.
Když jsem před pár lety kupoval XT smyk, tak s ním byla v balení sada redukcí asi pro tři průměry sedlové trubky. Třeba se válejí někomu doma nebo v krámě nevyužité.