kdyby měl někdo zájem se přidat na ploužení/tlačení do Haloun a následně se podívat na cíl ExtremeBikeBrd, tak zítra v 11:00 pod Barandovským mostem na Branické straně na cyklostezce. Jedu tuhle trasu vyzkoušet na singlu, takže tempo pomalé zaučeno.
kdyby měl někdo zájem se přidat na ploužení/tlačení do Haloun a následně se podívat na cíl ExtremeBikeBrd, tak zítra v 11:00 pod Barandovským mostem na Branické straně na cyklostezce. Jedu tuhle trasu vyzkoušet na singlu, takže tempo pomalé zaučeno.
jedu taky a je to moje premierová cesta do Haloun, takže jestli někdo bude chrtit, dostane pumpičkou po šišce:-)
A od tebe to je rana jak z dela :-)
Asi taky pojedu. Uz jsem zkusel „pohodove tempo“ od Gung-Ho, ted' je na rade „plouzeni“ od Pebe :)
aby jsi se ale nenudil ;-)
At' radsi nudim, nez umrem :)
možná se taky ukážu :o)
32/18 ;-)
nebud máslo a dej tam 32/16 :oD
Vas bavi tlacit?:-)
nemám :-(
Jedu. Teda aspoň v tuhle chvíli jsem o tom přesvědčenej.
jak rád bych, dokonce nadpis přesně vystihuje moji aktuální formu :-(
bohužel nestíhám, musim do práce, ale na vyhlášení se snad stihnu přijet podívat, ale ty ovocný knedlíky mě mrzej :D
Mozn? j?.. jak kdo hlasoval je dobrej chyták..:)
omlouvam se za pomyleny klik ;-/, zitra brouzdam okoli Sazavy
taky se asi objevim :o)
…tak to nakonec nestiham
tak jsem doma :-) bylo to moc hezký, překvapivě jsem se ani moc netrápil a celkem jsem i stíhal, bonusy u Černošic a na Točný byly výživný ;-) 6:20hodin, 103km fotky: pebe.rajce.idnes.cz/25.8.2007_-_singlem_do_Haloun/
Pekna vyjizdka! Ja mam 93km.
tak dnes to bylo super začína mě SS dost bavit :o)