Jedu terenem na chalupu, takze kdyby se nekdo chtel na kus cesty pripojit, sraz 9:45 na mostku pred OBI, 10:00 u vesla, trasa: Bityska-Tisnov-Predklasteri(zastavka v hospode)-Nedvedice(cukrarna)-Vir
Jedu terenem na chalupu, takze kdyby se nekdo chtel na kus cesty pripojit, sraz 9:45 na mostku pred OBI, 10:00 u vesla, trasa: Bityska-Tisnov-Predklasteri(zastavka v hospode)-Nedvedice(cukrarna)-Vir
A Vír jako co?!To má bejt jako nabídka-zaprasenej a vyřízenej se otočím a pomažu zpět,ne!Takhle se to nedělá,příteli!Sleduj:
Jedu v sobotu na prodloužený víkend do Tišnova.Kdyby někdo chtěl povodit po okolí,tak doprava do Tišnova po vlastní ose(auto,vlak),možnost odložení zbytečných věcí na baráku a předstartovní občerstvení U legionáře,odjezd cca 10.30 na nějakou kochací trasičku s vhodnou volbou občerstvoven,návrat v podvečer k připravenému grilu,točené pivo zajištěno,nocleh ve vlastním spacáku rovněž možný.
Pokud by se někdo náhodou necítil zdravotně fit,může zůstat na baráku,aby tam Renata nebyla celý den sama…,a zatím třeba nasekat dříví-pan JST by vysvětlil kde je sekyrka a tak :-))
„aby tam Renata nebyla celý den sama…“ co přesně si pod tím máme představit? :-)
:-)
Říkáš: „já bych jel,ale asi nějak se necítím fit…!“,jo.
Furt tomu nerozumím, to „jo“ říká ona? :-)
Podívej,klidně pojeď,a uvidíš :-)
Ovšem minule sekal dřevo pan JST-a prej mu to šlo velice dobře…tak abys jako ve srovnání nepohořel,že…:-)
Hmm, když já tam netrefím, asi.
Už hledáš výmluvy???Kdyby se ti zvedlo ego,tak ráno brnkni-ale radši bych kdybysme pojezdili,co?Už udržíš rodla?
Ráno mám ego naopak na nule. Rodla udržím, jenom motor, už tak zralej na výměnu, se eště nějak zatáhl. (Nejedó náhodou nějací chrti?)
No možná jo-ovšem Pájovu variantu :-)
Tak co se motoru týče přece existuje řešení.
To není full a eště to má RST vidlu
6.drevo na chalupe nasekat nepotrebuju, uz ho mam pripravenyho dost:-P
Tak to bylo vostrý…
ani ne, puvodne jsem to chtel bloknout;-)
No no!Jsem jen nabídl alternativu,která v podstatě není konkurenční,neboť oba oslovujeme úplně jinou cílovou skupinu:ty nabízíš krev,pot a slzy,já přicházím s nabídkou kvalitního…požitku(?) :-)
Kvůli tomu nemusíš hned dělat hysterické scény :-)
Já jen jak jsem se tím tvým příspěvkem prokousal na konec,tak jsem čekal nějakou pointu právě…„Vír…kde je zdrama prase a pivko"Nebo "Vír-kde je volba Miss mokré tričko“ nebo aspoň „Vír,kde se koná výprodej karbonových Leftyn,1500/ks“.A ty skončíš „Vír“.Jsem se uviděl jak mi totálně K.O.,zablácenýmu a zmrzlýmu říkáš ahoj,načež s perspektivou stejného martýria návratu hážu kolo z hráze a vzápětí jej následuji…
Prosimte, scena by vypadala jinak;-) zadnou krev, pot ani slzy nenabizim, jen pohodovou vyjizdku podzimni zadumcivou krajinou:-D pro vsechny, kteri v cili nepotrebujou zadnou atrakci:-P
k nabídce požitků : tu Renatu neznám, tak nevím.
(každopádně bohužel musím valit do Prosiměřic na slezinu cestovatelů..
Dobre Ty :-)
Jestli je teda porad ta stejna…
;o)
Požitkem byl myšlen ten vejlet…:-)
Jinak ty tvoje pochybnosti mi připoměly fór:
„Jednou Lenku,nebo 2× Petru?“
„No Lenka je Lenka…ale dvakrát je dvakrát!!!“
Ja bych se pridal, ale v sobotu budem mostovat druhou vlecku :(