Další ročník srazu bikerů a bikerek v Železných horách
Taxe rok s rokem sešel a máme tu zase chvilku na prvního dreda o letošní Socce.
Kdo ještě neví, oč jde – je to slezina bikerů a bikerek z 99% z BF, kteří si každoročně udělají v průběhu května čas a sejdou se v krásných železných horách, kde se nabaští, napijí, zabikují a hlavně si vyborně pokecají a uvidí jiné ksichtíky, které se skrývají pod jednotlivými nicky :)
Kemp si dovoluji míti pod patronací já (neb jsem největší socka :) vlastně větší je Roud, ale u něj se to počítá trošku jinak :)))
K letošnímu ročníku:
Místo – stejné
Čas – záleží kdy dostanu lázně :) zas to vypadá, že to bude přesně na socku :) nicméně po předchzích ročnících máme 90% procentní čanci si urvat pro sebe květnový prodloužený víkend!!!
Pokud jde o mě čas je mi jedno, každopádně bych počítal s tím, že letošní kemp bude čtvrtek-neděle
Finance – tam nepočítám s nějakou změnou, zálohu (prozatím bez bližšího zjištění) bychom ponechali jako minulý rok (a ještě nám zbude na buiblifuk :)
Pouze Roud má vstupní poplatek na kemp stanoven na 3500,– :)))
Strava – momentálně řeším Krkonošské dilema z loňského roku, kdy se nám horalé předvedli a dokázali, že nemají záklopku a zbytek pil jenom vodu, bo nic jiného už nezbylo:) Takže nechám na dohodě zda soudek jako každý rok a náplast na horalskou kušnu (postačí i klackem přes prsty) a nebo si každý doveze pitivo sám. Co setýče jídlo po loňském ohlasu bych opět aktivoval akci Steaky alá moje tchýně (Majer si ještě týden potom lízal kul.. pardon prsty :)
Tož zatím z mé strany vše.
Pro „nováčky“ více informaci a fotek na www.GRINCH.cz
Velmi rád uvidím staré známé tváře, tím staré myslím Zdendu Cube a známé myslím všechny další :)
Jinak kemp je povinný pro Antuch, Arnostik (má předplacen jeden den a maturu dáv září:), Roud, Kubad, Zdenda Cube,Vojtas, Crempa (má předplaceny 2 dny:), Marekmaue, atd :)