Asi už je pozdě, ale možná se někdo přidá, i když Sokolováků tu moc není, kdyby se však někdo našel, tak v jednu na křižovatce u Schönnera…
Asi už je pozdě, ale možná se někdo přidá, i když Sokolováků tu moc není, kdyby se však někdo našel, tak v jednu na křižovatce u Schönnera…
… tak jsem se sekl, mělo to být do „vyjížďk/srazy“ sorry
Nevím kde je křižovatka u Schönnera. Ale přijel bych od Citic podél kolejí a počkal bych pod mostem – silnicí na Kraslice.
jede se na bajku a Schönner je na Michalu – prodejce škodovek :))
Michala neznám a v Sokolově nenakupuju. Zkus to popsat tak, že od někud přijedu a kam bych za křižovatkou (rovně, vlevo, vpravo) mohl pokračovat, místní názvy mi nic neříkají.
Tak jak to popsat.. Pojedes z pod mostu kolem vlakoveho nadrazi ke krizovatce u soudu. Na ni pojedes rovne kolem Sporitelny, KB, stale po hlavni smer nahoru (obchodak Plus atd).. a od Sporitelny to je 4 odbocka doprava (pocitane pro auta) a pak uz po leve strane mas Skodovku…
Michal je sídliště na kopci a pokud pojedeš přes citice(z Hazlova asi přes Bukovany), tak nepojedeš podél kolejí, ale dáš se přes řeku a za ní na křižovatce ve tvaru T doleva, pak přijedeš do Dolního Rychnova k přejezdu a budeš se držet po hlavní – zatáčí vlevo, pak je dlouhá rovinka, za cedulí Sokolov se dáš vpravo(křižovatka ve tvaru T) do kopce mineš 1. benzínovou pumpu a u druhé (Tank ONO) je křižovatka, tam se dáš vlevo z kopce, projedeš dolík na sídlišti a do kopce :), přejedeš dva retardéry a jsi tady. Nebo se zkus domluvit s Vikim a přijeďte oba, on ví kde bydlim :))
Takže kolem Vikiho, to najdu. Ve 13 jsem tam :-)
Kam pojedete?
Na Hruškovou, kolem kostela sv. Mikuláše do Třídomí, za Třídomím do lesa, pak na Komáří Jezírka, dále směrem na Krásno, pak sjezdíkem do Podstrání (brod), za podstráním do kopce a sjezdíčkem mezi chaty, nahoru na Lobzy a lesem na Březovou :)), jedeš taky ??
Ne, u mě je to tak, že teď jsem kvuli praci už několik let v Hradci Králové, ale pořád vzpomínám na ten náš kraj…zeptal jsem se jen tak z nostalgie. Tenhle okruh je z nejhezčích!!! Hlavně ten sjezdík na podstrání a brod a krajina kolem kolem Komářích rybníků. Jen tý žuly by tam mohlo být míň:-)) Člověk z ní má pěkně vyklepanej zadek…
:DDD
Ještě mám rád okolí Lokte, tzn. Svatošky směrem nahoru na KV Hory (přes ty dva brutální kopce) a pak směr na Kozí vrchy (přes ten jeden kopec s výhledem na kroutící se Ohři)… nádhera. A pak samozřejmě Kraslicko, Špičák, Přebúz … sorry, že si tady vylejvám srdce… ale moje sokolovský srdce tady v těch hradeckých písčitých rovinách ohromně trpí. Do orliček je to 50 km a co jsou mně známý cesty tak jsou většinou vyasfaltovaný. To je osud:-(
no tak někdy přijeď a dáme něco :))
Výhledově se tam určitě objevím… Koupím druhé kolo a jedno si tam odvezu. Pak se domluvíme:-)
:-)
Předevčírem o kus jinde – první brod nacákal do jedný boty, druhej do druhý. Co na tom máte?;-)
…