Dobrý den, potřeboval bych poradit jak spárovat trenažér Van Rysel D100 s tachometrem Van Rysel GPS500 a také se Zwiftem, protože mi to nejde i když jsem postupoval podle příručky, kdyby měl někdo radu rád vyslechnu, děkuji
Dobrý den, potřeboval bych poradit jak spárovat trenažér Van Rysel D100 s tachometrem Van Rysel GPS500 a také se Zwiftem, protože mi to nejde i když jsem postupoval podle příručky, kdyby měl někdo radu rád vyslechnu, děkuji
Vůbec nevíme, v čem tkví problém, na čem ten Zwift pouštíš, atd… Achich ouvej…
Pokyny k připojení přes Bluetooth
Domácí trenažér se nepřipojuje stejně jako například bluetooth sluchátka. Nelze jej připojit přímo s nastavením Bluetooth tak, jak jste zvyklí připojovat telefon, tablet či počítač.
Pokud jste jej tak připojili, vymažte jej ze seznamu produktů a následně jej připojte přímo přes aplikaci.
Připomínáme: domácí trenažér nelze připojit k chytrým hodinkám či k tachometru.
Mě připojit k garmin Edge 530 jde.
Ahoj ????Nezkoušel jsi používat s Rouvy? Dík za info
Ahoj. S Rouvy to funguje bez problémů. Mám na Rouvy odjetou celou zimu.
Zdravím, jak se vám povedlo prosím spárovat ten VR D100 s Edge 530? Já u trenažéru měl na výběr jen Mabene a VR cyklopočítače, díky!
Já to dělal v přímo v Edge. Připojil jsem jako nové čidlo.
Jaká část vám prosím případně fungovala, zkoušel jsem vyhledat vše a nešlo to. Přikládám možnosti na výběr
Připojoval jsem jako snímač výkonu, ale je pravda že to ukazovalo jenom výkon (mě to stačilo)
Jj, výkon by mi stačil, díky, zkusím.. Občas mi ale přijde, že přijde nějaký update a starý věci, co šly, už pak nejdou :D jinak jak Edge 530 i d100 jsou super
snad neoperuje pouze s BT?, nevím chci jej taky pořídit
Má to pouze BT, neumí to ANT.
Píšou to i na stránkách:
" Připomínáme: domácí trenažér nelze připojit k chytrým hodinkám či k tachometru. "
Jo dík, taky jsem se koukal, na aplikace Rouvy MYWHOOS, aj staci a na můj mikrovykon taky.
A já myslel že to s Garminem nefunguje? Jestli jo, tak je ten D100 se Zwift Cog super deal, ne?