Spárování trenažéru Van Rysel D100

14 nepřečtených
  • Mirinda29

Dobrý den, potřeboval bych poradit jak spárovat trenažér Van Rysel D100 s tachometrem Van Rysel GPS500 a také se Zwiftem, protože mi to nejde i když jsem postupoval podle příručky, kdyby měl někdo radu rád vyslechnu, děkuji

0 0
    • milan.v  

Vůbec nevíme, v čem tkví problém, na čem ten Zwift pouštíš, atd… Achich ouvej…

0 0
    • MTBIKER doporučuje
      Elite Arion tréninkové válce Skladem > 2 ks

savings Elite Arion tréninkové válce

4 549 Kč savings MOC 7 599 Kč

Elite Quick-Motion tréninkové válce Skladem > 2 ks

savings Elite Quick-Motion tréninkové válce

6 899 Kč savings MOC 11 699 Kč

Elite Qubo Fluid trenažer Skladem > 2 ks

savings Elite Qubo Fluid trenažer

3 949 Kč savings MOC 8 599 Kč

• Krispinm  

Pokyny k připojení přes Bluetooth

Domácí trenažér se nepřipojuje stejně jako například bluetooth sluchátka. Nelze jej připojit přímo s nastavením Bluetooth tak, jak jste zvyklí připojovat telefon, tablet či počítač.

Pokud jste jej tak připojili, vymažte jej ze seznamu produktů a následně jej připojte přímo přes aplikaci.

Připomínáme: domácí trenažér nelze připojit k chytrým hodinkám či k tachometru.

Mě připojit k garmin Edge 530 jde.

0 0
      • Ow3n  

Ahoj ????Nezkoušel jsi používat s Rouvy? Dík za info

0 0
        • Krispinm  

Ahoj. S Rouvy to funguje bez problémů. Mám na Rouvy odjetou celou zimu.

0 0
      • jaamiee4  

Zdravím, jak se vám povedlo prosím spárovat ten VR D100 s Edge 530? Já u trenažéru měl na výběr jen Mabene a VR cyklopočítače, dí­ky!

0 0
        • Krispinm  

Já to dělal v přímo v Edge. Připojil jsem jako nové čidlo.

0 0
          • jaamiee4  

Jaká část vám prosím případně fungovala, zkoušel jsem vyhledat vše a nešlo to. Přikládám možnosti na výběr

0 0
            • Krispinm  

Připojoval jsem jako snímač výkonu, ale je pravda že to ukazovalo jenom výkon (mě to stačilo)

0 0
              • jaamiee4  

Jj, výkon by mi stačil, díky, zkusím.. Občas mi ale přijde, že přijde nějaký update a starý věci, co šly, už pak nejdou :D jinak jak Edge 530 i d100 jsou super

0 0
            •  jarek1  

snad neoperuje pouze s BT?, nevím chci jej taky pořídit

0 0
              • Slash  

Má to pouze BT, neumí to ANT.

Píšou to i na stránkách:

" Připomínáme: domácí trenažér nelze připojit k chytrým hodinkám či k tachometru. "

0 0
                •  jarek1  

Jo dík, taky jsem se koukal, na aplikace Rouvy MYWHOOS, aj staci a na můj mikrovykon taky.

0 0
        • Fineater  

A já myslel že to s Garminem nefunguje? Jestli jo, tak je ten D100 se Zwift Cog super deal, ne?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.