Ahoj, rozhoduji se mezi těmito dvěma modely. Které by jste braly a proč. Díky.
Ahoj, rozhoduji se mezi těmito dvěma modely. Které by jste braly a proč. Díky.
Myslíš, že se bude chtít holkám hledat odkazy?
Za mě Giant.
Za me tez Giant, ale jsem zaujatej :D
To mě docela překvapuje. Co že preferujete Giant? Já se teda trochu rezepisi
Za mě taky Giant a to ze dvou důvodu. 1) nemám rád velké S 2) výbava na Giantu je o parník jinde(mnohem lépe vybaven) – na kolo za 130tKč dát NX sadu je tak na pověšení za koule do průvanu → a tím se i vracíme k bodu 1)
Obě budou super, ale zdvih u Reign by mě sral, je to jak na trailbiku. Maestro je ale super a dohání papírový nízky zdvih. Enduro je pry nej co, kdy udelali. Měl by ses na tom povozit… Otázkou na co to chceš.
U regina jde vytáhnout vložky v tlumič, pak má skoro 160mm, ale asi tím porušíš záruku …
A nepotká se zadní kolo se sedlovou trubkou? 29 reigna jsem z blízka ještě neviděl tak nevím
Ty kola nejsou porovnatelný. Enduro je o level sjezdovější kolo, lehký traily na něm nuda. Potřebuje kopec dolů a rychlost, na rovinatým trailu nemáš takovou rychlost, aby to byla zábava. Překvapivě šlapání do kopce není extra problém.
Za mě Enduro je jednoznačně lepší bajk, ale ne každej to využije, pak už to může bejt spíš nuda, že za tebe všechno vyřeší kolo. A jak už tu padlo, Spešl si to nechá zaplatit.
Co úhel sedlovky? Nemusel jsi narvat sedlo úplně dopředu?
Nemusel… A upřímně, celý řešení úhlu sedlovky po internetech mi přijde jako kravina. Každý kolo má jinej reach, jinou délku představce, výšku hlavovky, takže ten optimální úhel sedlový trubky je jinej. Navíc většině bajků se liší efektivní úhel podle vysunutí sedla, takže je stejně potřeba si na to sednout.
Proto se ptám. Rámy s předsazenou a položenou sedlovkou u mě většinou vedou k nepříjemnému šlapání před sebe. A když nemáš tlumič se slušnou oporou ve zdvihu, tak je to o to horší.