Dobry den,
Mam brzdy mt501 160 mm SM-RT56 na mem M velikosti. Vim ze od velikosti L se davaji 180
Muzu pouzit RT70 180 mm? Nevim zda mi tam vlezou na kolo velikost M
Dobry den,
Mam brzdy mt501 160 mm SM-RT56 na mem M velikosti. Vim ze od velikosti L se davaji 180
Muzu pouzit RT70 180 mm? Nevim zda mi tam vlezou na kolo velikost M
Proc by ti tam nevlezly… S adapterem na 180
Aha takze musim pouzit adapter. To jsem nevedel. Muzete mi doporucit presne jaky?
tento? adapter na 180 mm
Na předek ano.
SERVIS
A určitě máš na kole kotouče na centerlock?
No mam tam tyto
SM-RT56 6-bolt
chjo. Omlouvam se mam sm RT56 S 6 der.
No ale ted je otazka zda mam koupit 56 v 180 nebo nejaky lepsi kotouc?
Otazka je zda muzu ouzit tento kotouc k mt501 s adapterem?
Můžeš.. Predtim jsi poslal odkaz na kotouč s uchycenim centerlock… Hele, sorry, ale vůbec asi nevíš vo co go… Hoď to raději do servisu.
Ja jsem zapomnel ze mam na stevm 6 protoze jsem dnes objednaval na starsi kolo centerlock a trochu se mi ti popletlo a nebyl jsem si jisty. Tak jsem skocil do Garaze se podivat :-)
Problem je ze na shimanu pisou ze na mt501 doporucuji rt56 a chtel bych tam prave ty rt86. V tom jiz odbornik nejsem zda je tam muzu nebo nemuzu pouzit. Proto jsem se ptal.
Zalezi co mas za trmeny. Pokud s sirokou brzdnou plochou, tak to na RT86 neni vhodne.
NO tak to nevim jake mam. NO asi zustanu u tech 56 jen tam dat 180 na predek.
To se holt budes muset podivat co je na tech trmenech psany. Ty brzdy se osazuji ve vic kombinacich paka/trmen a vyrobce zrovna moc podrobne specifikace neuvadi.
Da se ale predpokladat, ze pokud jsou tam 56ky, tak jsou tam desky s vysokou brudnou plochou a pro pouziti XT kotoucu bys musel vymenit trmeny za jine, vhodne.
Jasne chapu. Dekuji moc. Asi zustanu u tech 56 jen tam dam 180 plus adapter.