Potřeboval bych poradit, které z těchto kol je lepší na sjezd a celkově Allmountain.
Potřeboval bych poradit, které z těchto kol je lepší na sjezd a celkově Allmountain.
Spešl 120 mm zdvihu, GT 150 mm… To myslím mluví samo za sebe.
Na all moutain spíš big hit. Levnější brácha Endura. A navíc to FSR je na marathony. Takže logicky za B.
Které XC kolo je lepší na sjezd a celkově Allmountain?! Máme to chápat tak, že je máš v nějaký výhodný nabídce a vybíráš mezi nima? Ono na AllMountain není ani jedno bylo by lepší vybrat opravdu allmountain.
Pokud je ti sympatickej Speš uvažuj o Pich Pro nebo Comp , to Xc by fungovalo taky jen prostě tolik nevydrží a lehce geometrie ho posouvá jinam.
na sjezd v kombinaci s AM bych bral od Spešlu SX trail,případně Pitch…ale podle mě stejně nevíš co vlastně chceš:)
Ja jen nechci čistě sjezdový kolo, protože vím , že aby bylo bytelný je to od 80 000,– výš. Potřebuju jen kolo schopný toho sjezdu, na kterym si tu jízdu užiju a nevykodrcám si přitom zuby nebo nezhebnu o strom kuli technické nepřizpůsobilosti. Proto hledám alternativu mezi sjezdem a allmountain. Nechce se mi dávat za kolo 100 litrů. Tyhle dvě kola jsem chtěl jen srovnat protože kamarád má nějaký kola na skladě a tyhle dvě se mě zdáli nejvíce vyhovující mým „náročným požadavkům“.
Hurá pustil božskou jak to je.
Ještě jednu věc a to dražší není lepší. že aby bylo bytelný je to od 80 000,–... …není pravda. Takže tvrdim že i nejlevnější Pitch na to bude lepší.
Řekni nějáký čistě sjezdový kolo okolo 50 000,– který není složeno z nekvalitních dílů a nevypadá přitom lacině. Ja si myslím ze neexistuje.
http://www.bike-mailorder.de/…::13533.html solidni FR pod 50 , v ČR jsdou sehnat solidní Norca ono kdo hledá najde.
s tim UMF si doufám děláš srandu – vypada jak z krabice od vloček a ta váha taky mluví sama za sebe
A ty ses asi probral z matrixu ne? Psal jsem solidní FR za 50 ! 19 je normální i u špičnokých DH strojů je váha i přes 20kg ikdyž už to hubne.
Design nejezdí a je hold moda viz Kona nebo eloxový orgie u Giant 2010.
Podle mně nevíš co řekat od Allmountain, Enduro , Freeride a Dh kola. Jakou čekat odolnost , jakou čekat běžnou hmotnost a geometrii.
no tak ono se stacilo podívat na ty ostatni kola na ty stránce
Bych řekl, že srovnáváš 2 různé kategorie kol. Na sjezd a AM celkově bude z těchto 2 určitě víc vyhovovat Force.
rozmysli si co vlaste chces, pak je mozno nejak rozumne radit…
pokud to chces a to aby si s tim nekam i dojel, v kopcich nahoru se nejak extremne netrapil a zkopce dolu si to uzil, koukal bych po kolech typu Spesl Pitch, GT Force, Giant Reign atd. atd. Pokud chces neco jeste vic dolu jezdivejsiho pak GT Sanction, Giant Reign X atd.
Jsou to kola, ktery se daj sehnat za rozumnej peniz a pritom jsou kvalitni…
Jestli chceš sjezďáka tak nevybírej mezi kolama, u kterých se platí za to, že maj jezdit dobře do kopce (nízká hmotnost, kompromis geometrie)…