Cau,
nevite jak to vypada letos s PROMO kody? Pustil nekdo ven nejaky?
Vim, ze loni se vsude objevoval napr. EASYSPORT nebo tak neco.
Stacilo zadat u registrace a pak byl vstup zdarma.
Diky!
Cau,
nevite jak to vypada letos s PROMO kody? Pustil nekdo ven nejaky?
Vim, ze loni se vsude objevoval napr. EASYSPORT nebo tak neco.
Stacilo zadat u registrace a pak byl vstup zdarma.
Diky!
Zkus pohledat na tomto foru a najdeš. Není špatné se podívat na názvy témat se slovíčky jak sportlife a bikebrno. Napsal bych to přímo, ale to by bylo snadné.
A vy ostatní ho v tom nepodporujte. Pokud chce něco zadarmo tak tedy za nějaké úsilí.
Zrovna tebe Zlatko jsem chtěl varovat. Takto si na to zvykne a bude myslet, že to je norma mít vše zadarmo bez zapojení brainu.
:( njn sorky
otázka je jestli má vůbec smysl tam jezdit
nedávno mě dorazila krásná promo akce od jednoho velkého e-shopu co tam tradičně vystavoval s názvem Ukažme Brnu záda :D
Jestli je to tatáž, co byla ve Velu, tak ta mě na jednu stranu pobavila ale zároveň i znejistila, jestli bych krám s takovým stylem vyjadřování měl vůbec podporovat a nakupovat u nich.
spíš se ptej proč se tak vyjadřují :(
Spíš prdel, ne? :-)
To byla nějaká akce od cyklo-md? :-D
:D
Kolokram mam u ****** :-D
SL bude mít u ****** víc firem
Zbytečná pozérská reakce, jen se ztrapnili.
určitě na něco upozornili, a že de SL rok od roku do hajzlu je vidět,
Tak nějak.
co tak nějak?
pokud asi největší e-shop u nás, jeden z mála co vystavoval na SL a měl hooodně velký stánek udělá veřejně takovouto pozérskou akci tak je to rozhodně k zamyšlení !!!
Největší?? :)
Naopak. Je to sice škoda, protože jejich stánek byl jeden z nejlepších a já se na silničky vždycky těšil, ale i tak je celkem chápu. Po návštěvě Eurobiku se Brno jeví jako fraška ve všech ohledech.
Hlavně tu prdel ukázali etickému kodexu reklamy :-/
Uvidíme, kolik zákazníků zase ukáže prdel firmičce toho dopera svobody…
vykladam si to tak, ze neprosperuji a nemaji na zaplaceni stanku. neduveryhodny obchod. ;-)
Evidentne nevis co placas.Spousty firem tam kazdej rok neni z duvodu pristupu Brnenskeljch veletrhu.Kdyby to melo smysl tak prachy vubec neresi.A zrovna Kolokram s prachama nema problem a i tak spousta velkejch firem ktery na to kaslou.Ja v tom prostredi delam takze si to troufam takhle hodnotit.Je to proste zoufalej veletrh.Kdyz chces videt vsechno na jednom tak jedes na Eurobike kam je to kousek.
Tak co letos (7.-10.11.)? Máte někdo?
na co? šak nic není
Jakto, že není? http://www.bvv.cz/…t-life-2013/
tak SL je, ale v jeho rámci už nejsou kola, ale pokud tam jdeš kvůli něčemu jinému tak sorry za mystifikaci :)
Bike Brno se letos neuskuteční,
tradiční SPORT Life nabídku sportovního vyžití rozšíří
Společnost Veletrhy Brno po dohodě s hlavními vystavovateli a partnery přistoupila k rozhodnutí o nekonání cyklistického veletrhu Bike Brno, který byl plánován na 7.-10.11.2013. Souběžně pořádaný sportovní veletrh SPORT Life rozšíří svůj doprovodný program o cyklistiku. Další dva souběžné veletrhy Caravaning Brno a Dance Life Expo proběhnou beze změny.
Jo, tohle jsem zaznamenala, ale chci tam omrknout lyžáky na skialp a diagnostiku došlapu.
Sport-life je, Bike Brno není.
Jinak onehdá jsem těch vstupenek měl asi 1000 ks v ruce s tím, že si jich mám vzít kolik chci :-D
No výborně, tak sem s nimi. Tedy jestli sis jich nabral dost :)
Nenabral, co bych s tím dělal. Mám 3.
Chápu. V pohodě, už jsem sehnala od kamaráda
a co my ostatní?
To seš takovej chudák, že si to nemůžeš koupit?
Nevim jak Sportlife, ale Bike Brno nikdy nebyl něco, za co bych chtěl dát takový prachy…zadarmo (nebo i zlevněně) bych se podívat šel, možná si i něco koupil
Proč něco kupovat, když je možnost si to legálně zajistit gratis.
Tak ať si to najde sám, ne kvůli stovce otravovat a škemrat na foru. Toť můj názor.
na netu se to (zatím) najít nedá, aspoň já to nenašel. Tak proč se nezeptat tady, kde to může zajímat víc lidí?
Tak je pravda, že kdyby to tak dělali všichni tak ten veletrh asi zkrachuje…
no právě všichni to tak dělali a veletr zkrachoval :(
Bych to přikládal spíš chybě pořadatelů, kteří ty volné vstupenky vydávali v pomalu neomezeném množství, a ne návštěvníkům, kteří jen využili to, co jim organizátoři nabídli.
nekaž to :D
já bych řekl, že veletrh zkrachoval, protože tam žádnej vystavoval nechtěl jet, protože tam zas tolik lidí nejezdilo, a navíc chtěli přemrštěný ceny za výstavní plochu :-)
Jak to bylo s těma cenama za výstavní plochu? Teď jsem se motal kolem MSV a ty ceny za pronájem výstavní plochy mi přišly velice příjemné.
přesně nevím, říkám jenom co sem tak slyšel a četl ;-)
Už to nefunguje, bylo to omezené určitým počtem využití
Je na to nějakej ten kód, jak loni, nebo letos ne?
Jsou letos promokody? Kdyby mi ho nějaká hodná dušička poslala na meil, tak bych jí byl velice, ale opravdu velice zavázán:)
Ani by nemuselo bejt na mail, ale stačilo by zde :)
Našel jsem jen slevové promokódy, které slevňují z víkenddovýh 130 na 80 Kč. Nabízí ho například CESA BUT Brno na http://www.cesa.vutbr.cz/…7–10–11–2013
Je to SPORTLIFE13 (funguje min. od ročníku 2011 se zvšujícím se číslem)