Zvažuji koupi tohoto sedla.Je to model za 3990kč. Jezdí ho někdo?Rok 2018 s modrou tečkou uprostřed.Chci ho na bajk.Je pružení active přínosné a bez zvuků? Byl bych vděčný za zkušenosti uživatelů tohoto modelu.
Zvažuji koupi tohoto sedla.Je to model za 3990kč. Jezdí ho někdo?Rok 2018 s modrou tečkou uprostřed.Chci ho na bajk.Je pružení active přínosné a bez zvuků? Byl bych vděčný za zkušenosti uživatelů tohoto modelu.
jen bych dodal ze mam sice SQ 611 rok 2018, ergo & active, ale modrou tecku uprostred teda nemam (ani bych nechtel). Ale jinak sedlo je to fajn (zda se, zatim..) :-)
Nemuzu nikde najit hmotnosti.Kolik vazi?
Hmotnosti najdeš nečekaně na stránkách výrobce ;-)
Mohl by jsi mi poslat odkaz na to co mas?
vahu jsem (myslim) nekde videl … na webu nebo tak. Sundavat, abych to zvazil v realu, to fakt nebudu :-)
jinak je to takova ta „zluta“ verze … https://www.bike-forum.cz/…l/52879-hugo .. nekde to tam najdes …
Mám modrou tečku a nejtvdší token, kvůli porážkové váze. Ergowave není přímo pružení jako takové, ale spíš drobné naklánění sedací části při šlapání. Sedlo je poměrně dost tvrdé, ale to bych bral to jako výhodu. Díky tvarování je opravdu pohodlné, nikde nic nevrže, žádné nežádoucí zvuky se neozývají.
Díky, objednal jsem a uvidím v praxi.