Zdravím,
koupil jsem výhodně řetěz Sram PC 991, máte s ním někdo zkušenosti? Zajímá mě hlavně výdrž, předchozí HG 73 mě dost zklamal-vydržel jen 700 km (mám asi 74 kg a nejezdím silově). Na každém článku je vyražené buď K8 nebo G8, co to znamená?
Zdravím,
koupil jsem výhodně řetěz Sram PC 991, máte s ním někdo zkušenosti? Zajímá mě hlavně výdrž, předchozí HG 73 mě dost zklamal-vydržel jen 700 km (mám asi 74 kg a nejezdím silově). Na každém článku je vyražené buď K8 nebo G8, co to znamená?
No já mám 971 a po 800km kalibr řetězu zapadl na první zub, u 951 už byl na druhém. Takže teroreticky by měl vydržet :o). Ale to také zaléží na údržbě …
Tak aspoň tak- u mojí HG 73 po 700 měrka na předposledním zubu. Uvažoval jsem o C9, ale nepoznám v jakém stavu je kazeta, tak C9 až s novou.
měl by vydržet trochu víc, ale zázraky nečekej, u mě sou rozdíly ve výdrži řetězů minimální
Rozdili vy vydrzi jsou opravdu minymalni, ale ja vozim trebas PC 991 proto, ze se mi ho jeste nepodarilo rotrhnout.
:-) no vidiš a mě se na něm před týdnem poprvé v životě otevřela rychlospojka Sram
jinak s PC 991 spokojenost větší než s řetězy Shimano
Já jsem rychlospojku hodil k lepení a řetěz snýtoval.