Chystám se dát nové kladky na šaltr, tak bych chtěl vědět jestli neexistuje nějaká alternativa na průmyslech, nebo tam mám zase dát ty SRAM. Mám z nich špatný pocit, teď po jednom roku chytla origo kladka cca 3mm vakl…
Chystám se dát nové kladky na šaltr, tak bych chtěl vědět jestli neexistuje nějaká alternativa na průmyslech, nebo tam mám zase dát ty SRAM. Mám z nich špatný pocit, teď po jednom roku chytla origo kladka cca 3mm vakl…
to je divne, moja X.9 ma kladky na priemysloch. Nemas nejaky OEM salter? Zeby tam davali tie klasicke. Ale kazdopadne, mali by tam sadnut nahradne na X.9 na priemysloch
X.9 má pouze spodní kladku na průmyslu, horní je normální kluzná potvora s velice ochotně rezavějícím excentrovým válečkem :o) Teoreticky by tam měli padnout všechny 11 zubové alternativy, ale možná bude problém se šířkou kladky :o(. Sám jsem to řešil ale přímo alternativa na SRAM žádná, možná třebas tyhle :
vravim, ja mam obe zapuzdrene, rocnik 2009
Pokud máš ještě starou X9 s excentrickou kladkou, tak se tam dá dát normální, pokud ufikneš ty výstupky. Ty staré kladky jsou docela trága :-(
Pells kladky: http://www.suncycle.sk/…lapierre.php?…