• max78

Ahoj, snazim se sehnat sroubek do PDM 505, ktery vypadl me kolegyni z jejiho pedalu a ktery se ji nedari sehnat v servisech. Dejte mi vedet, pokud ho mate k dispozici a mohli byste jej postradat.

Na obrazku je ozanceny cervenou elipsou.

Diky. M.

0 0
    • RADO77  

A obrázek?? BTW mě taky vypad. Řešil jsem to tak, že jsem zahodil 505 a koupil pořádné pedály :-))

0 0
    • Honza z H  

Můžu ti prodat celkem málo jeté pedály celé, mám navíc za cenu řekněme 200,– + pošta, ještě si můžeš vybrat černé nebo stříbrné. Když tak se ozvi na e-mail.

0 0
    • Seadat  

to jinak neni metrickej zavit??? Kdyby byl tak jdi do zelezarstvi ne? a neni co resit :-))) a pokud to je atyp tak ja mam doma tyhle pedaly ale sroubek nedostanes :-D pa

0 0
    • tachmude  

Máš napsané Praha Opava.Já Ti ten šroubek a klidně 2 dám.Jen dej vědět kdy budeš v Opavě a můžeme se někde sejít.Jinak tyhle pedály nic moc.

0 0
      • max78  

Jedu do Opavy dnes vecer. Muzeme se domluvit. Prijedu kamkoliv kdykoliv :)

0 0
        • tachmude  

Dělám do 18:00.Dojedu domů mrknu se do garáže kde je mám a dáme sraz.Tak nějak kolem 20:00 budu na Krnovské ulici v hospodě 13.Nevím jestli to znáš,ale když ne tak večer zavolej na 721862958 a sejdeme se někde poblíž Bredy.

0 0
          • max78  

to najdu. budu v Opa kolem 22.00 az 23.00 podle dopravy. cislo mam. svy jsem Ti poslal na mail. mas u me pivko.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.