Zdarec, nevíte nekdo, kde se daji koupit (samostatne) srouby od kufru z 520tek? Nejlépe v některém obchodě v Brně… pri nejhorsim i nekde jinde v okolí ;) Dneska se mi, ani nevim jak, podarilo jeden ztratit :P:(
Dik moc :)
Zdarec, nevíte nekdo, kde se daji koupit (samostatne) srouby od kufru z 520tek? Nejlépe v některém obchodě v Brně… pri nejhorsim i nekde jinde v okolí ;) Dneska se mi, ani nevim jak, podarilo jeden ztratit :P:(
Dik moc :)
Zkusil bych železářství.
Ony to nejsou az tak bezny srouby.
Vím, ale zkusil bych to. Pokud se nepletu, jde jen o to rozšíření u hlavičky, že?
Je tam jina velikost hlavicky, nez je u M6 sroubu obvykle, navic se 6ti hranem.
Taky jsem je kdysi sháněl, v železářství u nás je neměli, ale z katalogu je objednali, nebyl to problém.
No jesi nepochodíš v cyklo obchodech, tak ho budou mít v nějakym obchodě se spojovacím materiálem, zkrátka v nějaký speciálce na šrouby, divil bych se kdyby v Brně žádnej takovej obchod nebyl…
podívej se do katalogů největších prodejců spojovacího materiálu www.fabory.cz www.reca.cz
To bych se divil, když si změříš parametry, tak že by neměli v želežářství tenhle šroub se zapuštěnou hlavou
taky se mi podařilo, od té doby vozívám i imbus na kufry:)
Šroubek je to atypický, nahradit by možná šel, ale já to rovnou vyřešil koupí nových 520. Náhradní kufry stojí přes 200,– tak jsem rovnou koupil nové pedály, které využívám na druhém kole
Před přestěhováním byly k mání ve Velo Hanák. Teď nevím jak to tam maj zařízený…
Jo, to je škoda… měl jsem je při cestě do školy. Kde teď vlastně jsou? :) Díky moc… zajdu tam ;)
Velo Hanák, Velo servis a Skiservis
Špitálka 23a, 602 00 Brno
724 504 565 ?
Kousek vedle
Díky… uz jsem se na to taky koukal. ;)je to aorad o ulici dal, nez to bylo předtím :)
www.fabory.cz – koupil jsem si jich tam víc do foroty, bo stály pár šupů. V cyklokrámu bych se obával vysoké ceny, protože ne všude je mají a řeknou si za to balík jakože to je speciální šroub do kufrů :-)
A jsou to urcite ty same? :) Jen se uistuju, nejspis tam totiz zejtra zajdu :) jinak díky za tip ;)