Stazeni dat z Polaru S 725 X na mobil Nokia

5 nepřečtených
  • Bully

Uz jsem pred nedavnem vyuzil moznosti zeptat se ve vlakne o Polarech, ale bez reakce, tak to zkousim takhle :o) Mate nekdo zkusenost v prevodech dat z Polaru S725 X na mobil Nokia 5140i? Nejak mi to neslo :o( Jde mi predevsim o zalohovani dat, kdyz bude pamet v compliku plna (na delsi dovolene bez pristupu k PC apod.). 1/ Musim do mobilu nahrat nejakej specialni SW? 2/ Kam se v telefonu ukladaji a tedy kde potom v mobilu najdu, ev. vyvolam k prohlizeni preneseny data? 3/ Bude mi s mobilem fungovat origo IR rozhrani k PC od Polaru? 4/ Prenesou se do mobilu veskery data ulozeny cestou do pameti Polaru, analogicky bude v SW Polar v PC po prenosu z mobilu zaznam stejny, jako kdybych data prenasel primo z cyklokompu Polar? 5/ Kolik hodin zaznamu jizdy se asi vejde do pameti Nokie 5140i(v pripade, ze je prakticky „prazdna“- nepouzivam cidlo kadence ani siloveho vykonu). Ja vim, ze je to hodne orientacni, ale aspon tak radove- treba informace „pri intervalu 5 sec ukladani cca 10–20 hod., pri 15 sec radove 30–50 hodin“ apod. Diky moc za pripadny odpovedi :o)

0 0
    • B0B0  

www.sportreport.sk/sport/index.php?…

3. otazke nerozumiem. 4. tiez nie celkom dobre rozumiem. Do PC sa ti stiahne taky isty zaznam z Polaru ako aj z Nokie. Je to to iste. 5. Do Nokie ti vojde tolko zaznamov, kolko mas v mobile pamate. To sa da lahko skontrolovat. Ale vojde tam toho dost, mozes byt bez obav. Skor musis meditovat nad pamatou v Polari ako v Nokii. V Nokii mam tusim cely rok 2006. To jest priblizne 6 tisic km. Nechce sa mi to mazat. :-)

0 0
        Výběr z produktů
        Přejít do shopu (Komponenty)
      • Bully  

Diky, otazce 4/ a 5/ jsi porozumnel dobre a dal mi prijemny odpovedi, super :o) Ad 1/ SW= SoftWare, nahraji se mi udaje z Polaru do tel. normalne, nebo musim mobil „nakrmit“ nejdriv nejakym programkem? Ad 2/ cemu neni rozumnet? Ad 3/ IR= infracerveny. Spolupracuje Nokia i s originalnim IR rozhranim, co je u Polaru (ten bazmek, jak se pres nej pripojuje k PC)?

0 0
        • B0B0  
          1. Subory jednoducho nakopirujes do mobilu a ono sa to samo nainstaluje
          2. Na toto je zbytocne odpovedat. to si zisti sam. mna take veci nezaujimaju, ze kde sa to uklada. Jednoducho to poslem do PC ako zaznam cez soft.
          3. To tiez netusim, to si tiez treba vyskusat. Ja pouzivam neoriginalny noname infrak, ktory akceptuje mobil aj polar.
          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.