http://www.stevens.cz/…1-team/c9255
Ahoj, tak nějak uvažuji, že bych si udělal radost a koupil si pořádný kolo. Ale spíš asi až na podzim nebo v zimě, páč se ve výprodejích dá předpokládám dost ušetřit. Nějak mě to zatím táhne ke značce Stevens, páč otec od nich má MTB a cyklokrosové kolo, nemůže si to vynachválit a taky tam dokáže domluvit nějakou mírnou slevu.
Co říkáte na Stevens Scope Team 2011? Za ty peníze dostanu dobrou výbavu a kvalitu nebo je kolo předražené a za ty prachy se dá koupit něco lepšího u jiné značky? Prosím o nějaké tipy a rady zkušenějších bikerů, já se v těch výbavách a značkách zatím moc neorientuji :-) Co se týká ceny, mělo by to být řekněme do cca 110, max 115tis. současná ceníková cena, v zimě předpokládám ve slevách 85–90tisíc, to je tak strop, který jsem schopen a ochoten investovat.
Dotaz druhý? Proč jsou kola Stevens v CZ tak málo rozšířená? Jedním z důvodů bude samozřejmě to, že se prodávají tuším jen v Mladé Boleslavi, ale kdyby to byla nějaká echt kvalita, lidi si pro kolo do Boleslavi zajedou nebo si kolo nechají poslat, ne? Tak mě právě napadlo, jestli to není nějaká předražená stylovka nebo průměrná kvalita za vysokou cenu…