Jelikož jsem včera podepsal smlouvu o pronájmu základny, vkládám sem po dvou měsících příspěvek s aktuálními informacemi. Původní příspěvek: www.bike-forum.cz/…4/forum.html#…
Místo setkání: Hájenka Černé lesy u Brtnice. GPS Loc: 49°17'46,855"N, 15°42'21,359"E Přímo ke vchodu. Termín: 18.4. – 20.4.2008 Přijíždívší vlastními vozy parkují přímo u základny, je-li někdo příznivcem železnice, bude zabezpečen svoz z nádraží ČD Jihlava.
Bohužel se s novým rokem ceny malinko změnily v neprospěch uživatele, tady jsou aktuální: 70,–Kč os/noc, 1KW el. energie 7,–Kč. Elektřina se mimo osvětlení užívá víceméně jen k ohřevu užitkové vody, ev. ohřevu stravy.
Lokalita je vhodná téměř pro všechny druhy cyklistiky (žiletkáři ocení mizivý provoz na silnicích). DH lokality nemám zmapované. Plánuju (vzhledem k úplňku) noční biking Rokštejn – sjezdovka Jalovec – hájenka. 19.4. je možná účast na bikové štafetě „Okolo zudova vrchu“, 4×10km muži, 3×10km ženy a junioři. Po celou dobu setkání jsem zabezpečil hlídání a zábavu o nebikující ratolesti. Děti tedy nemusí být překážkou účasti. K dispozici bude lehké servisní zázemí, trenažéry a válce. Večer posedíme u roztopených kachláků s trochou pěnivého, pohovoříme, nebo se podíváme (pokud někdo doveze) na nějaká zajímavá biková videa.
Zvážil jsem společné stravování: Snídaně – klasika (čaj, pečivo, máslo, džemy, müsli,jogurty. Obědy (mohou se podle potřeby posunout na post večeře) Pátek: polévka, hověží guláš Sobota: polévka, kuře se čtyřiceti stroužky česneku – specialita Neděle: polévka, kebab/ovocné knedlíky s tvarohem Večeře (nebo traťovka místo oběda) Pečivo, salámy, sýry, ovoce, čaj. S jídlem počítám se všemi na betón přihlášenými. Pokud by si někdo chtěl připravovat stravu idividuálně (tato možnost je vč.vaření), tak mi to prosím oznamte předem.