ZDAREC – od soboty 16.8.08 budu s rodinou týden na dovolené na Šumavě v oblasti mezi Vimperkem a Kašperskými Horami (Rohanov). Dovolenou budu trávit s rodinou tak jak se sluší a patří, ale jeden DEN (je jedno jaký to bude) jsem si zamluvil sám pro sebe, pro svojí osobní poznávací MTB jízdu po Šumavě (na Šumavě budu poprvé). Tohle vlákno jsem založil pro případ, že by se tu našel stejný případ jako já a v rámci dovolené se chtěl odtrhnout od nejbližších a užít si to pěkně sám a třeba poznat stejně postiženého pacienta jako jsem JÁ. Nebo někdo místní, kdo by byl ochotný mě protáhnout Šumavskými hvozdy. Někdo s kým bych se projel a nemusel neustále koukat po značkách, zda jedu správně nebo ne. Nebo pro případ, že se bude jednat o neználka Šumavy, tak značky budeme mít pod kontrolu společně. Tou vyjížďkou myslím nadupanou 70 – 110km trasu se zastávkou na oběd. Jsem ochoten a udělám to rád, se autem přesunout 60km na východ či západ podle situace.
Pokud by se náhodou někdo takový našel, tak předem děkuji a ozvěte se – přeji pěkný den -:)