Uvažuju u nových kolech. Nejspíš bych bral SunRims UFO na XT nábách. Máte někdo zkušenosti s nima? Nebo mám vzít Mavic spíš nebo něco jinýho? V historii jsem o nich našel nic moc. Dík za rady.
Uvažuju u nových kolech. Nejspíš bych bral SunRims UFO na XT nábách. Máte někdo zkušenosti s nima? Nebo mám vzít Mavic spíš nebo něco jinýho? V historii jsem o nich našel nic moc. Dík za rady.
Jaký je smysl ultralehkých ráflů SunRims Ufo na těžkých nábach XT? Proč je tam chceš dávat, pokud nehoníš gramy vem Mavic nebo DT popř. i Ten SunRims ale ne UFO to jsou lehklé závodní ráfky
Náby jsou ve středu kola,takže gramy u středu neřeším…navíc ty kola můžu koupit takto zapletený..takže tak.
pro tebe z těhle dvou 717ky. Ufo je ultralight a výdrž bude odpovídat. XT náby bych být tebou ještě zvážil a radši šel do authoru na průmyslech. Mě XT zklamaly /jako jediný komponent z této sady/. Dáš zeslabovaný dráty a bude to celkem použitelný.
tou výdrží máš na mysli to, že se UFO dřív probrzdí než Mavic 717 popř DT XR 4.1?
no spíš že ho zničí v terénu dřív než ten mavic. Ono při ostřejším ježdění dříve či později zničíš každej ráfek. A ty gramařský o to dřív. Navíc hrozí přetažení výpletu a vytrhávání niplů
Authorům zas nevěřím :(. Průmysly nemám rád…radši konusy. Zatím mám 317ky na obyčejných Deore a drží mi to. Já to teď moc nedrtím a najezdím ročně jen 5kkm. OK. Změním tedy otázku,když mě zrazujete od UFO. Má pro mě smysl přejít na 717ky z 317ky(rozdíl jen 20gr)?To stejný náby z Deore na XT?Dříve jsem to neřešil,protože je to pro mě spotřebák,ale teď bych ty ráfky věnoval přítekyni,tak bych si koupil lepší…
no deore a XT rozdil je…uz jenom kdyz vemu zivotnost orechu…
ořech mi vydržel hodně. 3 blátivý maratony(Bike Sabbath,2×Drásal) – asi 2–3 roky tuším. Takže spokojenost s Deore za ty prachy. Sem tam konusy a kuličky a hotovo…
no me vydrzel tak sezonu:(
Ted zapletam kola, uvazoval jsem o UFO/NoTub, nakonec DT 4.2d (tam snad nic nezkazim) a teda na kotouce…76kg a na raseni na zavodech.
Draty_SapimLaser__280g Niple_DTred_alu__20g Rafek_DT4.2D__800g Naba_XTR_07disc__145g
all__1515g
kde maj sapim?
shani mi to Hnoj, ale www.imexpo.cz je dovazi… jinak DT revolution jsem vozil, celkem v poho, ale chci zas testnout neco jineho:-) B.
pěkný ale zkusil bych vpředu zagramařit American Classic nábou, 15gr dolů a jsi na pěknejch 1500gr za kola :)
AC mam doma na V, maj vakl, uz mam nahr. loziska… Naby xtr jsem dostal k sade, tak co s nima ze:-)
mam 717ky uz nejakou dobu a porad drzej,naby XT,draty DT competitiony…ty kola centruju tak jednou rocne,zatim neprasknul ani jeden drat,rafek jako novej… takze davam bod 717kam:)
ufo je ultralight jen na papire/obrazofce na weightweenies navyzili ve 4 exemplarich hluboko pres 400 gramu…u mavicu i DT naopak katalogove vahy odpovidaji…takze doporucuju DT 4.2…ta sestava co dela beeda ta je ale mojeeeeeeeee! :)))
hmm,ale ty XTR naby maj akorat zkur..nej CL!
uz sem premejslel kdyby se mi libily jiny brzdy nez XTR tak vzit jen XTR kotouce-ty sou krasny a nestojej svet a na to napasovat jiny celisti…treba formulky…musel bych je akorat koupit v setu bez kotoucuuu…
hmm,a ted jeste jak by to spolu brzdilo?:) byl by docela pesek narvat do toho tolik penez a pak zjistit ze to brzdi hur nez s origo kotoucema:((
prave proto bych se klidne nechalpremluvit na complet XTR…
heh:)) no to ja taky:)) ale visjak,mam komplet Xt a ted tam XTR,to bych musel asi dokoupit zbytek sady jinak nevim:))))))
tady je UFO nedávno koupený a hle – 363 g :)
gooood news…bych to bejt tebou vyvesil na ten web!
jenomže tohle je specijélní dámský UFO:)))))
Jezdil jsem obojí a ty Ufa byly solidně za trest:-) strašně rychle jsem je probrzdil, 717 mi vydržely dvakrát déle…
o vecka tady tusim nejde..jinak vydrzely?
no uvidím, kolik mi vzadu vydrží s Koolstopy… snad nebude životnost o mnoho horší než u bývalé X517