Zdravím,
máte někdo zkušenosti s dámským kolem Superior Modo xp 919 model 2019? Celkem se mi zamlouvá a rád bych ho pořídil manželce. Budu rád za každý poznatek, případně doporučení kola s podobným vybavením. Díky
Zdravím,
máte někdo zkušenosti s dámským kolem Superior Modo xp 919 model 2019? Celkem se mi zamlouvá a rád bych ho pořídil manželce. Budu rád za každý poznatek, případně doporučení kola s podobným vybavením. Díky
Myslím, že bude v pohodě, má ho kámoška a je velmi spokojena :)
Díky za info
Pěkná sportovní 29, Superior samo o sobě dělá pěkné kola, myslím design i geometrie rámu . Co se týče vybavení je to všude stejné, u toho to chybí ten to zase má. Tento typ zvládne i ten nějaký maratonek. Za mě dobrý.
hlavně má supík slušnou váhu na to že to je hlína za nějakých 25K max
Našel jsem max za 27 tisíc, jinde je za 29 k. Pokud někdo víte kde sehnat levněji, tak se zlobit nebudu ;)
Díky za info.
Ahoj, podívej se na Vše Pro Kolo Kulhánek Hradec Králové.
Ahoj, koukal jsem, ale uvedené kolo zde nemají :(
Být tebou, tak si počkám na 2020 modely, nebo ho objednám teď v předobjednávce. Já mám SUP 969 2019 a je to super, geo není úplně špatná, ale 2020 bude mít konečně moderní geometrii a radši bych kopil novej model. Ale to jen rada :)
Jenže cenově budou zase už trošku jinde :/
Už je někde vidět nabídka dámských kol 2020?
Tady nějaký info o HT
https://mtbs.cz/…ike-technika?…
A pak v galerii jsou fotky od pohledu nějakých modo modelů, jestli jsou všechny 2020 neřekla bych.
Díky :)
Dík
Tady máš 909 a 919. ;)
Díky :)
Ahoj,je tu ještě někdo kdo má kolo Superior Modo 2019,909 nebo 919? Koukal jsem na jejich doporučení, geometrii ,ale spíše mi jde o praktické zkušenosti. Beru samozřejmě v potaz i rozdílnost postav,délku nohou. Tak pokud někdo ten typ kola má jakou velikost na jakou velikost:-)? Jde mi o postavu 163 cm.
https://superiorbikes.eu/cz/2020/modo
Modely 2020 budou až někdy koncem února (řada x-road, ale u ostatních to asi bude podobné).
??
Beru zpět, nekoukal jsem na datum a reagoval na starý příspěvek. O geometrii nevím nic.