Zdravím,
padlo mně do oka toto kolo jen mam strach z carbonu. Vazim cca 90kg. Dik za nazory.
Zdravím,
padlo mně do oka toto kolo jen mam strach z carbonu. Vazim cca 90kg. Dik za nazory.
Karbonu se neboj, jezdí jej tu milion lidí, tlustých i tenkých.
Bike je v pohodě osazen. Teď už jen, aby ti vyhovovalo ovládání, posed. Vyzkoušet.
Předpokládám, že zaměřění kola Ti vyhovuje a že víš co jezdíš. Nebudu Ti sem cpát odkazy na jiná kola, lábá se Ti tohle, tak jej zkus a kup.
Diky, vim co jezdim a diky za super nazor. Presne, jasne vystizne. Dik.
Jak píše KubaBajk, z karbonu bych strach neměl. Právě naopak, spíše bych to bral jako velké plus i s 90 kg jezdcem. Jinak supa jsem vozil a jejich rámy jsou perfektně zpracovány, určitě chybu neuděláš.
a jeste jeden dotaz. Merim 180 cm a jezdil jsem velikost 18 a zdalo se mne to maly. Mam vzit 18,5 nebo 20? Vim, ze odpoved bude jasna. Kazdy vypada jinak, kazdej ram to ma jiny, ale budu to brat pres net.
Ahoj, mám postavený bajk na rámu XP915, měřím 184 a velikost 20" sedí mi perfektně, nevím odkud jsi ale chce to zkusit, pokud to máš na dojezd do Kladna případně Prahy tak není problém si ho projet. honza
No mi třeba sedí více kratší rámy, takže i při svých téměř 190cm jsem bral Lko (mám nějak 188). Geomterie toho supa je docela protáhlá, takže to chce opravdu zkusit. Mi se líbilo, že je obratnější.
když se ale tak dívám na geometrie těch rámů, tak jakoby moje Lko je XL (20") ten ročník, co sis vybral
V tom odkaze na Supa je posuvník, kde zadáš výšku postavy a doporučí ti vhodnú veľkosť rámu. Na 180 cm je to 18,5" rám. Veľkosť 20" je odporúčaná až od 182 cm a výška sedlovej rúrky tam je až 510 mm, čo už je príliš.