• j_vrba

Zdravím,

padlo mně do oka toto kolo jen mam strach z carbonu. Vazim cca 90kg. Dik za nazory.

http://superiorbikes.eu/…-xp-915.html

0 0
    • KubaBajk  

Karbonu se neboj, jezdí jej tu milion lidí, tlustých i tenkých.

Bike je v pohodě osazen. Teď už jen, aby ti vyhovovalo ovládání, posed. Vyzkoušet.

Předpokládám, že zaměřění kola Ti vyhovuje a že víš co jezdíš. Nebudu Ti sem cpát odkazy na jiná kola, lábá se Ti tohle, tak jej zkus a kup.

0 0
    • Fran-tic  

Jak píše KubaBajk, z karbonu bych strach neměl. Právě naopak, spíše bych to bral jako velké plus i s 90 kg jezdcem. Jinak supa jsem vozil a jejich rámy jsou perfektně zpracovány, určitě chybu neuděláš.

0 0
      • j_vrba  

a jeste jeden dotaz. Merim 180 cm a jezdil jsem velikost 18 a zdalo se mne to maly. Mam vzit 18,5 nebo 20? Vim, ze odpoved bude jasna. Kazdy vypada jinak, kazdej ram to ma jiny, ale budu to brat pres net.

0 0
        • avionic  

Ahoj, mám postavený bajk na rámu XP915, měřím 184 a velikost 20" sedí mi perfektně, nevím odkud jsi ale chce to zkusit, pokud to máš na dojezd do Kladna případně Prahy tak není problém si ho projet. honza

0 0
        • Fran-tic  

No mi třeba sedí více kratší rámy, takže i při svých téměř 190cm jsem bral Lko (mám nějak 188). Geomterie toho supa je docela protáhlá, takže to chce opravdu zkusit. Mi se líbilo, že je obratnější.

0 0
        • Fran-tic  

když se ale tak dívám na geometrie těch rámů, tak jakoby moje Lko je XL (20") ten ročník, co sis vybral

0 0
        • Marek K1  

V tom odkaze na Supa je posuvník, kde zadáš výšku postavy a doporučí ti vhodnú veľkosť rámu. Na 180 cm je to 18,5" rám. Veľkosť 20" je odporúčaná až od 182 cm a výška sedlovej rúrky tam je až 510 mm, čo už je príliš.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.