• Šaragľa

Zdravim. Uvazujem o kupe tohto (horeuvedeneho) svetla na bicykel. Mate s nim nieko realne skusenosti? Nasiel som ho v shope za 70 e ak by niekto vedel o nejakej vhodnejsej alternative, tak sem s nou. DAKUJEM za konstruktivne odpovede. P.s. na odpovede typu:Hledej! Mam odpoved-Hladal som :-)

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • MirosPikos  

Kup si zítra v akci tohle a budeš vysmátej. Jakýkoliv solarstorm to strčí do kapsy, ať tzv. originál a nebo neoriginál. Ačkoliv si myslím, že je to všechno stejný.

http://www.aliexpress.com/…8161545.html

0 0
      • hovanec  

2 x T6 dioda s těmi akumulátory nemůže vydržet tak dlouho svítit. V dnešní době U3 diod je to zastaralá technologie. Navíc je za ty peníze dost předražená. Stejný efekt udělá světlo za třetinu ceny.

0 0
        •  
          0 0
    • Šaragľa  

Vyzera to slusne…mas s tym osobnu skusenost?

0 0
    • jecnak  

Pouzivam ho uz asi 3 roky – original. Bezproblemove svetlo, prezilo i nekolik destivych 24hours, v zime s nim jezdim do a z prace a na treninky. Aku stale v dobre kondici – tzn 5–6h podle teploty na nejnizsi rezim.

0 0
    • Šaragľa  

Trochu mam obavy, ci napodobenina bude mat parametre originalu.

0 0
      •  
        0 0
      • Vilém  

Tak zkus upresnit co od toho cekas, nac a jak casto to chces pouzivat.

0 0
        • Šaragľa  

Chcem to pouzivat na nocne vyjazdy prirodou, najma lesmi, tak do 50 km. Ocakavam od toho co najvacsiu svietivost, aby mi to nesvietilo na 3 m pred bicykel, ale aby som si mohol uzit zjazdy v 50 km/h takmer bez obav :-)

0 0
          • Šaragľa  

Musi to byt delo, ktore bude svietit ako ked pristava ufo. :-)

0 0
            • Vilém  

A s cim mas doposud zkusenost? On i ten cinan sviti naplno hodne moc. Na obcasnou 50km vyjizdku bych to klidne risknul.

Ale pokud chces mit 100% jistotu, jsi ochoten dat nasobne vic, tak originalem koupeny v SR nic nepokazis.

0 0
          • noviisek  

50 za hodinu v noci, to si to světlo nedokážu představit, na tohle jsem asi posera. Jezdím bez tachaku, tak to možná občas jedu, ale spis ne.

0 0
            • Esi  

za předpokladu že to bude nějaká pevnější lesní, polní cesta v místě kde to znáš i za světla tak proč ne :-)

0 0
          • pepek  

50 km/h takmer bez obav – s jedním světlem?

Možná, když jich rozvěsíš ještě pár po stromech

0 0
            • noviisek  

Jsem rád, že nejsem jedinej pověra tady

0 0
              • Esi  

no tak nebudeš to prát na doraz někde kde to neznáš, nad tím že to najednou zhasne se nedá přemýšlet to je stejné jako za světla pořád počítat s tím že ti praskne drát v předním kole nebo něco horšího, to prostě nejde :-)

0 0
            • mirabike  

jj, kde ve dne jedeš přes 50, v noci, když to dobře znáš a máš hodně dobrý světla ve 40 se*eš maggi v kostkách :D

0 0
          • jonti  

V terenu je skoro nutnost mit vic svetel, jedno na riditka a druha na helmu. Jen jedno svetlo vytvari moc stinu a kdyz je na riditkach, tak si nemuzes posvitit kam potrebujes. Idealni je mit siroky kuzel na riditkach a uzky na helme.

0 0
    • vt  

Pouzivam Solarstorm X3, takze asi o neco slabsi variantu. IMHO to uplne staci. Jezdim teda spis takove nocni dalkove presuny, cili pouzivam nejvic ten nejslabsi rezim s vydrzi cca 6+h (to je odhad, nikdy sem to nevyzdimal uplne). Nejsilnesi rezim je dobry i na lesni cesty.

Za mne prima vec.

0 0
      • Šaragľa  

Kde ho mas upevneny? Na riaditkach?

0 0
        • vt  

Jo … jinam mne ani nenapadlo to zkouset ;-)

0 0
          • Šaragľa  

Na prilbu to nejde dat? Vyzeral by v tom clovek ako teletubbies, no zaujima ma to. Premyslal som este o x2ke.

0 0
            • vt  

Asi by slo. Prilbu chci mit lehkou a nevim jestli by nevadil drat … mozna na kratsi vyjizdky to bude ok.

Pro mne by X2 stacila, ale zrovna nebyla skladem ;-)

0 0
              • Šaragľa  

X2vyzera slusne, no na xt 40 tvrdia ze ma 2500 lumenov a to sa mi zda byt uz riadna pecka…

0 0
              • skvedo  

Vozím 2 čínské X2. Jednu na řídítkách a druhou na přilbě. Drát není problém, vzadu ho mám zpacifikovaný vázacím drátkem aby nelítal všude.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.