Ahoj. Není tu nějaký nadšenec, který si nahrává s čt4 elitu žen a můžu? Na PC se mi na to nechce koukat. Chci to dát na flešku a kouknout na TV.
díky
Ahoj. Není tu nějaký nadšenec, který si nahrává s čt4 elitu žen a můžu? Na PC se mi na to nechce koukat. Chci to dát na flešku a kouknout na TV.
díky
Kačka útočí v 4/5 na prvním místě ! Doufám, že to vyjde i v posledním (dalším) kole. Viz http://live.redbull.tv/…untry-women/ .
Kdy se jedou muži elite a bude se to někde vysílat?
Dole na mtbs je odkaz. Čas 14:00. http://mtbs.cz/…ovy-pohar-xc
o vteřinu, sakra
Vteřinu no tento den měl být její škoda to jsou ty velké obruče z kopce dobrý komentátoři řvali u toho jako při finále DH no a do kopce špatný. Já bych ten kopec teda vyjel, ale asi jen jednou.
Cink jim to zatím dává, po dvou kolech náskok 22s. Kulhec hluboko v poli.
Ondra je borec! :-)
Ale asi mu to nevydrží až do konce si myslím, ale jestli jo, tak je to fakt borec :)
Zatím navyšuje, po třetím kole 28s.
Už 40s to vypadá dobře.
Už ho hodně sjíždějí, to nevypadá dobře.
:))
Ondra dobrý opět taktika začátek přepal a potom se uvidí kam se propadneš vyšla na 100% jěště vyladit ty poloviny posledního kola Elite a bude to OK. Teda ten Jarda je pro mě stále borec no, ale asi měl podepsat na tu silnici tady je vidět, že se lehce trápí, nemá tu správnou motivaci pro výsledek. Tomu Ninovi něco musí dávat do pití a na začátku přenosu je vidět, že něco šnůpe. No většina favoritů více méně odjela závod z povinosti. No a Škárna dobrý výsledek bude se sebou spokojený.
Tak 2 druhá místa dneska, myslím že skvělý výkon, i když kdyby to byly dvě první to by byla teprve bomba :)
No teda, pěknej závod od Ondry.
Treba je to tim, ze presedlal z 26tky na 29vitku :D
Může bejt, ale Nino ho ve sjezdech stahoval hustě. Katka Nash doslova lítala, na 26… Hold asi to bude o tom jakou má kdo formu.
navíc full by měl být v rozbitým terénu rychlejší než ht, asi další mýtus:-)
prodejte Spešly a nakupte Meridy!!! :)
myslím, že máme novou českou jedničku…
to bylo dobrý… souhlas, vyměním spešl na meridu :-)
souhlas…jasně se ukazuje, že to není o značce kola, ale o výkonnosti jezdce
Jinak by přeci Katka nemohla dojet tak dobře…
Myslíte, že bude ČT sport vysílat záznam posledního závodu? Já si nějak nevybavuju, jestli letos odvysílali vše a případně s jakým spožděním.
Případně zda se to dá zhlédnout i z jiného webu, oželel bych i cz komentář.
Ale není to kompletní závod, jen sestřih
Díky, na ivysílání pod cyklistiku jsem se koukal a zcela nepochopitelně jsem to přehlédnul. Když jsem se koukal posledně, tak tam bylo MS XC a dnes jsem si to nějak spojil a myslel si, že je to pořád archiv z MS. Moje chyba a blbost.
Ale není to kompletní závod, jen sestřih