Jeli jste někdo lonskou tour v Lošticích?
Jeli jste někdo lonskou tour v Lošticích?
já já já :)
Byli jsme tu trať s Grafikem projet před závodem-předvoj 20 min před startujícími.Není to špatná trať, místy i technicky zábavná. Je otázka jestli letos bude stejná. Dají se v té oblasti ale najít i zábavnější terény. Nicméně co by mě štvalo, že se dlouhá jela jako 2 okruhy.
a jede se letos vůbec??? na jejich stránkách jsem nenašla žádné propozice ani nic podobného na letošní rok…
Teď jsem se tam díval a také jsem nic nenašel. No loni mi jeden organizátor říkal, že příští rok bude trasa trochu jiná.Tak snad to bude.No možná by něco měli vědět v té prodejně.
Jestli se pojede i letos se ještě neví!Jelikož jsem z Loštic a mám info z první ruky.Organizační tým včetně mě je připraven,čekáme co šéf:-).Až budu vědět na tutovku,tak se ozvu.Lonský ročník,jakožto první měl řadu nedostatků,které jsme na letošek odstranili,nicméně trasa byla O.K.
Já teda můžu jen chválit, z méhlo pohledu perfektní závod, skvělá trať v pěkném prostředí, zajištění supr, fajn občerstvovačky (ty tvarůžky neměly chybu :D ) a po závodě i vynikající jídlo… Jeden z nejhezčích závodů co jsem jela, doufám, že to letos nějak dáte dohromady :)
Uvidíme,uvidíme.Moc tomu,ale nevěřím.Dík za pochvalu.
JJ jídlo bylo fakt supr. Měli to moc dobré.
Jel sem, ale jak sem zjistil po prvním kole, že jedu eště jednou to samý tak sem šel radši na hambáče a pivo…prostě cyklokros pro MTB…o ničem…