Omlouvám se za off topic, ale hledám řešení zde mezi skutečnými odborníky, protože jedině na B-F je možné vyřešit úplně všechno :-)
Potřebuji synchronizovat kalendář Lighting s telefonem Nokia 6233. Zkoušel jsem různé cesty, některé fungovaly lépe, jiné hůře, ale uspokojivý výsledek se nedostavil.
Zajímá mě pouze synchronizace úkolů a události kalendáře obousměrně mezi PC a telefonem. Kontakty řešit nepotřebuji (a nechci, pokud možno).
Ideální řešení se zdálo být použít rozšíření Thunderbirdu NokSync, ale toto rozšíření synchronizuje pouze kontakty, úkoly a události jaksi vynechává (když už jsem ho vůbec přinutil se spojit).
Mobile Master (nebo jak se to jmenuje) je jakási podivně lokalizovaná česko-anglicko-německá záležitost, která nejdříve asi 12× otevře adresář TB a pak nahlásí, že TB nejde otevřít…
Zkoušel jsem to i přes GoogleCalendar, ale nerozchodil jsem pořádně ani ten, k synchronizaci GCalendaru s telefonem jsem se ještě ani nedostal…
Zajímá mě, zda jste někdo řešil podobný problém, případně jakým způsobem a s jakým výsledkem.
Díky za každou odpověď, která bude přínosem, v historii i na jiných fórech jsem už hledal.