Premyslim ze bych si poridil na koleso nove brzdy neb s BB7 je konec :( Ridim se hlavne cenou a tak vybiram mezi Tektro Draco nebo BR M446. Poradite jake? 446 trochu znam. Tektro ne.
Premyslim ze bych si poridil na koleso nove brzdy neb s BB7 je konec :( Ridim se hlavne cenou a tak vybiram mezi Tektro Draco nebo BR M446. Poradite jake? 446 trochu znam. Tektro ne.
ani jedny deore 596
Pokud Ti jde opravdu hlavně o cenu, tak se podívej po Avid Juicy 3, doprodávají se za zajímavou cenu. Ale spíš bych si pár stovek připlatil za ty Deore 596.
cena je zasadni, ale i ten komfort trochu uvitam. mam nejak vykaseny zapesti. na bb7 nemuzu rict nic spatneho, ale pri delsim brzdeni ruka zacne bolet a to je na prd pak vsechno.
jop, hydra je hydra.
keby si tie bbčka chcel hodit do latríny, ja by som ich za nejaký drobný obnos zobral. na také to šmrdláni okolo rybníka by mohli stačit.
3 kamoši majú tie 446 a brzdia slušne, nebál by som sa ich ale M596 na tom budú ešte lepšie. Je to na tebe či 1000kč ti za ten rozdiel stojí.
no musim jeste pocitat nove kotouce a adaptery. ty Avidacke mi asi na Shimano nepujdou. mam 185 a 160
tak vezmu ty Avid Juce 3. jsou v sade stejne kotouce co mam, tak bude rezerva a ty paky mi sedej dobre.
Proč by nešly?
nevim. to ma stejne rozmery uchyceni trmenu?
Kotouče určitě můžeš nechat a jaký typ adaptéru používáš ty, to bys měl vědět zase ty :)
Všechny třmeny mají stejný uchycení… (teda pokud se nabavíme o IS/PM a to určitě ne)
než ty shimana tak radši nechat BB7
Až taká tragédia to nie je ;) Tie brzdy vôbec nie sú ako staré low-end Shimano, ktoré naozaj trebalo čo najskôr vymeniť ;)
Důvod?
nebrzdí to o nic líp než BB7 a ušetří
Jako že BB7 jsou lepší jak Deore 596 ? Jel si vůbec ty shimana?
Nemluvě o tom, že jsou o půl kila lehčí a cenově ještě beztak vyjdou levněji.
co meles precti si to vlákno ty 596 mu doporučuju.
Helboy řekl, že 3 jeho kámoši jezdí 446, ale že on doporučuje 596 a ty si napsal že to už raději BB7 než tyhle shimana, takže jsem to pochopil, že nadáváš na shimana 596 a uznáváš jako lepší volbu BB7.
ne myslel sem to tak že než kupovat 446 je lepší nechat BB7 co má
o nákupu BB7 bych taky neuvažoval
Ty 446 mám na dirťáku a nic moc, BB7 brzdí určitě líp.
Já měl původně Shimana 486,přešel sem na Elixiry 5 a potom na Formula R1 a redukce (vzadu na 160kotouč) furt stejná!
Při těch cenách bych se vykašlal na nějaké náhražky a koupil si pořádné kotvy.
Já měl štěstí a měl jsme komplet Deore za 17 stovek, ale i za tyhle peníze bych je bral.
Kotouče i adaptéry můžeš nechat stejné, prostě ty Shimana nepřišroubuješ přímo na adaptéry, ale použiješ ty kloubové podložky od Avidu a je hotovo (sám to tak mám u zadní brzdy).
Deorka jsou ultimátní brzdy, za ty peníze nic lepšího nekoupíš. Jsou těžší, ale brzdí parádně.
PS: teď se dívám, že jim tam asi nějak zahaprovalo označení, protože 74cm dlouhá hadice určitě nebude vhodná pro zadní brzdu :-)
Přesně tuhle délku měla přední, kterou jsme kupoval, a vyšlo to na 150mm vidlici a nízko uložená řidítka úplně přesně.
Tú zadnú majú v akcii so 74cm hadičkou za 898,– a nemyslím, že je to omyl v popise, pretože "zadnú majú aj so 170cm hadičkou za 1178,– ":http://www.koloshop.cz/…-zadni-.html
Podľa mňa si niekto skracoval hadičky a pomýlil si zadnú brzdu s prednou…
Za 2100kč nabízí týpek na bazaru skoro nové magura louise L+P