Ve středu 6.12.2006 v 17:00 v pořadu Nehasit! Hořím! bude o Tereze Huříkové.
Ve středu 6.12.2006 v 17:00 v pořadu Nehasit! Hořím! bude o Tereze Huříkové.
Super, Terezy huříkové není nikdy dost…:-)
Dík rád se na to mrknu,měl bych bejt zrovna doma.
Díky že jsi to sem hodil rád se na to mrknu :)
Jedna z veci co uz je v programu zatrzena tlustym fixem :-) Bohuzel mam v tu dobu trenink, takze du hledat opakovani..
Uz sem nasel: Nedele 10.12. – 11:55 (Ct2) Utery 12.12. – 03:30 (Ct1)
tak vydíš že o ni v tv nepříjdeš
vYdět to může i slepý…:)
Hmm, tolik jsem se na to těšil, ale pak jsem zjistil: středa trénink, neděle trénink a v úterý ve 3:30, to se mi jaxi nechce… :((
Prosím, byl by tady někdo natolik ochoten to nahrát a pak to upnout na net. Byl bych velmi vděčen. Děkuji… ;))
ciste teoreticky by to pak melo byt v tom webovym archivu ct, ne?;)
To me napadlo hned jak to sem BjP napsal, ale koukam na stranky a tenhle porad bohuzel online vysilani nema..
Kupodivu je tohle takovej mužskej thread co??? :-)
včera jsem na ni asi 5 minut zíral na webu Superioru :-)) Je to prostě šikovná děvčica a právě ta kombinace s bajkem ji dělá ještě víc sexy! :-)
Máš pravdu…moc pěkná holka…Hlavně aby si to tady nečetla. Potom by byla akorát namyšlená :-)
Nebo by se spíš možná lekla, co je to tady za šílenou sektu… :D:D
Nebo by se lekla, že je to tu samej uchylák.
:o)
např. tenhle se směje vlastnímu ftipu:-P
Tak já si vzpoměl, že jsem zapoměl smajlík, tak abyste neřekli, že Vám vážně nadávám :oD Já to říkám jen nevážně a popravdě chudák holka, když si představí jak nad jejími fotkami slintá kdejaký uchyl ať už je biker nebo není.
já vim:-)
Čekám až jsem přijde povídat pohotový nick „Tereza Huříková“, :o)).
a byl by to wroum, kurýr, nebo manas?;)
Kdyby jenom slinta.. O:-)
…a měla by pravdu;)
Myslim, ze kdyby videla tuhle partu honibrku, tak prestane vychazet bez doprovodu na ulici :-)
parta uchylaku z b-f stiha terezku:-)
ty na b-f nemaj čas;)
Nie je uchylne, ked sa ti lubi pekna mlada zena. Ked sa ti zacnu pacit skarede a stare, potom je treba vyhladat odbornu pomoc. :))
:o) ale jo, to bylo jen na některé a jejich narážky.Není nic špatného když se líbí.
Terezka?.....Ták to si beru dovo:-)
No vyborne, uz se tesim. Neda se nekde sehnat video, co o Tereze bezelo na Sportlifu ve stanku Superioru?
To by melo byt presne ono…
Az tak? No tak to doufam, ze to nekdo ripne a nekam vystavi :-)
Pokud nezapomenu tak to ripnu
Panove, zas to tak neprehanejte… ;-)
A tak na nech… :-)
*nas
jednou to neni o tobe a už závidíš:-P bike-forum.cz/forum/bike-v-tv/466581/forum.html#unread1
Včera na vyhlašování KPŽ v Sazka Aréně ji to moc slušelo. Když jsem ji viděl na kole, vypadalo to, že má silnější boky, ale včera v civilu, moc hezký a hubený, lehce namalovaný… Ale já bych ji mohl dělat skoro tátu, no i tak ji to sekne a ještě líp jede!
Už ;)
dík, málem bych na to zapomněl.
Zatim maj nějaký zpoždění :-(
už to jedéééééé
Sakra já tam měl ČT2 :-D
Tak tos určitě neviděl, jak do kopce tlačila :-)
já to viděl…potěšilo mě že nejsem sám kdo je máslo :-D
supéééééééééééééééééééér
doufám že to někdo nahrál a hodí na net
Zmeškal jsem 2 minuty, takže jdu hledat na netu… :-)
Zmeškal jsem 2 minuty, takže jdu hledat na netu… :-)
já to zmeškal úplně celý,tak jestli něco najdeš tak napiš kde
určitě to bude v archivu ČT… zatím to tam ale nevidim, nicméně čekujte
Uz sem to tu psal.. V archivu nejni zadny starsi vydani tohohle poradu, tak pochybuji, ze tam bude zrovna tohle :'-(
Bylo to zajímavý…je to teda síla ta dřina. Je obdivuhodná. A ještě k tomu celkem hezká… držím jí do budoucna upřímně palce.
ne celkem, ale hodně :) jak si natahovala ten hrudní pás, tak mé oko estéta zaplesalo :)))))
i ty brute estéte
já nevěděl, že tepák měří i přes hadry… to je ňáká novinka???
šak kdo říká že přes hadry??? :)
něco mi tam chybělo, něco, něco… spíš ale ze strany režiséra… neotřelý pohled, či nějaká zajímavější hudba
Je pravda, že to působilo jenom jako výběr záběrů z archivu a najednou konec.
pravda, taky mám ten pocit, ale jak sem jí to bikování na tom sněhu záviděl.
hlavně že místo toho nebyl fotbal;-)
No, to bych se skoro hádal, myslim že cranberries jsou velice dobrá muzika a celkem se k tomu hodily..!!
no tak jasně, sepultura by mi tam neseděla;)
:-))
proč ne, sepultura je super:))Cavalerův procítěný zpěv by tomu trošku dodal šťávu.
souhlasím s elwing, taky jsem tam postrádal nějakou inovaci.
jinak holka je to pěkná, akorát podle projevu bych jí tipoval tak o 2–3 roky míň, než ve skutečnosti…
já bych sepulturu taky brala ;)
no tak to bych se teda poblil a přepnul na jinej anál… metal nebrat!
metal je ok, ale ne v tomhle případě…
Ale jo, ale musis tomu prijit na chut. Ja to poslouchal driv a ted zase muzu. Napriklad InFlames jsou docela gut :-)
Metal 4ever…na metal nikdo nesahejte…bez metalu bych umřel…je to život…
LOL, sem nejdřív myslel že to psal Gung-Ho;)
jedině TRANCE!!! no flame
Jsem si chvíli říkal, co asi tak může poslouchat odpůrce metalu :D
já nejsem odpůrce, mě se pouze nelíbí :-)
Odpůrce. :o))
ale teď mluvíš o giantu, ne o hudbě, doufám;-)
já bych sepulturu taky brala ;)
ok, ale až to bude o nějaký sjezdařce…;)
bajkrův klip :-D
proč? mě na XC rozhodně nabudí víc Sepultura než Cranberries. ale je to dle vkusu každého soudruha
jasně že je to o vkusu, já jsem chvíli u toho poslouchala Metallicu – Bleeding me a to se mi zdálo docela dobrý. Navíc myslím si, že ty Cranberries zrovna Tereza poslouchá, tak si je tam přála.
co už, byl to přece jen její pořad:) Metallicu sis k tomu pustila, protože jsi neměla sílu ji poslouchat? :))
Právě. Nechápu někdy, proč je hudba jaksi imaginárně rozškatulkována. Jakože tvrdší hudba patří pro drsňáky, sjezdařke… . Jde čistě jen o režiséra a tým lidí co tvoří daný pořad. Když mi do brutální sjezdové pasáže zapadne klavírní sólo, proč jej tam nedat. Jde čistě o dokreslení vizuálního podmětu hudbou. Hudba nemá hranice, smělý ten, kdo se snaží nějaké tvořit… .:-)
zase máš nějaké určité dané rozškatulkování, kterým to nemůžeš zkazit, když ten film podle toho uděláš. Ale když chceš udělat něco neotřelého a inovativního, tak z těch daných kolejí vybočíš a buď uspěješ nebo ne :)
JJ, to co říkáš jsem si uvědomil jak jsem odeslal příspěvek a přečetl tvůj výše. ČT je solidní, neextravagantní televize. Takže u takového typu pořadu jde spíš o to, že se vyhoví Terezce a dokreslí se dokument Cranberries než aby tam byl nějaký mladý zvukař a dělal tam hudební inovace a dával průboj své vášni k řemeslu s tím, že to vyjde nebo nevyjde.
Ma tam napadlo, ako by vyznela brutalna sjezdova pasaz s muzikou z rozpravky „A je to“. :)))
Já jsem si myslel, že pro ty největší drsňáky je rap:-)))
sepoltura a nabudit? no nevim, spíš to tak nějak uspí, ale třeba Doors break on through… ne, to je to moc klidný dokument
nejvíc mě ale dostaly titulky – sem myslel že začíná „S tebou mě baví svět“ „chobotničky z čertovky“ nebo něco z tý doby ;-)
ajo, sep neni spatna … libi se vam posledni cd dante?
Po odchodu maxe už je sepultura o ničem… nejlepčí album se mi jeví beneath the remains… to je 100% náklep :)
mas pravdu, uz to neni ono.se slzou v oku vzpominam na koncert v r.96, to byl nasup.
moje nejoblibenejsi album je asi Chaos A.D., Arise,Roots taky neni spatny. ze starsich spis konkretni hity:)
Chaos A.D. – to je pecka!!! A ten klip!!! Hmm mlask! Takovejch kapel jako byla sepultura už moc není… oni vlastně žádný nejsou.. Současný kapely už jenom znovu omílaj daná klišé a nikdo už tuhle hudbu nikam neposouvá… Se slzou v oku také vzpomínám na kapelu Faith No More… pro mě jedna z nejzásadnějších kapel vůbec :(
Ano, dneska se vydává za umění to, nad čím se někteří otáčí v hrobě… . Když to vezmeš do extrému, tak rádia a hudební oficiální scéna v ČR. To opravdu nechámu a vážně je mi z toho špatně. Vše má i druhou minci, :-) → když vezmeš okrajové věci, umíš hledat, jsou i lidi okolo, kteří dělají kvalitní muziku a dělají ji jak dříve – prvotní účel byla hudba-umění a ne výdělek jak dnes.
A víš, že mě z čechů ani nikdo nenapadá.. hod nějaký nástřel!
Poslouchám spíš metal, rock, než sepulturu. Mám na mysli klubovky, malé kapely, menší akce. Nemůžu si teď na dva názvy vzpomenout…ani za nic to nejde na jazyk… :-/.
Klubová scéna občas překvapí – Třeba Pražáci GNU – hmm to je radost…ale vesměs jsou všechny klubový kapely tuctoví rádobyoriginální „ňůmetalový“ kopírovači…bohužel…
No ted me napadli Kurtyzany z 25 .. to je soldni vec.
ty vole FNM, to je bomba. když jedem někam na akci, neexistuje, aby nezaznělo Midlife Crisis:)
ad Kurtizány – mě se docela líbilo album Medium, právě proto, že nebylo moc tvrdý a někam se posunuli. poslední deska je návrat do minulosti.
No tak třeba v jedný (nevim který) skladbě od FNM je takove „rif na bicí“ či přechod..no to je jedno, každopádně posloucham něcood Guano Apes a najednou-navlas stejnej rif! Herdek řikam si… :)
Tos s tema radii mi mluvis ze srdce. Ja uz ted jen posloucham Beat, RockZone, Wave a Radio1. Jinde to uz nema moc cenu :-/
Nedávno byl v televizi pořad, který se zabýval tím, jak některé novodobé kapely kopírují motivy těch starších, kolik je z toho soudních sporů atd. Pak tam ale mluvil nějaký muzikolog a ten řekl jednu celkem rozumnou věc a to, že počet různých hudebních motivů není nekonečný a prostě dřív nebo později nastane situace, kdy není možno vymyslet nic nového, co by se aspoň trochu nepodobalo tomu, co už někdo vytvořil. Myslím si, že na tom něco bude.
To má pravdu. To co se praktikuje dnes, to je příliš → sprostě jen udělají jiný text u chytlavé písně (už začalo za dřívější éry Karla Gota, apod.). Můžeš mi vméct, že taky můžu dělat takové umění a vydělávat peníze… . Někdy už se směju jak vznikají remaky remaku…z toho za chvíli bude věda, kdo kdy koho kopíroval, kdo dřív, kdo z čeho, souběžně, :-)).
Jo jo, to předělávání cizojazyčných písní, na to jsou české „stár“ experti. Můžu vám říct, že mně je z takové „tvorby“ na blití!!!
To víš… Na druhou stranu současný hudebník to asi moc jednoduché mít nebude, protože přijít s něčím, co lidi osloví a zároveň to nekopíruje nic předešlé, to musí být fakt věda. Díky tomu se uplatní podobné šílenosti jako Superstár atd. Každý má ale možnost poslouchat to, co jej zajímá a ostatní ignorovat. No ne?? O čem vlastně tento thread původně byl??:-))
Kotoučovky nebo v čka? :)
REBA
Když mluvíme o oficiální obecné hudební scéně pro „všechny“, to je humus. Jde čistě jen o peníze. O tom, kde se co bude hrát, kdo bude a nebude hvězda, o tom v ČR rozhoduje pár lidí, např.: Michal David. Copyright – furt bude kopírování, jde jen o míru, o to kolik tvůrčí činnosti do té předělávka autor dá. Strohé přetextování zpěváků ze SuperStar je ubohé. Některé remaky jsou v lepší podobě v jiném úhlu pohledu, v jiné hudební poloze. Nemůžu si teď vzpomenout, líbí se mi hodně jeden remake od Metallicy, ale nevím jaké kapely, sklerotik… .
whisky in the jar ? to zpival jen „zpevak“ z cca 60. let .. jmeno taky nevim : )
Skupina Thin Lizzy.
metallica udelala par supr predelavek od Motorhead. cely album Garage jsou predelavky.- ale super udelany.
To je vončo, milá Ančo.
odbocim – od metalicy zeru memorry remain, obzvlast na S&M kde zpiva publikum „nananana“ – joo to me vzdy zamrazi … : )
Jo jo souhlas :)
To taky muzu… a jeste Unforgiven II a Fuel.
A samozrejme For Whom the Bell Tolls ;-)
Jasně, taky dobrý.
No a nejlepčí je stejně ONE z And justice for all … to je prostě mega husí kůže nátěr!!!
Ano, One je má nejoblíbenější!
jeste lepci je creeping death! ;)
nene, devils dance
Dobrý, ale úplně nejvíc nejlepší písníčka na celým šírým světě je přeci Nothing Else Matters.
Kdyb jí nehráli ma kiss proton a evropě dvě… :)
jo, tu mám taky hodně rád. ostatně všechny z Ride, Master a Justice nemaj jedinou chybu! nadčasová klasika;
Kdyz slysim One,tak si vzpomenu,jak byla Metallica v Brne.Ten koncert mam hluboko v sobe.
Jo, hudba neni nekonecna. Pote, co jsme s kapelou nahrali singl nam nekdo na guestbook psal, ze mame zacatek stejnej jak Landa – pisnicka Kouzelnik. No a ono fakt jo:) Ale protoze nikdo z kapely Landu neposloucha (ble), tak jsme na to neprisli…kazdopadne tritonova chromatika neni moc neobvykla vec, takze zadnej div, ze ne nekde opakuje…
ja jsem „zamrzl“ v 80 letech : ) jedina kapela ktera me v posledni dobe zaujala je Darkest Hour, jinak nic. Vsechny z hlavy vysumi a nezustane po nich ani stopa a co je horsi nemam vubec naladu je poslouchat. Radeji objevuji stare „kultovky“ treba v nedavne dobe sem narazil na Prorock /sk/ c Assasin. Asi neznate ze :)
Deep Purple, Made in Japan, tuším rok 72 či 73. (Po delší době jsem si znovu pustil a opět si člověk chrochtal) Začátky Floydů, v řecké aréně. Atd..
Tak Floydy miluji. Sice ty Pompeje (to nebyla řecká aréna – jestli mluvíme o tom samém – Pink Floyd – Live from Pompei) – mě zrovna neoslovily (teda až na Succesful of secrets) Ale od Dark Side of the Moon dál skoro všechno prostě žeru. Naši byli i na tom pražském koncertu. Mě zbyla aspoň vstupenka, kterou uchovávám jako vzácnou relikvii.
Ano, Pompeje, :-). Ani nedokážu říct jací jsou, nechcu je hodnotit. Napadlo mě k sobě přiblížit PinkFloyd a třeba Sammera Issu… .
Fuj… Jen jsem se zamyslel nad tím srovnáním:-)) Svého času jsem si stáhl i klipy k hlavním songům od Floydů a nahrál celý koncert Featuring the Dark Side of The Moon – vyšlo to jako album s názvem Pulse – s tím byli i v Praze. The Wall Live, která před pár lety vyšla taky nemá chybu. Už vím, co si dnes po práci pustím!!!
The Wall video je přesně taková směs vizuálních a hudebních podmětů, které dohromady dávají silný zážitek pro diváka. Líbí se mi i sólo píseň – It°s a miracle. Sice už úplně jiné, moderní, „zahlazená“ píseň, ale taky celkem silná… .
Počkej, cos myslel tím „The Wall video“?? Myslels tím ten film nebo záznak koncertu? Ten koncert jsem jednu dobu sháněl o sto šest a neměl jsem šanci. Vím, že to kdysi bylo v televizi, ale od té doby nic. Film se mi nelíbí. Snad jen kvůli hudbě. Pro toho, kdo to slyší poprvé to ale musí být o ničem.
Ten film je totálnímegahaluz! Koukal jsem na něj ráno po nějaký kalbě a ani sem to nedokoukal :)
Its a Miracle neznám ani jsem o tom neslyšel, tak nevím…
no, zamrzl jsem jen u metalu a to pomerove asi tak – z 99% ve prospech iron maiden a 1% speed/trashmetal. Parply, cepelini … to mi nic nerika :)
Kam se hrabe veškerej metal na Led Zeppelin.
Taky proč vyhrávají většinu aknet o opravdu nej kapelu v „historii“… .
Hele žiju v domění,že led zeppelin maj skladbu War Pigs (znám jen předělávku od FNM) Je to tak?? Díky
War Pigs/Luke's Wall je od sabbathu z roku 1970 z alba Paranoid ;-)
Přesně tak, teď jsem si vzpomněl na to CD. „.. living just for dying, dying just for you, yeah ..“ :-))
přesně tak, skladba Inner Self…bomba
Která dobrá duše to hodí někam na net?:-)
Dobrá duše nejsem takže to nikam na net dávat nebudu. Ze satelitu má video skoro 1GB, prznit ho do DivX se mi nechce. Ale jsem dobrák od kosti ;-) občas jezdící do Prahy, případně to můžu poslat někomu poštou. Max. jedno DVD! Když ti ho pošlu jseš ochoten ho poslat dalším?
Ou, tak až tak zas po tom videu netoužím, počkám, jestli se objeví v archivu ČT. Ale dík za nabídku, nechám možnost někomu jinýmu.
Tak zhruba v téhle kvalitě bych to měl. Je toho 160MB
To stačí, lepší než nic…;))
Taky bych bral.
jasňačka, česnečka
To bych bral taky.:-)
Kvalita dostacuje. Muzes to hodit na rapidshare, edisk nebo neco podobnyho?
nahazuju, vydrž :)
první část zde :o) data1.edisk.cz/stahni/28073/Terezka1.avi83.76MB.html
diky druhej dil uz je stazenej, ale u tohohle to pise Chyba: Nepodařilo se připojit k databázovému serveru. ostatnim to funguje nebo delam neco spatne?
Taky mi to hlasi tu samou chybu:(
Mi to nejde taky, ale hlásí to, že stránka neexistuje. Neznamená to, že to tam bylo jenom na určitou dobu a už to vymazali ?? :(((
"Na serverech edisk.cz prave probiha udrzba. Servery budou opet k dispozici v pozdich vecernich hodinach.
Za pochopeni dekujeme a za spusobene komplikace se omlouvame, Vyvojovy tym eDisk.cz"
tak asi tak :)
aha, díky. Takhle to zadat mě nenapadlo… ;))
Ja si nestahnu ani ten druhy.. Nemohl bys ho taky hodit na edisk, rapidshare je pro Netbox nepouzitelnej…
Dík, teď už jen aby se ten edisk rozjel…
Co jsem koukal,tak už to šlape. Já to budu stahovat až po půlnoc. Bohužel mám omezenej net :-(, ale stojí to za to :-)
Asi delam neco spatne…
Ale před pěti minutama to ještě šlo! Já už fakt nevim..
Aha, uz jsem na to kapl, chce to vickrat za sebou zadat odkaz, ono se to obcas chytne.. Uz stahuju…Dikec.
Staženo :-)
hlásím že běží .. chce to drobet trpělivosti na 10 pokus se to chytlo…
Tak uz mi to jede:)
Lidi funguje to ještě? mě to nejde stahnout :-(
Jo, funguje..
..to me mohlo napadnout kdo to rypne:-)))))
Mě mohlo napadnout kdo rýpne do mě ;-)
vypal to na dvd a muzes to prodavat…jen poptavka bike fora z tebe udela prachaca…
A druhá pro změnu tady rapidshare.com/files/6383673/Terezka2.avi.html
Moc dík.
Stazeno, spojeno, shlednuto, spokojeno :-) Panbuh Ti to vrati na komponentech.
Taky staženo, jen jsem musel vyrazit k jednomu zákazníkovi :-( Bolest většiny freenetů je v tom, že všichni máme jednu venkovní adresu a to tento typ stahování velmi komplikuje :-(
diky
Díky Ti, dobrý muži.
díky, budiž odměněn tak 5000km bez defektu
Za vaše díky si hodně koupim :-D ale i tak to potěší :o)
..moc ho nechvalte nebo mu to stoupne do hlavy a ja s nim nevydrzim:-)))
Ticho tam vzadu! Jesi zjistím, že sis to taky stahl, tak osobně přijdu a vlastnoručně ti to smažu!
…vejš už to snad ani nejde..
Opakování : 10.12. ČT2 11.55
12.12. ČT1 čas nevím.
Ve 03:30 viz tenhle thread… ;))
nikdo není pecfect..
perfect
Druha cast?
vydrž, ne každej má 100MBitovej net ;-)
Supr. Dik
nejvíc mě odstala scéna před školou: záber nad dveře a ceduli „Obchodní akademie“ a „tohle je sportovní gymnázium ve Vimperku kde studuju…“
… a zapojovala tam ampérmetr :)
cívku ke zdroji ;-)
to je v klidu, s tim válčim o laborkách ještě teď a co je RLC obvod už zas netušim;-)
RLC=Rebound Lockout Compression ;)
ajo, dyť to mam ve vidlici ;-D
To vapadalo jako nějakej přechoďák ne? … Drsná holka :)
Nestuduj cedule, hledej informace :-)))
Jsou ta, príma fotky Terezky…díky:-) …pánbůh ti to vrátí na dětech..
jako treba tahle? :-) www.bike-klub.cz/…age00003.htm
Tereza je ta vlevo ? www.bike-klub.cz/…age00012.htm A tady už je v roští www.bike-klub.cz/…age00013.htm
Muži vpravo. Ženy vlevo. Přece nebude přejíždět do protisměru horda někjolika chlapů oproti jedné ženě, :-).
Diky za upload, akorat ten e-disk zlobi. No nic, budu zkouset dal…
stahnul .. spojil .. zvuk jde .. obraz nejde .. :(
Kodek máš nainstalenej?
čim to spojujete?
Například www.zive.cz/…ikino/AR.asp?…
jj, tím sem to rozděloval
Timhle jsem to spojil a jede to bez problemu.
By mě zajímalo, kdo se tady zaregistruje jako Tereza Huříková a bude vás vodit za nos :)
Ted jsem to zkousel a nekde tu uz je :-)
11×> Tereza Huříková – ČT1 6.12.06 17:00 (^ odpověď na 10× ^) Čekám až jsem přijde povídat pohotový nick „Tereza Huříková“, :o)). [Odpovědět] [Odpovědět na zakládající příspěvek] [Zpět na obsah]
*
- Precteno cabbage Muž (06.12.2006 22:04:03) 85.160.0.xxx
12×> Tereza Huříková – ČT1 6.12.06 17:00 (^ odpověď na 11× ^)
a byl by to wroum, kurýr, nebo manas?;)
[Odpovědět] [Odpovědět na zakládající příspěvek] [Zpět na obsah]
byla docela velká šance že to budeš ty:-P
:-D
Sakra! :-P
Nějak se tu moc známe. Víme co druhý, který, co udělá, čteme si myšlenky, :-).
„enjoy“ ;-)
Ja jsem pruhlednej :-)
ja ne, Aštar Šeran klidne ale nejaka Huříková… to je pod moji uroven :-D
TerezaHuříková – registrace 7.12.2006. Co dodat…
Snad přijde… :-).
No bez této „Terezky“ se podle mě BF obejde:-))
Třeba je to ta pravá… ;))
no kdyby sis obarvila vlasy tak bys to mohla zkusit ;-)
mě stačí vás vodit za nos takle, když sem dávám fotky mé hezčí sestry :-P
myslíš tu kólii?;-)
to je afgánský chrt! :-P a jak hloupě kouká… :)
jezis, to je tvoje?!
sestry :)
este ze tak…
uz sem videl Manase jak ho nekde venci… chrta jednoho :-D
Co? Sem po ranu asi pomalejsi … ted si myslel koho jako chrta? :-)
isn´t it obvious? bajk.cz/web/gfx/download/tom/Lost_in_Prague/P4290458.JPG
proč? je moc hezká a taky děsně zparchantělá :)
Jéžiš, kdo?
jé a už měla maličkatý štěñátka?
Neměla, nenašla toho pravého… ale mohl bys to zkusit ;)
k čemu ho nabádáš? :))) tady se to začína zvrhávat
:o)
Muhaha, ja to natocim :)
Ted mi tak doslo … proto Peslezedirou vsem rika, ze nejlepsi darek je malinky stenatko … muhaha! :-)
LOL
Za 10 minut na ČT2.
1max 5min
Metal
poslouchatelnost 4 emoce 4 zvuk 4 celkem 12
Dechovka
poslouchatelnost 5 emoce 1 zvuk 6 celkem 12
Albánská dechovka
poslouchatelnost 2 emoce 2 zvuk 8 celkem 12
Country
poslouchatelnost 4 emoce 5 zvuk 3 celkem 12
Tereza Huříková celkem 12
Nejseš nějak moc na ty dvanáctky? :-)
teda taxem kousek videl a jako ze by me to vzalo… kdyby tam misto ni byla Jennifer Love Hewitt, bylo by to o minimalne 100% koukatelnejsi.. :D
…ta ale už moc nehoří, spíš jen doutná. :)
ale ma hezci kozy… :-P
Hurikova je uplne normalni holka,co umi jezdit dobre na kole.Tak se vsichni hlavne nepo** az ji uvidite:))
Právě proto se všichni p...... Ona je tak normální, až je tak nádherná… ;))
jj…proti tomu se nedá nic říct bo je to pravda
Hoši, tomu vy, 17ti letí cucáci ještě nemůžete rozumět :-D
Se z ni neposerte. Jsou i jine cyklistky…
Jinak, proti Terce nic nemam :-)
a řadit taky neumíš.:-P
To jo no, jenže taková Gunn-Rita by mohla být moje máma :-D
To říkáš proto, že jsi na ni starý ?? :D:D:D
Nene, já jsem pro ni bych řekl ideální partner :-D
Aha, tak se bojíš, abychom ti ji náhodou neukradli… ;))
To ne, ale každej by si měl hrát na svým písečku :-D
No, já ještě žádný píseček nemám, takže u mně to asi nebude platit… ;))
Tak narovinu mladej, brzdi, bo ti rozhodím sandál, kapišto? :-D
Jak to tak čtu, tak jsi asi taky bez písečku, co ?? :D:D
:-D
Ticho tam vzadu! :-D
Promiň Bože…
Ámen
Ňákej chytrej hele! :-D:-D:-D ..proč já se tady vůbec snažim :-D
Ty jsi začal poučovat nás „17 leté cucáky“ … :D:D Já jsem jenom dále rozvíjel rozhovor… ;))
…du spat… :-D
Běž, ráno moudřejší večera… ;)) Dobrou… ;))
lip to rict nemoh blade…sorry ale jeste ted se smeju..
..jó nó..uznávám :-D ale už klid, jo?! :-D
..jasne…ale nabeh sis pekne:-))))))
Blade, nemas jeste nekde tu prvni cast videa… nejak mi to nejde sosnout
tak to ignoruj, uz to bezi :)
Jde to, musíš to zkoušet, nemusí se to chytnout napoprvé.
:D:D:D:D:D:D:D
…Blade ze se ti smeju ja,to je normal..ale ze se ti smejou ..nactielti cucaci…mel bys s tim neco delat:-))
Prijde mi ddivne to, ze t upar lidi resi Terezu, jako by to byla jedina zenska na svete. Pro tyto lidi mam jednu radu: Stahnete si jeji fotku, vyhonte si u ni pero a budete v klidu… 8-)
a ze to uz asi „par“ lidi udelalo:-)) by me hrozne zajimalo jestli to treba T.H. napadne,kdyz foti nejaky pekny fotky:-).ale to uz je fakt pecko,sorry.
Ja si myslim… :-)) Terka je bezesporu pekna baba… Pokud prijde dobra nabidka, tak se zlomi a fotky budou… Na druhou stranu, ma co ukazat! :-)
Mě nenasereš :-)
A já jsem tě nasral ?? ;))
Nene, nemusíš mít starost ;-)
Tak to jsem rád, už jsem myslel, že se mnou nepromluvíš… :D:D
Nebooj, s tebou kdykoliv, písni mi na ajsíkjů, pokecáme :-DD
Üž jsem si tě přidal… ;))
:-P
Ježíš, já čtu „písní nás asijců“, no jo, ta nová doba:)
..kdyz mu nepolezes na jeho pisecek, tak ho nenaseres:-))
Tak pozor draku…zítra je mi 18…:-)))
Tak to vše nejlepší draku ;-)
Si vyčkal na ten správný den, aby potom mohl machrovat… ;))
Ale tak mu nekažme radost, 18 je člověku žel bohu jen jednou.. :o)
A t ještě naivně neví že se tím dnesm vlastně nic nemění … Šťastná to nevědomost…
Jasne, dospeli sme az vtedy, ked si mozeme hracky kupovat za vlastne peniaze. :))
:o) to si musim nekam napsat…
Jasně, taky už se nemůžu dočkat … ;))
To DX3,5: Taky přeji vše nejlepší… ;))
Jak seš mladej, tak seš blbej :-D prej: „nemůžu se dočkat“ :-D ..to je to bezstarostný mladí :o)
Njn, to víš, to je to nezkušené mládí. Ještě nevím, co mám od života čekat … ;)
Sa este nacakas. Zivot zacina v 30-ke. :))
posmrtnej zivot?
:)))))))
:-DDD
Díky…:-)
Oteviram stary thread, streda 15.8 v 23:00 na CT1 opakuji Nehasit, horim s T.H. To aby to vsichni honibrci (zdravim burnoute :-)) neprosvihli.
dneska sem koukal na tanecniky… a tohle sem tam videl…
http://www.ceskatelevize.cz/…hasit-horim/
a po tech letech a vime cem vsem.. kdyz na to koukam.. ha..
Díky, celkem zajímavé pokoukání
A chlapci z jejího týmu jezdí bez helmy, říkám pořád že helma je jen pro baby.
Berte jako vtip:-)
Heh, přesně tohle sem potřeboval, thread při kterym posílim bránici a břišní svalstvo:-D
http://sport.idnes.cz/…listika.aspx?…
Vím, že se řeší podstatné věci zde na b-f, Polygon, prezident a nicky atd., ale to je fajn zpráva. Půjde Huříková po stopách Kulhavého, který si také sáhl na dno a pak ve finále získal na OH zlatou medaili…
Až porazí na silnici Sablikovou tak pak budu skládat poklony zatim prd…
Děkuji za tvoji reakci…:-)
Sáblici udělá Šulcová, která letos pojede jen silnici