Sháním jeden nebo dva kusy a inzerátů je jak šafránu, nebo to stojí skoro stejně jako nový. Nezbavujete se toho nosiče někdo?
Sháním jeden nebo dva kusy a inzerátů je jak šafránu, nebo to stojí skoro stejně jako nový. Nezbavujete se toho nosiče někdo?
A pak proč se nosiče kradou :)
Nejde mi o čórku, ale někdo už ho nevyužije, nebo si koupil jiný za auto a tak by se toho střešního třeba zbavil…
ide sezona,nedivim sa,ze ich nikto nepredava :-)
deprese z represe? Jinak dobrá volba, jde to ojebkat předěláním rychloupínáku na několik matek a zakontrovat, na to už zlodějíčci nemájí čas a mnohdy ani vercajk?
Mám obavu, že nechápem zmysel tvojej reakcie…
to byla reakce na první dvě reakce :P Tyto nosiče se prostě kradou, řešením může být odstranění rychloupínáku, stejnak to lidi nesundávají a vozí to po celou sezonu
Jasne,ja som mal zase na mysli,že sa teraz nepredávajú lebo ich každý potrebuje :-)
no v kamenných obchodech nejsou, lidi je vybrali, ale na netu je jich ještě dost, vím, zrovna jsem to řešil :)
Jasne,ja som mal zase na mysli,že sa teraz nepredávajú lebo ich každý potrebuje :-)
Pecka díky, už jsem mu volal a zítra si pro jeden kus sjedu
nz nechci machrovat jen jsme zadal Thule ProRide 591 bazar na google
hele já hledal včera celej den a projel jsem těch stránek na google několik a našel jsem dycky dražší, no vytrhl jsi mi trn z paty:-)
jj já to včera fakt hledal snad půl dne, projel jsem na googlu několik stránek a nenarazil jsem na to, no vytrhl jsi mi trn z paty:-)
Kup si novej a máš klid, třeba tady je mají a přepravkou to máš druhý den doma
http://www.mojekolo.cz/…-proride-591?… ProRide 591
Kup si novej a máš klid, třeba tady je mají a přepravkou to máš druhý den doma
http://www.mojekolo.cz/…-proride-591?… ProRide 591
dvojka nebo 1250 je rozdíl…a navíc novej se dá sehnat na mallu levněji asi za 1850 s dopravou zdarma, ale pořád to dát nechci. Už jsem koupil ten z příspěvku výše…
Dvojka a ve slevě…muhehehe, neuvěřitelné
Pokud by se někomu doma válela ve skříní „téčka“ pro uchycení do drážky, kontaktujte mně pls. Díky!
zkus se zeptat toho pána, od kterého jsem vzal ten nosič, v telefonu mi říkal, že má oba dva způsoby uchycení, teď jde o to, jestli má navíc nebo jestli to dá jen s nosičem…
S pánem z odkazu jsem mluvil a supr domluva. Říkal, že má 4 kusy, tak jsem jeden vzal, má to za 1250Kč, což je pecka cena, tak kdyby ještě někdo sháněl, ještě má k dispozici.