Trošku z jiného soudku. Máte zkušenosti s nápojem Tibi?Pokud Vás zajímají o něm nějaké informace, můžete se podívat sem – www.goalie-academy.com/tibi/
Trošku z jiného soudku. Máte zkušenosti s nápojem Tibi?Pokud Vás zajímají o něm nějaké informace, můžete se podívat sem – www.goalie-academy.com/tibi/
No kefír,ale né z mlíka,zkušenost bohužel nemám,jen s tim mléčnym-ten je fajn,ale stejně jako u toho nemléčnýho bych až tak nebral ty neskutečný léčivý vlastnosti,nicméně zdraví prospěšný to je určitě,u nás byl jen problém to denně udělat…teď nám kefírová "hoba"strádá v mrazáku.
Já zase ještě nezkoušel kefír :)
:-D ,to jako ani kefír z krámu?My ho dělali doma s tou „houbou“,ale je to skoro to samý,i když ten domácí je takovej hladší a když je nějaký domácí mlíko tak je úplně supr,ale defakto je to furt to samý.
to vypada jako by to varili vesmirni lide
Aštar Šeran proniká do světa :D
:-D jasně pomocí kefíru změní tvůj mozek v hroudu plesnivého sýra!
a staneš se jedním z nich :D
tak ja som to objednal na tejto adrese: tibinapoj.tripod.com/ asi pred mesiacom, aj to teda pijeme a zda sa mi ze to ma trosku pozitivne ucinky:-) co sa tyka zazivacieho traktu, tak urcite, nema to ani nejaku spatnu chut, davam do toho hrozienka a citron a vychladene to je celkom fajn:-) odporucam vyskusat
Já jsem s tím také spokojen.. :)
Vy mě lákáte :-) Ve čtvrtek sem zas po čase udělal kefír-a vzpoměl sem si na to včera ;-D ,„houba“ to přežila,ale výsledný produkt měl do poživatelnosti daleko,už to nechtěly ani naše kočky :-).Takhle asi dopadne mozek po působení Aštare Šerana a jeho vrabců :-D. Nechtěli byste vyměnit „houbu“ na mlíko za „houbu“ na vodu s ovocem? Mimochodem ten název -Tibi myslím vychází z toho že to je Tibetská houba(a pijou to mniši a sou staršně zdraví atd),ale všechny tyhle "houby/kultury"pocházejí z Kavkazu(a tam sou strašně dlouhověký(a zdraví…:-)),kámoš to zná jako hidukůšku-páč babičce tenkrát řekly že to je z Hindukůše(kde to je ?:-))
ale vážně to funguje, nevím jak s dlouhověkostí, ale je to dobré! :)