Zdravim vsecky, poridil jsem si novy ram RM Adrenaline 5000 co se tyce full jsem uplny novacek hodlam si koupim nejaky tlumic ale vubec nevim jaky … jedine co vim je ze zadni stavba ma zdvih 150.....DIKY MOC ZA ODPOVEDI!!!!!!
Zdravim vsecky, poridil jsem si novy ram RM Adrenaline 5000 co se tyce full jsem uplny novacek hodlam si koupim nejaky tlumic ale vubec nevim jaky … jedine co vim je ze zadni stavba ma zdvih 150.....DIKY MOC ZA ODPOVEDI!!!!!!
Roztec 190×50. Kolik penez jsi ochotny investovat?
kolem 4000 5000 kc
Vzal bych ekonomickou volbu od FOXe – www.bikestuff.cz/index.php?…
a po jake specifikaci se musim u tech tlumicu divat abych ho dopasoval do toho meho ramu???jak zjistim ze to je zrovna typ do stavby o velikosti 150mm?
Rozmer tlumice = roztec co jsem psal pred tim = 190×50,8mm.
Jak to zjistis – konstrukter ramu tam navrhl nejaky rozmer tlumice, tak Ty musis vedet jaky a kdyz to vis, tak nevybiras podle zdvihu, kterej ma mit ram (to je uplne nepodstatny, jestli to ma zdvih 150mm nebo treba 100mm…), ale podle konstrukcni delky tlumice, na ktery je ten ram navrhnuty :)
fiha, jaktoze mi tenhle tlumic utek z vyberu kdyz sem vybiral ja ? Ma ho tu nekdo ? zkusenosti atd..
Premyslim o vymene za muj vzduchovy Fox Float, preci jenom nevim esli je to to prave na Enduro/FR…
Manitou Metel – cca 5000,– X-Fusion Glyde – cca 4500,–
Glyde se da sehnat za 2290, to uz bych uvazoval o Vectoru. No a kdyz uz Manitou tak bych si priplatil necelej litrik www.levnysport.cz/…y_-_07-z6441
Jak píše Tink-je to konstruovaný na 190×50 tlumič. Na e-shopech jich najdeš spoustu.Záleží kolik do toho chceš vrazit a zda chceš vzduch nebo pružinu, ale když sis koupil takovýto rám tak to asi bude spíše pružina ne-na freeride.