Tour de France 2010 – on-line…nevíte kde? Chtěl jsme se kouknout eurosport ani ČT4 sport nemám…díky moc.
Tour de France 2010 – on-line…nevíte kde? Chtěl jsme se kouknout eurosport ani ČT4 sport nemám…díky moc.
Koukám se tady:
tady vyberes sport a pak nektery odkaz
Eurosport za čtyři eura na měsíc a nemusíš se každý den stresovat s hledáním nepadajících linků, mizernou kvalitou obrazu a Bakyho dostaneš jako bonus .)
Taky o tom uvazuju, ale jak probiha to placeni – jde to nekam do Cr, nebo jak se to plati. Dik
www.cyclingfans.com , vždycky tam najdeš několik odkazů a vždy jedou a to nejen Tour, ale prakticky všechny větší závody.
toto – woodward.b 4.6.2011 8:53 je pomerne zaujimava informacia ak je to pravda. ze by skoncila fotbalova sezona alebo sa aspon u vas blyska na lepsie casy?
už to psali i v Mladé Frontě, že na ČT4 budou přenosy, tohle je super informace…
pre mna je to super ze ct4 u nas neni kdezto ct1,2 hej a nemusim pocuvat toho dilina na eurosporte.
Nepsali jestli pujde i na CT4 online?
píšou že ano
"Dobrý den,
omlouvám se za opožděnou odpověď, byl jsem do včerejška mimo Prahu.
Tour de France budeme letos vůbec poprvé vysílat kompletní v přímých přenosech. Některé etapy (ty nejtěžší horské) úplně celé, ostatní většinou v rozmezí 3–4 hodin (obvykle v čase 14:00 až 17:30). Jsem dohodnutý na spolupráci s velmi zajímavými jmény naší silniční cyklistiky, jako jsou pánové Padrnos, Konečný, Andrle, Raboň nebo Tesař.
Tomáš Jílek, redaktor/komentátor RS ČT"
JJ, prime prenosy ano, jen jesli Tour budou taky streamovat, nemame v praci TV a nenapada me zadny zduvodneni k cemu bych ji tak nutne potreboval pouzivat :)
CT4 online neni ne?
Je, ale ne na vsecko maj prava na online vysilani. Jo myslim ze je to omezene na CR.
Zdůvodnění je jednoduché – potřebuju se dívat na Tour de France…
To musí každej pochopit.
CO treba koupit usb dvb-t tuner? to pořídíš za pět stovek a tvař se, že je to externí dekompilátor datových toků :)
ckej ale to bude TF 2011, ne? :)
Nemůžu si pomoct, ale já chci Bakyho :-( Před 1/2 rokem jsem se přestěhoval a od tý doby nemám Eurosport. Silniční cyklistika jako taková mi nechybí, to si najdu různý streamy a koukám na netu. Ale to co postrádám jsou právě Bakyho hlášky a vůbec jeho hlas. Jasně, Jílek identifikuje jezdce správně hned na poprvý, bude správně vyslovovat názvy týmů atd. ale bude to prostě nuda.. nebudou žádný watty, Petřínský rozhledny, Radijošejky, poznámečky.. já bych hlasoval pro to, aby na čtyrce komentoval Bakalář i Jílek – Baky by vykládal tu omáčku, když by se nic nedělo a Jílek by to převzal v klíčových momentech etap..
Ještě loni bych to napsal uplně stejně, ale letos na Giru už to Baky nezvládal mentálně. Když už aji já poznám, že se Baky mýlí, tak to je konec. Jinak souhlas, kompakty + watty, vteřinečky, komerční přestávečky, udělám si poznámečku…to bude chybět. Snad by to mohl ten Jílek převzít a taky stavět dvě, nebo tři Petřínské rozhledny na konci václaváku.
bohužel souhlas… i když je občas roztomilý, tak jsem ho musel včera při Dauphine přepnout do angličtiny… :-)