Tak tohle vypadá na hodně zábavnej týden..
inspirace do budoucna.
tady napriklad jsou videa ze vsech etap, naprosta parada :)
V odkazu co jsem dával jsou taky :-)
Teď jsem koukal na jejich stránky a počet startujících je omezenej na 55 bajkerů :-(
Hm, sem si nevsim toho sloupecku vpravo… my bad :)
Omezeny to je, proto je tam nasackovana spousta zvucnych jmen :)
Takže to taky asi bude něco koštovat..ta účast, ale můžeš si to projet bez závodu, což taky asi nebude k zahození, hned bych se tam vydal:-).
Vychází to asi na 500E. Full servis včetně transferu na letiště a zpět.
No je to dost, ale jednou za život by to stálo za to :-)
500 € je jen nevratna zaloha, potom je jeste doplatek 800 €.
Na příští rok to ještě není určené.
Ale nebude se to diametralne lisit od letoska, predpokladam..:-)
V kazdem pripade lze jeste vyuzit nezavodni ucast, volnych je 7 mist ze 7, zatim ..:-) Cena 1.295 €.
12. kvetna – 19. kvetna 2012
26. kvetna – 2. cervna 2012
tak to je pěkná palba..
Ani jedno HT? No toto :-)))
hmmm, to vypada inspirativne, mohli mit trosku lepsi mapy trati, at vim presne kudy jeli. Stejne to mam daleko od baraku…
Já čekala levandulové pole a ono toto :-) Pěkné pěkné, ale to startovný je taky pěkný :-) Jednou za život možná.
Nějaký mapy nebo souřednice asi někdo k dispozici nemá ? Našel jsem mapu poslední etapy,ale zbytek vůbec nic
Kde je mapa posledni etapy?
už nevím kde jsem je našel, ale mám je stažený, jedno jsou jen souradnice, druhý soubor kml což jsou tušim nejaky googlacký mapy a pokud má někdo zájem rád pošlu, a zároveň se hlasím že shaním ostatní dny
Tenhle rok jsem si projel trasu jednoho a pul dne z tohoto zavodu a fakt me to nadchlo. V pristim roce mam v planu absolvovat celou trasu. Bohuzel nemam zadnou partu se kterou bych jezdil. Mel by nekdo zajem se pridat? Aktualne jsem ve stavu shaneni dalsich podkladu, fyzicky a techniky :D
covece to vypada dobre .. sledova jsem cely na vimeo ..ale nevim co rodina na to.
Určitě ano, jde jen o to se sejít v termínu ;).
až mě přestanou bavit parky taky bych todle fakt chtěl zkusit
No rád bych do toho šel s tebou!
Pěkná reportáž vyšla teď ve Velu..