Zdravím všechny bikery,
dostal jsem teď čerstvě nabídku na dvě kola od značky Trek.
Je to Trek 6700 Disc za 21 000,– a Trek 6500 (s V brzdami) za 14 000. Jaký byste mi za tyto ceny doporučili více?
Zdravím všechny bikery,
dostal jsem teď čerstvě nabídku na dvě kola od značky Trek.
Je to Trek 6700 Disc za 21 000,– a Trek 6500 (s V brzdami) za 14 000. Jaký byste mi za tyto ceny doporučili více?
ach jo :-)
to si snad dokážeš posoudit sám jestli chceš utratit 14 za horší nebo 21 za lepší kolo, šlapat se musí na obou
sakra předběhl jsi mě :)
No ted vypadam hloupe. No spatne jsem uvedl problem. Jak si stoji tato kola cenove. Okolik oproti normalu na kazdem z nich usetrim.
Jak usetris? Nejak nechapu maloobchodni cenu najdes na strankach Trek.
No to jsem ale nenasel…nebo alespon ne ceskou cenu.
Taky jsem mezi nimi rozhodoval, ale oba s disky. Nakonec jsem vzal jiné, ale jinak by to vyhrál 6700.
mě by spíš zajímalo, kde se takhle levně dá Trekouš pořídit :-) jinak za mě 6700
Vzhledem k tomu, že se 6500ka 2010 prodává na kotoučích, tak počítám, že máš pravděpodobně nabídku na loňský modely, který se za podobnou cenu prodávaj. Pokud máš u obou k sehnání správnou velikost, tak určitě 6700, vylepšování se časem nevyhneš ani u jednoho…
Jo presne tak, modely to jsou lonske. Ale tu cenu u 6700 se mi jeste podarilo srazit o litra dolu, tak pujdu do nej. Uz se tesim jak malej jarda az toho stareho kellyse dam na pudu :D
Máš kliku, jsou tam Shimano náboje a dvojšroubový uchycení sedla, to by mělo nutný investice odsunout na přijatelnou úroveň :-).
No ma to i duty stred, to byla prvni vec co jsem na starem kole vzdycky odpalil. Ono to bylo taky asi tim ze na kole ktere bylo v zakladu dimenzovane na cloveka vhodneho na ram 18' a ja potrebuju ram 22' :D
HT2? To je lahůdka, já mám na 8500ce BB90 středový a po prvnim bahnitym závodě mi vyrezlo pravý ložisko. Po důkladný koupeli v silikonovym oleji se aspoň nějak točí, ale proti levýmu pořád znatelně hůř…
zkus to ložisko spíše pročistit arvou nebo něčím takovým a potom důkladně dát vazelinový obklad (nejlépe s ptfe) i když zase tam jsou 2RS ložiska ne? takže by to nemělo odejít tak rychle