Prosím o radu který rám koupit, oba jsou kvalitní, ale nejsem si jistý jestli je „spešl“ o tolik lepší že stojí o 8 tisíc víc. Prosím poradtěj estli má cenu ho kupovat díky .
Prosím o radu který rám koupit, oba jsou kvalitní, ale nejsem si jistý jestli je „spešl“ o tolik lepší že stojí o 8 tisíc víc. Prosím poradtěj estli má cenu ho kupovat díky .
v Alu ne..dle meho… zkus cyklo 69 jestli nemaji jeste neco ve sleve z minuleho… co vim maji tam carbec sworks epica za 40 :) a tusim ze meli jeste nedavno specla H5 za 15 bo tak nejak
Rozhodoval som sa presne ako ty a skoncil som u spesla,bo Treka8500 tu uz ma kazdy :-)))
Kdyby to bylo o dva tisíce, tak ho vezmu hned, ale tohle je dost velký cenový rozdíl tak váhám, a jak se ti na tom spešlu jezdí ?
Som velmi spokojny,pre mna absolutne vyhovujuca geometria a inak ten cenovy rozdiel je dany trochu aj tym,ze u Speslu mas v cene carbonovu sedlovku a ta je fakt super!
podle geometrie… jinak racionálně z těch dvou asi Trek 8500, připadá mi zbytečné připlácet za Specialized, i když se mi líbí víc:). Ale místo toho Spešlu by už člověk vzal zřejmě Progress Team SL ze scandia (No Saint má přeci jen krátkou geometrii, ten Progress bude určitě lehčí než Trek i Specialized) a nebo by možná došetřil na nějaký karbon – třeba Merida FLX, ale to už by zase bylo za dva Treky:/
tak to jsem v pasti, vůbec nevím co mám dělat, :DDD
Kámoš má v krámu na prodej S-Works Carbon nějakej starší model asi 07… něco přez 20klacků novej dá i záruku normálně 2roky z nějakejch zásob neprodanejch jesli tě to třebas bude zajímat kdyžtak se ozvi na mejl.
TREK 8500 ! Perfektní rám, který opravdu vydrží, super vidlice FOX, prakticky kompletní Shimano XT, velmi slušná a lehká kola a karbonová sedlovka v ceně ! Podívej se na www.7art.cz, kde máš za supercenu i pedály XT zdarma !
Díky cena dobrá ale potřebuji jen rám …
Na obou rámech postavíš raketu Je to bílá versus červená..
Za mně Spešl ale nechtěl bych červenýho :D
Trek, pro mě super geometrie…
Občas mají něco tady
Odtial som zobral ten posledny Spesl… :-)