Nazdar,
chtěl sem se zeptat, jaký byste navrhovali hlavové složení na Trek STP 400? Na internetu sem si našel, že se tam dáva Cane Creek S-6, ale zajímalo by mne, jestli by tam šlo dát ještě něco jiného?
Díky za odpověď
Nazdar,
chtěl sem se zeptat, jaký byste navrhovali hlavové složení na Trek STP 400? Na internetu sem si našel, že se tam dáva Cane Creek S-6, ale zajímalo by mne, jestli by tam šlo dát ještě něco jiného?
Díky za odpověď
po tomhle ramu jsem kdysi hrozne touzil…
hlavko? nejspis dle chuti kazdyho soudruha… Cane Creek, Hope…
jj tam tuším patří klasika, takže podle chuti :-)
A co by se vám zamlouvalo, jaký typ přesně?
stavis kolo pro sebe neco pro nas?
husty!
tendle ram chtel snad kazdej!
fakt super…
Máte někdo zkušenost s tímto hlavovým složením: http://www.bikesport.cz/…cs-logic718 nebo by na toto kolo nešlo? díky za všechny komentáře
me po..er, tady se hazej do placu nazvy jako Cane Creek, Hope atd a ty pak vyrukujes s rycinou:)
Tak aspoň se někdo ozval:) Samozřejmě počítám s tím Cane Creek S-6, ale chtěl sem od někoho poradit ještě něco, co by se na ten rám hodilo, pač s ním nemám vůbec žádnou zkušenost.
tak jako vono to WCS spatny nebude, ale ja jsem proste na ryči a jeste k tomu wcs, alergickej no:) kdezto jesterku mam zas ja osobne rad:)
Využiju tohohle vlákna – chtěl bych kolo trochu opticky doladit, přemýšlím mimo jiné i o novém hlavovém složení a aby byla barva stejná jako střed a objímky na gripech, líbilo by se mi složení Sting. Máte někdo nějaké zkušenosti? Teď mám Cane Creek. Další možností je nechat ho naeloxovat, ale kdoví, jak by dopadla barva – myslím přesnost.
Ahoj,máš ještě pořád stp-čko?