Potřeboval by poradit co si koupit za tretry, které by byly kvalitní a relativně za dobrou cenu.
Potřeboval by poradit co si koupit za tretry, které by byly kvalitní a relativně za dobrou cenu.
Co padne. Dražší Shimana, Spešly, Mavic…
MTB & silnice ?
MTB
Koupil jsem tyto Shimana a protože mám širší nohu,tak parádně sedly.
Koupil jsem si je ted nedavno taky za 3000 Kc, ale std, ne ty siroke. Vzhledove se mi hodne libi, na noze sedi dobre, vzal jsem o cislo vetsi, ale skoro jsem mohl mit i svou velikost, prava byla OK, leva tlacila, na ten termoforming jsem radeji nespolehal (stejne jak se znam je nikdy do trouby nestrcim).
Zkousel jsem i Bontrager RL, hodne pohodlne, ale byly jen v cerne a ja jsem chtel bile. Cenove jsou Shimano jistota overena Hnojem a dalsimi tady, chybu s Shimano urcite neudelas.
A co Specialized Comp Mtb ?
Tak to bohuzel nevim, s tretrama zkusenosti nemam, donedavna jsem jeste jezdil s klipsnama. Ale pokud si proctes recenze tady, tak dostanes celkem slusny prehled. Ty Specialized jsou bud anebo, Sidi bych nekupoval, viz reakce Hnoje, o Bontrager se tu hodne psalo, ze jsou pohodlne a je to fakt, vlastni zkusenost, ale jasnym vitezem jsou nakonec Shimano.
Taky nepises, na co to chces, na zavody, dojizdeni do prace, potrebujes v nich chodit atp.
mluvím-li za sebe, tak v takhle vysoké cen. kategorii bych asi bral rovnou top od shimana
v případě že 2,25% překročení limitu je akceptovatelné a padnou. koneckonců, částečně mají být tepelně tvarovatelné.
já bych šel do specialized…
Já bych šel do těch, které ti padnou, cítíš se v nich dobře, líbí se ti a odpovídají tomu, co chceš jezdit.