Zdravím.Poradte tretry s karbonovou podrážkou.Potřebuji boty s co nejtvrdší podrážkou.Cena od 4000–5000kč.Zapínání nerozhoduje.Dík Pavel
Zdravím.Poradte tretry s karbonovou podrážkou.Potřebuji boty s co nejtvrdší podrážkou.Cena od 4000–5000kč.Zapínání nerozhoduje.Dík Pavel
shimano, spesl se asi taky vejde, Bont riot, Adidas Frosco team time telecom kdyby vyhovel 4derovy system, nejspis i dalsi
edit: teda automaticky jsem uvazoval silnicni, ty Adidasy jsou jen silnicni, ostatni jsou tak i tak
mtb nebo silnice?
asi ty co ti nejlip sedi, Shimano, Specialized, Scott, Sidi.
SIDI se do 5k nevejdou, možná tak nějaký výprodej.
Je to na MTB.
Poprosil bych o konkrétní typ,nejen značku.Díky Pavel
co DMT lynx ted za super cenu? taky o nich uvažuju, ale zatím nemám moc referencí..
Používám je cca rok a zatím maximální spokojenost :-). Mám je na obchodě 20 km od Brna, tak se můžeš stavit vyzkoušet :-). Záleží jakou máš velikost :-)
paráda, máš tam 45ky? a kde najdu ten obchod? :) díky
Ano mám je tam :-) Je to v Rousínově.
Hm,ty vypadaj zajímavě.Jen kde je vyzkoušet?
jestli to bylo na mě a ty DMT, tak to bihužel nevím a navíc nikdo tady s nima asi moc zkušeností nemá. já hledám co nejtužší tretry taky s cenou kolem 4500 a nejlíp na suchý zipy a přesku..
Co Giro Gauge HV? Sam po nich pokukuju.
Mavic Tempo ? Cenově by se vešly, Má někdo vyzkoušené?
Čau, já mám velice dobrou zkušenost s firmou Bontrager v podstatě cokoliv v této cenové relaci. Nic lepšího a pohodlněšího jsem na noze neměl…ať to bylo od jakékoliv firmy. Máš pocit že vkouzneš do bačkory, ale jak to nádherně drží je neuvěřitelné…-)