Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jeslti někdo nemáte tyto tretry, popřípadě mi napsat nějaké klady a zápory těchto treter, chci si je koupit, tak ať vím do čeho jdu :-) děkuji
Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jeslti někdo nemáte tyto tretry, popřípadě mi napsat nějaké klady a zápory těchto treter, chci si je koupit, tak ať vím do čeho jdu :-) děkuji
dobrá bota ,jen trochu ouzká špička ( ale každej má jinou nohu )
take o nich premyslim
snad budou dobrý, rozmýšlel jsem se mezi NW Vertigo a R086, ale vybral jsem si nakonec Shimana, protože mají přezku :-)
ok díky :) ještě něco, shimana mají prej menší číslování, zkoušel jsem si Northwave Vertigo 43 a dobrý, takže tyto Shimana 44, doufám že je to pravda… :D
jestli máš normální obuv 43 ,tak tretry od shimana musíš 44
ok, to jsem potreboval vedet, pac si to budu objednavat pres internet, nechce se mi jezdit nekam daleko kvuli vykzouseni, ale ty NW mi sedi perfektne :)
tak to máš odvahu ,shimana maj ouzkou špičku ,nikdy bych je nekoupil bez zkoušení
To, že ti sedí NW neznamená, že ti budou sedět i Shimana ;-)
musím doufat :D kdyžtak se s něma domluvím, kdyby náhodou o výměně :D
tak to budou mít radost a poštovné si budeš pořád platit sám ?
kde a zakolik
měli jsme je na prodejně za 1900,– ( nevím za kolik je prodávaj eshopy )
jop, jsou zlevněné, proto si je chci koupit :)
musím doufat, že budou dobrý :-)
proč nekoupíš na prodejně ? Vždyt jsou ceny stejný a můžeš si je otestovat . To nechápu
nemám kde to koupit, všechno daleko, víš co.. mno uvidím, zkusím to objednat přes prodejnu, že by se to dalo vrátit, hold, kdybych bydlel v Praze jako ty, měl bych samozřejmě více možností :-)
A zrovna ty NW Vertigo jsou hrozne siroky, na me az moc..
Takze jestli jsou Shimana uzky tak to mozna nebude pro tebe ta prava volba…
úzká je prej jen špicka… :-) chjo, proč nebydlím ve větším městě :D
A ty nemáš kolo a nejezdíš ?????? Tak na co kupuješ tretry ??? :-) V sobotu má většina kšeftů otevřeno minimálně do 12.00 hod., ráno nasedni, dopoledne vyzkoušej a nebo nakup a na oběd seš doma, nebo těsně po něm, můžeš si ho dát po sestě :-)
hehe šak kolo samozřejmě mám že, ale nevím kam bych jel, až do Pardubic se mi nechce mno.. :)
Vymenit snad nebude problem, len stratis par dni…ale bez vyskusania by som nebral, ja nosim 41 a shimana mi sadly tiez 41, ale nie je to pravidlo
Kazda firma ma ine kopyto, co sedi mne, nemusi tebe.
však jasný, už si plánuju na zítřek cestu do Pardubic :D
Ja mam shimano tretry stejne velky jako normalni boty.
tak jsem si je dnes nakonec taky koupil a ve velikosti 43 jak mam boty a vpohode, jeste se trosku vyslapou :) stejne kdyz jezdim, tak nevim proc, ale mam pokrcene prsty trochu :D
Dnesni tretry jsou z umelych materialu, takze s nejakym „rozslapnutim“ bych moc nepocital;)
jn, taky se toho bojím, ale co, při jízdě stejně mám mírně skrčené prsty, nevím proc xD
Jsou parádní,jsem s něma spokojenej. Mám je ve velikosti 44 a normální boty mám 43 , ale nejlepší je to přeci jen vyzkoušet..