zdravím všechny dobré lidi, mám dotaz ohledně budoucího bajku zda se to vůbec vyplatí :) potřebuju kolo na dojízdění do práce, spíš kopcovitý terén(40km) asfalt + lehký štěrk a nějaké menší díry + projíždky s přítelkyní (asfalt, cyklo, malokldy nějaké lesní cesty) a vybral jsem https://www.decathlon.cz/…_/R-p-313016?… s tím že na něj chci dát kola 700 + bezdušové pláště = zde první dotaz k těm bezdušovým ráfkům potřebuju i bezdušové pláště + mlíko a i ty těsnicí pásky nebo nejsou třeba? dále bych chtěl vyměnit převodník z 40z na 44z (není uplně nutné 44z někde jsem se dočetl že je dobrej :)) avšak nejsem schopen nějaký rozumný za rozumné peníze najít typ co mi bude na to kolo sedět tak kdyby někdo poradil a ještě bych zároven k novému převodníku i nový řetěz tam taky úplně nevím. technický zdatný jsem takže o výměny nemám strach, avšak mi ještě zůstavá otázka zda je vůbec k něčemu tohle kolo upgradovat a nekoupit za peníze těch dílů rovnou kolo jiné, avšak za nějákých 35 000,– jsem kolo gravel s jednopřevodníkem 11rychlostí a hybrid. brzdami ( mech x hydro) nenašel.