Kdo se chystá na Trilogy?
Kdo se chystá na Trilogy?
V nejakem zimnim cyklo zachvatu jsem se omylem opet prihlasil :-) Na mtb letos najeto 90km tak uvidim jak to pujde. Hlavne aby neprselo :-)
BTW vyrizujete nejaky extra pojisteni, kdyz se do Polska vicemene nepojede?
Žádný pojištění jsem neřešil. Do Polska by se jet nemělo vůbec maximálně někde okolo hraničních kamenů. I kdyby nepršelo tak už to budou stejně bahenní lázně aspoň teda Best of Sudety.
letos poprve nejedu :/
Pokud by někoho zajímalo jak to vypadá s počasím v Teplicích nad Metují a okolí tak kamarád co tam bydlí říká že všude bahno. A výhled s počasím sice lepší ale pořád se čeká déšť.
A kde není bahno? Letos jsem v březnu dubnu jezdil jenom na Mtb a prášilo se až běda od května převažuje silnička. Fakt nezávidím. Letos se na těchto akcích zničí spousta materiálu aspoň budou mít obchodníci co prodávat, když kola jsou skoro vyprodaná…:-)
Tak u nás v Krkonoších to zase tak hrozný není. V podhůří hor je to horší.
Tak předpověď říká že už ani kapka, sluníčko, pohoda, bude se prášit…
Tak ta tvoje předpověď asi úplně nevyjde viď
A berete někdo ženy, případně i děti? Ať tam nečekám sama
Pokecej se servisakama v dobe cekani, ty maji zeny radi :-).
Jo, to by tam museli být a nejezdit po trati ;-)
Pokud bylo místo, brali jsme asistentky na trať! Jelikož letos budou noví servisáci, tak jejich přístup k ženám neznám.
Jsou to sekáči, ti se nezakecaj…(jak pravil klasik)
Proc ta zmena po letech?
Já to už tři, čtyři roky nedělám. Tři byli na těch pár závodníků zbyteční. A kolegové? Nevím. Drazí, neschopní, neochotní, unavení, vyhořelí,osobní neschody s pořadateli? Nevím, z jakého důvodu se nedohodli.
Ha uz se orientuji. Pod timhle nickem jsem si te nevybavil :-). Je to skoda. Vy tri jste pro me byli jeden z duvodu proc jsem na Challenge i Trilogy rad jezdil.
Zdravím, trochu mimo téma, ale dnes jsme ve sjezdu od Honského špičáku na trati Trilogy našli cyklobrýle, tak jestli je někdo postrádá, nechť se ozve… .
Tak jsem nejakym zazrakem prezil.
Sudetska etapa paradni, Trutnov asi nejvetsi brutal co jsem kdy jel. Sportovne mi nebylo dobre uz od pulky a absolutne jsem vytuhnul 10km pred koncem, pak jsem etapu vicemene dolezl po ctyrech :-) … krome nadvahy a chybejici kondice mne dohnalo chybejici zadni pero, ktery je na takovyhle akce bude znatelna vyhoda. V cili vic bolava zada nez nohy :-|
No taky jsem přežil. Trochu jsem se párkrát proletěl. Bolej záda a žebra z toho jak jsem šel přes rodla. Ale spokojenost, zase super zážitky. Jak říká Véna zážitek nemusí být pozitivní hlavně když je intenzivní
Tak za mě Sudetská docela vopruz, ty rychlý, rovný, rozbitý sjezdy mě moc nebavily. :) Za to ta nedělní etapa byla co se týče trailů super, hlavně ty první. Ale taky mě už bolely záda a ruce snad víc než nohy :D Péro i teleskop sice mám, sjel jsem všechno, ale i tak to na XC docela bolelo, hehe. Dva dny + prolog mi bohatě stačily :)
Já to jel poprvý. Prolog mě moc nezaujal, takový nekonečný mrcasení se na jednom kopci, ostrý vracečky v prudkym svahu kde stopa byla vyjetá skrz mlíka, to bylo na oči dost opruz. Sudetská etapa se mi moc líbila až na tu jednu RZ co vymyslel Franta Žilák – pokus o jízdu v bukový hrabance na bahně šikmo svahem kde nebylo místy vůbec jasný kudy a kam to povede dál, to bych si klidně odpustil. TT jsem si moc neužil, na první RZ jsem hned něco nakopnul šlapkou a hnul si s kotníkem, takže pokračování dost přes bolest. Jak jsem byl unavenej tak mi to vůbec nešlo a dělal jsem divný chyby, který vygradovaly na konci Modřínovýho trailu, kde jsem brzdil na konci RZ a smotal se kolem železnýho sloupku a narazil si ruku. To mě dobilo definitivně a dál už to byl jen boj o přežití a snaha dojet. Na hovnový RZ jsem se díky tomu vycuknul na dropu před tunelem, ale asi jedině dobře, to už by kotník fakt asi nedal. No a hovna v tunelo, škoda mluvit, ale jak jsem pochopil, to tam být musí, takže cajk :-)
Pozitivní na mý zdechlosti bylo, že jsem větší část neděle jel s dvouma holkama, takže aspoň výhledy byly pěkný ;-)
Zdravíčko. Neměl by někdo GPX log z letošního Prologu? Stačí do SZ, díky.
Až budu na PC tak ti ho pošlu
GPX obdržen, velký díky všem, kdo poslali!
Ahoj, mohl bych taky poprosit o zaslání GPX. Klidně i všech etap ,moc děkuji :-)