Tak kdo jede na první závod sezóny? Nějaké zkušenosti z loňska a zážitky?
Tak kdo jede na první závod sezóny? Nějaké zkušenosti z loňska a zážitky?
Jedu :-D je tam jeden nepřijemný brdek asi 200 metrů jinak skoro furt rovina. Je to poměrně fičák, loni jsem měl průměr 40km/h, odjeto celé v balíku, 30 vteřin za vítězem ale do špurtu o třicáté místo se mě nechtělo na prvním závodě :-)
Tak já už si letos průměr 40km/hod zkusil. Chyba že jsme nejeli ten závod v Itálii to by mne víc nakoplo. Po tom se ti jede vetšinou líp. Zatím jsem šel do rychlosti spíš kratší useky tak do 20km.
Pokud se člověk umí pohybovat v balíku a nenechá si to někde ujet tak je to v klidu. A občas trochu loktovačka no :-)
Co k závodu napíše mistr z KC. Jak se jemu jelo?
Já radši nic protože jinak bych se musel stydět :-P ale jinak ve zkratce asi takto http://www.youtube.com/watch…
Laďo prostě jednou to posereš ty jednou já. To se stane i jiným.
Zatím mě chybí závodní intenzita a tempo (ale to se snad doladí) a taky trochu jistota v balíku (tohle je spíš o hlavě). Ale sezona je dlouhá a nesmotal jsem se takže nedělám závěry po prvním závodě…
Laďo ten průměr jsi tam psát neměl toho se každej lekne. To vidí poprvní v životě na monitoru což teprve na tachu. :-)
„hezke“ tepy na to, ze si to jel v baliku :-)
Knize az 15. z 35 v kategorii? Co to? Defekt? Neprizen osudu? Nebo jenom silne reci pred zavodem?
taky jsem se díval jak dopad…docela dostal na prdel :-)
Kosa, vítr, špatně zajetý Terezín… :))
Foukalo dneska tedz příšerně. Ledový severák…
No hnus velebnosti. Stačilo mi lítat kolem trati a byl sem durch zmrzlej. Nechápu lidi co jeli krátkej/krátkej, to je prostě hloupost. Hřejivka sice udělá hodně ale kolena bych měl studený i v návlecích. Jinak slušná účast :)
Asi je hřeje krom hřejivky i mládí… :-D
Ale jinak krátký/krátký chápu. Když jedeš fakt pilu, tak to ani jinak nejde. V dlouhém by ses uvařil… ;-)
No…sám dobře vím že to jde, maximálně holý nohy. Navíc v balíku kde se krásně schováš (když to umíš) by mě ten jeden brdek na dlouho nezahřál. Je to ale jejich volba, u profíků to chápu, ti ví co si můžou dovolit, u většiny to byla ale nerozvážnost.
Když jsem ještě jezdívávávávál na nějaké ty závody, tak jsem na jaře/podzim jezdil vrch krátký a nohy 3/4 kvůli kolenům. Anebo taky krátké + hřejivka. Jen teda po dojetí je potřeba se co nejdřív převléknout. Zima mi nikdy nebyla (a to cestou proběhla i sněhová bouře).
Dnes už bych se na to vy… :) Však jsem taky dnes byl na kole obalený jak pumpa. :-D Hlavně tedy nohy a úplně ze všeho nejvíc kyčle.
Mne knize prijemne prekvapil dlouho jel v prvni skupine a asi kvuli tomu ze jezdil spis vzadu, tak jak se to potrhalo tak mu predek ujel. Sice vynechal zaverecny sprint, ale i tak knize je sice i mluvka, ale i umi. Za me gratulace knizeti k povedene u zavodu.
Podle toho, co si napsal, bych to spíš zhodnotil jako takticky nezvládnutý závod :-)
Ja bych tak prIsny nebyl. Fucelo moc, kosa na tom vetru byla strasna. Ja bych v tom teda jet nechtel. Jel dobre a ja sem mel komu fandit :).
A to jsi byl ty kdo fandil, kníže do toho : -)
Já teda měl fanoušky svoje dvojici slečen. Pak jednoho pána z Drásova, kolegy z týmu. Kolegy ze Sparty samo…
Jasne ;) byls jediny hobby koho jsem znal. Teda aspon virtualne.
jj, taky to tak vidím. Nesmotal se, kolo nedostal a poslední nedojel… ;-)
Víš ono, v závodě chyby byly to se nedá odepřít. Chtěl jsem do 20. místa bohužel to nevyšlo. 34 flek nebo jak to dopadlo nevidím vůbec na první akci špatně. Jiní borci zajeli hůř. Co mne těší že výkon je lepší než loni toudle dobou. Samozřejmě jsou zde lidé pro které i kdybych dojel na 20 fleku by to bylo málo. Těm nepomůže asi nic. Jak se popsalo. Faktory zima, vítr a myslím že v 4 nebo 5 kole více chyb mne stály lepší flek. No ale to vyladíme nemám strach. Fandil jsem samozřejmě kolegům z vysočino sparty, Nesvedovi, Červenkovi, Jonáš. Pak samo šífíkovi a mladýmu od nás. Výkony Sparťanů může okomentovat někdo zdatný tady. Ovšem prosil bych co se s nima může srovnat. :-)
Mne osobne je uplne u ****** jak zajedes, akorat si nenecham ujit prilezitost si do tebe rypnout za ty neustaly kydy co tady predvadis.
Až na tu zimu super akce.
Malá vada na kráse, že kategorii kluků 2007–2008 vyhrál kluk narozený 2006 (podle oficiální soupisky teamu 4EVER CYKLO BULIS TEAM pro rok 2015).