• kolda

zdar bikerky/bikeri,

nyni uz se spravnym nazvem :)

nechystate se nekdo na tento festak? jestli jo,nebo o tom uvazujete, dejte vedet. ja bych se tam letos rad podival a selhal doprovod.

vic info:

www.festivaltrutnov.cz

0 0
    • Pi†el  

Letos se asi chystam. Jeste uvidim… Ale je to tak dvojka za vikend v tahu, kdyz se clovek kroti… Tendle vikend sem byl na Benatsky a do dvojky sem se teda nevesel :-/

Zpět na obsah

0 0
    • goofy  

Mno mam to zapsano v denicku, ale vubec netusim, jak na tom budu s penezi… byl jsem uz letos na Mastrech, tak nevim nevim. Kdybych jeste nekoho sehnal a budou finance, tak urcite dorazim :-)

0 0
    • Elwing  

Jelikož mi vybouchla dovolená, která měla být v týdnu, kdy jsou ty nejlepší festáky, tak se asi na nějaký podívám. V hledáčku mám nejdřív Brutal Assault potom teda Trutnov a naposled srdeční záležitost Rock for Churchill . Těžká volba, ale na všechno nemám :)

0 0
      • kolda  

Brutal Assault – fiha,ty se toho nebojis:)))

tvrdej metal me uz moc nebere,holt starnu:) ale Paradise Lost bych si poslechl.

na Trutnov jsem zvedavej na Soulfly, prvni deska se mi libila,pak jsem to prestal sledovat.ale Sepultura byla moje srdecni zalezitost:)

0 0
        • Elwing  

No většinou tam jsou takový ty divný lidi, černě oblečený, ale z toho si nic nedělám. Moc ty tvrdé styly nerozlišuju, jen vím, že zvracení nemusím :) I tak několik kapel by stálo za hřích (Paradise Lost každopádně). Ono se dá koukat i poslouchat z pevnosti zadara, ale když by člověk chtěl zakotlit…

0 0
          • kolda  

jo jo, ortodoxni metly:)

tak se tam mozna uvidime. taky to mam jako nahradni program za vybouchlou dovcu.

0 0
        • Pi†el  

Na brutal sem chtel taky, ale budu tou dobou tyden v Tatrach, takze nedopadne.. :-/

0 0
    • karliner  

Letos je line-up ještě slabší než obvykle, takže ani náhodou.

0 0
    • kolda  

jak to s vama vypada? ja jsem porad v rozhodovacim procesu… jedete nekdo na 100%?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.