zdar bikerky/bikeri,
nyni uz se spravnym nazvem :)
nechystate se nekdo na tento festak? jestli jo,nebo o tom uvazujete, dejte vedet. ja bych se tam letos rad podival a selhal doprovod.
vic info:
zdar bikerky/bikeri,
nyni uz se spravnym nazvem :)
nechystate se nekdo na tento festak? jestli jo,nebo o tom uvazujete, dejte vedet. ja bych se tam letos rad podival a selhal doprovod.
vic info:
Letos se asi chystam. Jeste uvidim… Ale je to tak dvojka za vikend v tahu, kdyz se clovek kroti… Tendle vikend sem byl na Benatsky a do dvojky sem se teda nevesel :-/
Smankote, jak se mi tam dostal ten link ? &-O
taky se ti uz dnes nedari:)
kdyz budes chtit, ozvi se na mail.
a sory za toho vola.. Byl jsem rozhorcen zrovna..
to je v pohode.
Mno mam to zapsano v denicku, ale vubec netusim, jak na tom budu s penezi… byl jsem uz letos na Mastrech, tak nevim nevim. Kdybych jeste nekoho sehnal a budou finance, tak urcite dorazim :-)
Jelikož mi vybouchla dovolená, která měla být v týdnu, kdy jsou ty nejlepší festáky, tak se asi na nějaký podívám. V hledáčku mám nejdřív Brutal Assault potom teda Trutnov a naposled srdeční záležitost Rock for Churchill . Těžká volba, ale na všechno nemám :)
Brutal Assault – fiha,ty se toho nebojis:)))
tvrdej metal me uz moc nebere,holt starnu:) ale Paradise Lost bych si poslechl.
na Trutnov jsem zvedavej na Soulfly, prvni deska se mi libila,pak jsem to prestal sledovat.ale Sepultura byla moje srdecni zalezitost:)
No většinou tam jsou takový ty divný lidi, černě oblečený, ale z toho si nic nedělám. Moc ty tvrdé styly nerozlišuju, jen vím, že zvracení nemusím :) I tak několik kapel by stálo za hřích (Paradise Lost každopádně). Ono se dá koukat i poslouchat z pevnosti zadara, ale když by člověk chtěl zakotlit…
jo jo, ortodoxni metly:)
tak se tam mozna uvidime. taky to mam jako nahradni program za vybouchlou dovcu.
Na brutal sem chtel taky, ale budu tou dobou tyden v Tatrach, takze nedopadne.. :-/
Letos je line-up ještě slabší než obvykle, takže ani náhodou.
jak to s vama vypada? ja jsem porad v rozhodovacim procesu… jedete nekdo na 100%?
NE, dovolená zase klapla :-)
tak to mas dobry. moje puvodni dovca je nenavratne v pr..li…
Tak ja taky nejedu, mam lepci program..