Ukradené kolo - LAPIERRE ZESTY 314 2009

24 nepřečtených
  • PetrSSS

Ahoj,

dneska jsem přišel do garáže a měl jsem vylomený zámky. Kdyby náhodou někdo viděl v Praze v zastavárně nebo kdekoliv jinde prodávat bílou MX přilbu FOX V3 Vortex 2010 nebo KBC VR2R Stealth, tak se mi prosím ozvěte. O ty helmy nejde, ale vzali mi i kolo, které jsem měl půjčené od kamarádky na víkend a je pryč. Kolo je Lapierre ZESTY 314 2009 s pár modifikacema oproti sérii, takže v ČR je prakticky jedinné. Kdyby kdokoliv cokoliv věděl, určitě se mu za použitelnou informaci rád odvděčím.

Bohužel, lepší foto zatím nemám. Než se vrátí kamarádka z dovolené, tak nemůžu moct ani udat přesný popis, jen že jsem vyměnil SPD za trialové pédály s piny, ve předu byla uzamykatelná FOXka s měnitelným zdvihem a byly na tom oproti sérii nějaké lehčí kola. A ještě si pamatuji duše SCHWALBE.

Děkuji.

Btw. garáž je v garážovém komplexu na Dědině.

0 0
    • PetrSSS  

Chtěl jsem napsat pneu SCHWALBE, ale nevím, jak se tu edituje, tak se omlouvám.

0 0
    • PetrSSS  

Ještě tel. na mě 739 261 296

0 0
    • krteček  

Tak foto toho ukradeného kola mám v profilu, bylo stavěný na rámu Zesty 314, ze sériové výbavy na tom nezustalo kromě měniče a gripu nic… osazeno bylo komponenty podle popisu v profilu, akorát tam bylo jěště nové Specialized Phenom sedlo..

Rám : Lapierre Zesty 314, M-46

Vidlice : Fox Talas RLC

Tlumič : Fox Float R

Kliky : Shimano XT

Přesmykač : Shimano SLX

Měnič : Sram X9

Řazení : Sram X9

Kazeta : Shimano XT

Náboj přední : DT Swiss 240s

Náboje zadní : DT Swiss 240s

Brzda přední : Avid Elixir R 180mm kotouč

Brzda zadní : Avid Elixir R 180 mm kotouč

Ráfek přední : DT swiss XR 4.2D

Ráfek zadní : DT swiss XR 4.2D

Pedály : Shimano SPD

Řídítka : Syncros

Představec : Syncros

Sedlovka : Syncros

Sedlo : Specialized Phenom Team

Pláště : Schwalbe NN/ NN

0 0
    • krteček  

tak kolo se našlo,doma ještě není, bohužel se už přes měsíc suší u policie a čeká na vydání..ale tento topic každopádně už není aktuální, takže pokud na b-f funguje něco jako admin, který může mazat témata, tak ho topic může klidně celý zrušit…

0 0
      • pajan  

Tak to gratuluji k nálezu! :)

0 0
      • Mr.Infernal  

Tak to je super, a smím se zeptat kde se to kolo našlo?

0 0
        • krteček  

našlo se tady v Praze v bazaru,..kamarád rozhodil po netu inzeráty, někdo mu pak zavolal, že v bazaru videl kolo, ktere asi odpovida popisu ukradeného z inzerátu..no a ono to doopravdy bylo to moje…

0 0
          • Sgt.Marek  

To tedy gratulace k nálezu !

0 0
          • alinceb  

Gratuluju…jedna z mála krádeží, co skončila HappyEndem:) Očividně to byli nějací amatéři nebo smažky, co zrovna neměly na dávku…

0 0
          • Darkson  

hustý, gratuluju. to je jak výhra ve sportce!

0 0
            • krteček  

díky za gratulace…naštěstí ti co tu garáž kamošovi vykradli byli asi opravdu nějací zoufalci-amatéři..ja jsem ani trošku nepočítala, že by se kolo někde našlo..ale jak říkám..ještě furt není doma..takže ještě neslavím..přes měsíc a půl už je u policajtů,pokud to bude pokračovat tak jak doteď, než mi ho vydají tak bude půl metru sněhu..takže slavit budu až bude kolo zase v pokoji na svém místě..

0 0
              • Volf  

Gratuluji k nálezu kola. Jsi jedna z těch šťastných. Jinak by si měli pořádně došlápnout na toho bazaristu, protože dokud se nezatne tiec distribučním kanálům, tak se stále budou kola krást jako na běžícím pásu.

0 0
              • MaPa  

Zní to jak pohádka, gratuluji.

Kéž bys kolo viděla dřív než já svoje mlhovky (chytráka dopadli na konci ulice s taškou 9ti párů a torxem šroubovákem), trvalo to čtyři měsíce a jednu návštěvu soudu než mi je dali zpět.

0 0
              • Darkson  

mne před 3 lety ukradli skoro novýho bajka a toho bohužel amatéři nekradli, slehla se po něm zem:-(

0 0
              • pajda  

Taky gratuluju, ale ty policajty celkem chápu, taky bych s vracením takového kola nijak nepospíchal :-)

0 0
                • krteček  

tak už je definitivně doma v pokoji..a kupodivu se vrátilo v původním stavu, nepoškozené…

0 0
                  • vasek80  

Můžu se zeptat jak byla garáž uzamčená?

0 0
                    • vasek80  

http://www.tokoz.cz/…okoz-uz-220/

toto tam doufám nebylo…

0 0
                      •  
                        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                        0 0
                    • krteček  

no můžeš ale nevím jesli tak úplně odpovím..pže to nebyla moje garáž ale kamoše, kterému jsem kolo půjčila (ja kolo skladuju v pokoji vedle postele :-D )..a nevím teď přesně co tam měl za zámek/ zámky…je to garáž v uzamytelném garážovem komplexu, a vykradli tam ten den těch garáži víc..

0 0
                      •  
                        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.