po první sněhový nadílce bylo třeba založit nové vlákno, páč jsou doby kdy se nosili letní tretry a krátký dresy za námi :-(
tuto neděli se koná vyjížďka do Mostu, tak kdo se bude chtít přidat tak dejte vědět. bude to taková XC/EN…
po první sněhový nadílce bylo třeba založit nové vlákno, páč jsou doby kdy se nosili letní tretry a krátký dresy za námi :-(
tuto neděli se koná vyjížďka do Mostu, tak kdo se bude chtít přidat tak dejte vědět. bude to taková XC/EN…
Trošku zimní romantiky. :-)
Dneska by to šlo..... A zítra do Mostu na endurko
Jestli todle nebude nějaká leštěnka :-)
Sladěné barvy kola,helmy,brýlí
Jezdí se na tom vůbec ? :-)))
tj. z hlediska barev to snad ani vic vyladit nejde :-))
Nene mám ho jenom za oknem místo kytek…
Nene mám ho jenom za oknem místo kytek…
Jako dekorace pekny, to zase joo :-)))
jak ti chodi ta vidla?
Zatim najeto moc malo na nejaky zavery, jeste navic blbe nastaveno podle ceskyho manualu.
Kazdopadne na fungl novou vidlici hodne citlive uz na zacatku a po novem nastaveni a jen kratkem projeti chodi paradne.
Uvidime zitra :-)
Neuvidíme počasí bylo proti :-(
Ale v sobotu to ještě vypadalo na začátek zimy. Adolfov Panenská Tisá Sněžník bylo pocukrováno.
Já chci taky sníh:-D
Na snehu to je super, kdyz je umrznuto.
Na sníh to zatím moc nevypadá, spíš na povodně.
Nafoukame plaste na bomby svazem kola k sobe a udelame cykloraft. :-)
Sem na háčku:D
Takhle umrznuto :-)
Jé. :-)
Z archivu :-)
copak copak, Spesl na bazaci? nech me hadat, je to tezky a blbe se na tom uz slape do kopce:)
Zajímalo by mě hlavně, jestli už konečně chyňa pochopil, že za 45(? typuju, že tak si měl první inzerát) to nepůjde…:))
Vanocni UL Bike Collective hospa 28.12 od 20.00 v milpě!!
Rezervace provedena. Tento tyden bohužel bez sance, všude plno.
Předcházet tomu bude samo night Bike..info upřesnime. Za old boys Petrs a Ploca
Vožíračka jo? :D
rad bych dorazil… tak snad to vyjde…
Nějaký ústečák na společnou objednávku na oneupcomponents.com ?! kvuli rozložení poštovného, případně dosažení na poštovné zdarma. Na objednávku nespěcham, mam na to prakticky celou zimu. Pište do zpráv.
Zlatá neděle u Totemu
ze vy tam jezdite jen na ty burty :-D
Nee jsou tam i jiný lahodnosti :-)
paradicka :-)
Jj dneska objeveno, cele neprojeto.
Uz jsme tam byli tolikrat a stale objevujem nove cesticky ktere se snazime nejak pospojovat.
Ta uzenina s pivem je takovy bonus :-)
no na jare si k vam udelam vylet :-D
pekny…
Rodino hodiny můžeš kroutit i u Totemu… Jiří
Zítra po vánoční vyjíždění řízků a cukroví.
Plán je vyject k Tisi, pak přes Ostrov na Sněžník, přes Koňskou hlavu na Maxičky tam někde v lese upéct uzeninu sebou dovezenou a pak lesními traily do Děčína a mašinkou domů.
Sraz v 8 v Krupce,nebo 8.15 UL u domova důchodců Dobětice anebo v 9.00 v Malém Chvojně na náměstí :-)
hmm, jel bych, ale delam zejtra indianskou babicku:)
Nevadí v pondělí cca 16–19 se můžeš přidat když zítra nemůžeš. Potom je posezení u pivka v Milpe.
nj, jasne, a dopoledne muzu treba na masaz:) hosi, hosi, vase casove rezervy bych chtel mit…
Milpu davam, zaridil jsem sotva vopustak…
Ten kdo dnes nejel,tak prohloubil.
Byl to opět parádní výlet, počasí na prosinec super,pečení uzeniny splachnuty pivem taky paráda.
Tak jindy.
Pokud by se chtěl někdo další přidat tak cílem novoročního bajku je Blansko. Sraz na nový rok v 10'00 u DDD. Jo a uzeninu sebou. Turisti nám připraví jako tradičně oheň.
Tak zítra.
Pokud by zítra chtěl někdo vyrazit na Lovos tak sraz je v 8'30 na kruhaku pod Vetrusi.
aneb ranni ptace dal doskace… to nedam bohuzel
vic sezobe a driv pojde:))
je tu nuda :))
Na pozvánky na bajk nikdo nereaguje respektive se nikdo nepřidá. Ale i tak to sem dám. Neděle 10.1. Iditarod 2016. Cíl jako vždy stejný. Sněžník. Start v 8.15 DDD klasika zastávka na Rifu cca 10–10.30 Sněžník 11.30–12 Kdyby se náhodou někdo chtěl projít pěšky tak aspoň ví kde naá najde :-)
njn, ja to sleduju, ale to je tak vsechno ceho jsem schopen. rodinka si me zada stale vice a s prichodem druheho prcka to bude jeste horsi…
mam to stejne kolego…
tak tohle uz mam nejak za sebou, ale to stáří mě asi přepadlo dřív než ostatní…na Rifu bych se možná doškrábal, ale to bych musel vyrazit zřejmě už v sobotu večer abych tam dopo byl…tak si to užijte. Já mohu jen tiše závidět…
Honzo tak aspoň nahoru autem a pak pěšky. To by šlo ne?
Vás kluci chápu že to máte složitý.
Tvl vy se furt vymlouvate:( v 11hodin pod Sněžníkem a jdem pěšky
A když si vás rodinka žádá, tak ji vemte sebou na procházku… Konec hlášení
byl jsi nekdy tehotnej?:) zena uz toho moc s bubnem nenachodi… Uz ted vypada, jak kdyby uz malej skritek2 mel aspon 8kg:)
Tak ji ulev tim, ze vemes minisritka na vejlet. :-)
Asi tak
+1
a samozrejme bych mohl vyrazit jen s malym, jenze je to zas blbej cas, prtze to ma poledni siestu, takze taky naprd…
Tvl tys nikdy nebyl z deckem venku pres poledni siestu?
Jestli ne, to te lituju, to mas na ***** dlouho o zabavu postarano.
Clovek je otcem rad, ale vseho z mirou.
no, visjak to je s tema zenskejma… Ja jsem malym panem:) a tehotna hormonalne rozbalancovana zenska ma vzdycky pravdu, to bys mohl vedet:))
Tak nepůjde ve 12 ale v 1nu
zcela uprimne chlapci, pokud nebude zadnej plan a casove se vlezu, pak pujdem… Ale hraje do toho spousta neznamejch..
A mohl bych tady vyjmenovat asi tak 10 dalsich duvodu proc to neklapne… Treba to, ze finisuju na novym byte a meli bychom se stehovat… Coz uz melo byt pred vanocema a nakonec to neklaplo, spousta veci se opozdila:(
Takze myslim, ze v lednu zvladnu krom toho tak maximalne chodit do prace…
A vzhledem k tomu, ze se termin porodu blizi, tak jsou fakt dulezitejsi veci, nez jit na blbej sneznik, kde byl clovek stejne uz 1000×…
Moje žena ještě v 8 se mnou chodila na takový vejlety. Není ztp je jen těhotná. Tak hurá do toho.
dneska jsem se pokousel rozpohybovat stary kosti:)
Milešovka?
jasny…
Iditarod ´16 Na rozdíl od posledních 2 let konečně na sněhu. A celá koňská hlava parádně sjízdná.
Krásný zavidim vám ;-) na Sněžníku super posezení s přáteli i když po 1000× :-D
Pecka, koňská musí být adrenalin takhle na sněhu a ledu:)
Venco byl jen sníh žádný led. A to je daleko větší pohoda než v létě za mokra. Velký nerovnosti to schová a pokud není led tak ten sníh i dobře drží. Jarda to dal v pohodě na Artušovi.
Tak to je pak lahoda! Jel jsem na snehu a ledu sjezd z Čápa a to byl docela mazec, tak sem si rikal jestli jste to nemeli nejak podobne:)
PS. Jarda by to sjel i na vratech vod chlíva:DD
Minulý víkend Lovos na ledu byl pěkný boj nahoru a hlavně dolů.
Pokud bude dost sněhu i na vratech by to šlo :-)
Co je to ten Artuš?? To je ten stroj co proháněl na Adolfově bikery:-DD
Jj Artuš je speciální dolekopcový speciál, sestavený výhradně pro sjíždění rozbitých kamenitých pasáží :-)
Je fakt že to není o kole ale o hlavě :-)))
jj je to o hlavě, Chyňa může vyprávět.. :-P :-D
Chyna je zabiják na malým fullu byl jak kamzík a velkým fullu je jak na XC jízdě po stezce
Teď to vykuní udělá ze spíči malého fulla a to budem v Koutech koukat.
Že by další enduro specifik ? Na jaře hmmmm
Kdo koho přefik ? Joo specifik :-)
Chyna bude 4tý enduro specifik??
Jj krupští vrabci cosi takového štěbetali :-)
:-)
Zvažují vypůjčení tohoto speciálu..... Nehrozí když za někým pojedu že náhle na bourá? Kvůli nátlaku…tohoto specialu
Noo sem tam, spíše výjimečně :-)
Asi moc hlasitý Deore ořech :-)))
Jednou za deset let…maximálně 2×
noooo :-)
hosi, uz to nepitee:))
Jo byla to pecka, snehu akorat.
Burtovacka na snehu paradni.
Priste po 1001.
Už jo?? Hmmmm jdu do toho
Tak už mám lakovky na to endurko
Teď už ti chybí jen to enduro specifik kolo :-)
Tak to už je taky:-D do 14dnu bude new rám
what??:)
Nová sezóna= nový rám, tak je to správné tak to má být.
Si myslí, že mi z novým rámem na enduru ujede, máslo jedno :-)))
tak to je uplne jasny…:D ho testovali ve vetrnem tunelu
jsem uplne out, ja si necham LV dokud se nerozpadne..:)
..coz bude za dyl, nez se rozpadnu ja:)))
no za 14 dni prijde novy ram gt force :D
von je sice uplne stejnej, ale kdyz je teda novej…:))
Bude to mit aspon lepsi tlumak uz?
paradni kecky!
Sobota nightbike super počasí a neděle totální makacka …
cau co mas za svetlo na kole docela to sviti
Ahoj solarstorm
aaa, tak uz ho mas…:) njn, tak zas novej boj sladit naby atd.:))
mozna to necham:Dteda mozna urcite uvidim
ted chci poladil jiny plany :) silnicku
ajeeje, tebe taky uz zachvatila ta CX moda?:) vlastne mne taky, ale mam to jako 29ku na KOMi23:))
chci nabrat vetsi silu:)posilka pomaha hodne, ale chci i druhy kolo
ntvl, ty do toho slapes… Te musim asi zamestnat a zmerit konecne ty veci:)) Snad do stredy..
Víkendovej sněžnej bajking za mnou, běžkaři nechápali:D
co tam mas za gumy?
Prastará německá kvalita Nobby a Rocket.
vypadalo to balonovite:) asi zrejme tim snehem…
Heh, to je klam sou to užovky jak prase, na tohmle bajku to ale neřeším.
akorat kolo do koutu…
Zimák,bláťák, průzkumák, prostě bajk na všechno kam nechci tahat fula:) Do Koutů by ho vzal jen Véna Hornych:)
Nebuď vymeklo :-)
Říká Král Artuš :) :-D :-P
No to je preci uplne jasny :-)
:-D
Celoneodpruzeny bike
Celocernyceloneodpruzeny bike.
Ta stříbrná tam je rušivá. Chce to černý kotouče. :-)
a černej řetěz :-D
ja chtel ted tenhle :) Ale takovej magor nejsem a dvojku za retez fakt nedam:)))
Hmmm mě by pasoval. Když green tak pořádně :-)
Nádhera Jarousi a pěkně striknuty to se musí nechat :)
ty mas teda vyladino… Jeste ty cerny kliky… a bude to tiptop…
Tak porad jaký, v rozumný cenový relaci co nebudou za 1/2 roku oleštěný do stříbrna?
olesteny budou vsechny:) to je ale ta spravna patina:)
Ja bych vzal klidne XTecka… Jinak olesteni je diky platformam, na SPD je to v pohode…
Deore i z SPD oleštěný za 14 dni :-(
Na patinu sere bilej tesák :-)
Možná RF Turbine. Ale lip to stejně nepojede :-)))
turbiny jsem ti chtel poradit, ale pomer cena/vykon maj o dost horsi nez XT… a shimano kliky proste dle myho umi…
Jinak turbiny budou casem olesteny taky:)
Jj poměr výkon/ cena je jasný :-)
Nesmis na tom jezdit woe
Hmm popremejslim :-)
Jj hoši mám to zamčený jen propedal tam mám :D
Kotouče jsem vzal lihovkou ti stačí ne?
A řetěz pořádně namázal ať se zasere a je černej :D
Supr Jirko, to je správný přístup :-)))
taky jsem to barevně poladil :-) aby jste neříkali, že já nic :-D
jinak teda od jarouše na dojetí 32z Převodník, vzadu Sunrice kazeta 11–42z, homemade vodítko a tlumák Fox Float CTD
Supr Martas, ještě ty písmena FSR. :-)
Uvidíme v neděli, aspoň se Kremyl nebude courat sám :-)))
ja ti nevim, porad mi to prijde hnusny… njn, spesl..:)))))
aspon jezdi, zatimco my cekame az to ty nase zeny vyprdnou a pak budeme mit minimalne na rok po prdeli
resp. jinak nez s prckama v sedacce nezajezdime
taky se jednou docka, prejme mu to:))
Já ti nevím Karel má teď taky mimco a jezdí :)
kterej karel? Zrejme ma prvni anebo tolerantnejsi zenu:)
znam vic lidi co to takhle ma, ale spis ostatni cas travej s rodinou …
ale na druhou stranu vim jen o dvou co to tak nemaj :DDD, ale je to kazdyho vec.
zrejme jsou rentieri nebo nevim… Ja chodim do prace anebo jsem s rodinou, nic jinyho ted nemam… Jo, jeste jsem makal na byte.. Ale nepopiram, ze to delam zrejme spatne:)
Fsr necham byly. Tak jako to ma origi spesl. Navíc to takhle vypadá dle me hezky.
A vyzkoušejte někdo uz toho Yariho, at vím jestli jeho, nebo pika
Yari bude podle mě stejný jako revelation (dle vnitřností, které má), takže bych radši šel do pika, který má průběh lépe pořešený…
ty kup jinou mrchu…akorat do toho hucis sice postupne, ale hucis
*1
A porad to bude tezka a udajne i mekka je.ka:)
Me to prijde ,,údajně"tvrdší a stabilnejsi než Cube… Ale co teda uz nechci tak je ten jejich Butcher plášť. Na zadku to nejede a na predku ustreluje…
na cube si jezdil jak prase a ted na tomhle jezdis jak baba s nuší
tak Cube nepatri vseobecne mezi nejtuzsi ramy:) navic ten tvuj XC ram, vzadu tusim jeste na upinak… To bylo tuhy asi jako muj 29 ocelak:)) Takze pak se ti zda spesl supertuhej:))
Butcher je pokud se nepletu podobnej DHF, to fakt nechapu, ze s nim mas takovy zkusenosti… Ale osobne jsem ho nejel, nemuzu soudit…
butcher je smesove mekci nez 2smes DHF a vzorek stejny… ja doufam ze to bude fajn plast… (control verze).. pokud bys chtel tak vem Grid.. ta je sice o dalsich skoro 60g tezsi nez Maxxis ale je jeste mekci nez 3C maxxterra
prave proto nechapu, proc by mu mel vepredu ustrelovat… Vzadu ze nejede, to bych jeste bral… Ale predtim jezdil HD…
HD EVO v 3 směsi držel suprově. todle drží, drží ustřelí a zas se chytne… jen co ho dojedu tak jdu asi zas do HD
pokud uvazujes o 160tce, tak bych sel do Pika… Pokud o 180ti, tak Yari… lepsi bude ale lyrik:))
Osobne bych se tolik nebal tlumeni v yarinovi… Porad to bude zrejme o kus lepsi nez co mas ted toho XFusiona…
lyrik taky, ale na to asi martin nema :(
vsak pisu, mezi radky:), ze lyrik by byl pecka… ale ty love co za to chtej, to je nesmysl…
20.2. v Praze na pankraci je velke finale downmall
Kdyby někdo chtěl, pravděpodobně do konce týdne budu házet na bazar:
Řídítka RF SIXC (zelené, 35mm, zkrácené na 780) + představec RF Atlas (35mm, délka 50mm) + gripy RF Half Nelson grips (oranžové, jeden lehce natrhlý) – komplet 3000?
Helma Bell super 2 – šedá, L, se záručním listem (kupovaná konec listopadu?), 1800?
Prologo Zero cpc Tirox (upřesním) – půl roku ježděné, lehce ošoupané lyžiny, 1000?
(bude příp. k dispozici od pondělí)
Davide, samotný řidítka? Psal jsem ti SMS.
Já sedlo;-)
Sedlo zítra nafotím, dneska už jsem nestíhal…:))
sms nedošla, samotný řídítka nejsou problém :)) – kdyžtak mi napiš ještě jednou (775 505 007) nebo sem do zpráv…nějak se dohodneme…
zdarek…nedele ul- klasika DDD 8.15– křupani z křupky Chovjno 9.00
povina vybava: kolo, plinky(ty dodaj skritek a pete_ax)pivo, burty a dobrou naladu
Kolu zdar
jooo… kolo… to jsem kdysi taky znaval… :(
Woe ty valtirovskej vidlaku jaky krupani? :-(
Ucast slibil aj Kremyl a Petr z HT
no coco Tato :D budem zavodit s kopce ? :D
Tvl s kým ty chceš závodit :-)
Ti zase ujedu, jako vždycky :-P
Já nemyslel autama tam je to jasný :D, ale na kole ti budu hoblovat gumu
Joo možná ti nechám přičuchnout k mému DHR :-)))
hosi opatrne, at v tom nekdo nedejboze nenajde nejaky dvojsmysly:)))
Kilko sem kilko tam všude kam se podívaš…:-D
ntvl, to neni vazne normalni todleto:) ahaa, ale ted si rikam, ze mas vlastne tu ziletku.. uz jsi me malem rozsekal, ze mimo sezonu davas kilko na GT…:)
Té rozsekam dávám kilo za 4hodiny na Gt ;-)
Silnice je taky Gt :-D
jezis, to je uz nejaka nemoc ne?:) dve kola a obe GT:) alejo, je to fesak…
Dnešní šudl bike
Jj asi tak :-)
Ahoj,mohl bych poprosit o gpx soubor ,treba do mailu.Z endomonda ho asi nevypreparuju?
Dik j.
Mohl, ale ani já ho nevypreparuju. Nemám z čeho :-)
Jezdime podle mapy,čichu a intuice :-)
Ok
Čichu to je vul …a co jsi vetříl teda;-)
Čichám čichám dobrý trail :-)
vy jste furt dneska jenom fotili ne?:) kua, jak ja bych jezdil…:(
Tvl na 70 km? Chyběli Ploca a Pitrs hlavní fotici:-)
Jinak parádní cestičky na straně Labe kde je Žleb a Maxičky :-)
rad bych se tam podival… bohuzel mozna tak za rok… dva…
tak pockej 10let a muzes i s klukama, ale to uz ti ntrhnou prdelku :)
Ty chodníkový traily nemaj chybu, kolik jich je ale pořád neobjevenejch a zapomenutejch je velká škoda, vlastně je to základ toho, na čem se postavili RS. Možná bysme se nad tim měli zamyslet :))
jenze to by tu musela bejt oblast tak v perdeli jako v rychlebech, kde bylo totalne mrtvo… Tam to bylo mnohem jednodussi prosadit… Navic cim vetsi mesto, tim vetsi byrokracie, tim vetsi realny prekazky…
Jasný, lepší je nechat to bejt, až si to vezme příroda zpět..:D
Tady se bohuzel ohaneji chranenou oblasti ceske svycarsko.
A ja pise scret byrokracie silena.
Muzem byt radi ze tam muzem takhle jezdit ale nejakou udrzbu by jsme si mohli nekdy dat.
*1
u me asi nekapnes na urodnou pudu, ja si to cestickovani vyzkousel a obetoval tomu dost casu… Jako jo, bejt svobodnej a nemit deti, tak pujdu zas kopat:)
jedna pro zasmani :-) aneb zmije zelena pruhovata…
joo, to byly casy…
1+
Teda ;-)
Tak jasně, všude mají něco, a když ne, tak si něco najdou, jen řikám že je to škoda, mít to za barákem tak bych čistil až bych brečel:D
vidis, ja bych jezdil az bych brecel:))
Čeče, já tě znám jen z vyprávění a jak to tak vypadá tak tě asi jen tak nepoznám, v čem je problém, ženská tě nepustí nebo jak?
to je pako :D pani colombova :D
to by bylo na dlouhy povidani… Ploca me kdysi varoval, ale kazdy si tim asi musi projit sam:)
Mám čas jsem v práci:D V pohodě, nechci ňák rejpat, ale píšeš jak bys chtěl jezdit, tak doma si furt s rodinou, jeden den o víkendu to bez tebe zvládnou, nebo ne?
Příště beru pilku do báglu :-)
Taky občas vozím.
Prej roztočení nohou …
Tak dva vikendy za sebou a 370km :Dza 4dny to ujde
No najíždění km je dobrý a asi se bude v sezoně i hodit. Ale na bajku je to určitě větší zábava :-)
Hů, ššš, hů.
Že vás ty burty furt baví :-)))
tak vem taky jednou maso!!
K Totemu to je jasna volba. :-)
krasa mohl bych se pridat ? a nejste chrti?jeste si musim pujcit od dedy bicykl
Chrti? Nee. Zevlovacka, zivacka, uzenina pivo. :-)
tak fajn na strizak a zpet to zvladnu kolo ma i odpruzene sedlo :)
na Strizak bych to mozna v momentalni forme taky dal :-))
ale na tomhle kole urcite ne:))
ty uz vubecne :D protoze uz musis ze strekova :D
no moje kroska pomalu roste, takze jeste pak namontovat sedacku + cca 12–13kg prcek a to bude panecku fyzicka:)))
Budeme s mr.sekyrkou takova prima tatinkovska dvojka:)
Mě už chybí jen ten vozejk klucí. Asi to shánění od manželky převezmu, za půl roku nic nesehnala.
zes nerekl, pred cca pul rokem jsem prodaval skoro novyho odpruzenyho croozera.. ruzovyho..
ruzovyho… v barvach Giro d´Italia :-)
vsak prave:) tuhle vymluvu jsem si taky pripravoval:))
Dobrý den přátele
Nadcházející akce:
Sobota-solo akce a odpoledne downmall Praha arkady + vecerni after party
Neděle- v 7:58 jede vlak smer Most, takze jedem bajkovat do Mostu burty sebou
Ideál sraz 7:45 před nádražím
Jsem zvědav, kdo z přátel a kamarádů z Ul pojede :-)
Burty v Mostě to zní dobře, to je novinka :-)
Ježdění v Mostě je taky dost dobrý :-)
a chodi sem z UL jeste nekdo jinej nez scret a ja (pricemz my jsme momentalne tak trosku out)? :-)) nomekop, Petrs, kdo dalsi? je to bida.
Pěkně jsi to shrnul. Bohužel je to tak. Bohužel kromě Pitrsem a občas Ploca nikdo nejezdí. :-(
Škoda
je celkem dobra otazka kdo sem chodi a kdo reaguje… to je celkem rozdil:)
buřty jsme v Mostě ještě nedávali noooo :-)
Podle počasí to vypadá, že jsme to dnes vychytali a jeli směr Totem po miliontédeváté :-)
A jaký to tam bylo?
no parádní!
V neděli vejleťák vlakem do Mostu.
Odjezd v cca 9.00 z UL.
Krupka se přidá a další po cestě.
V Mostě nás provede místní biker :-)
Jdu kolem ptam se .....jedu to je jasny, ale budu namol…
To mi budete na závodech ujíždět, když to tedˇka máte najetý
Tvl Vasku ono se vubec nevi jestli enduro bude tam nebo na Klinech.
Jinak s Tomasem supr pojezd jen jsem trochu nestihal. A vubec netusim ty zkratky tam. Ale vzdycky vyjel na zacatku trailu.
Že by zmena jo? tak uvidime co z toho bude, kazdopadne Most bude dycky super odlisnej od ostatnich trati:)
Hmmm zajímavý full. Vypadá povedeně.
libi se mi osobne to frezovani na patkach…
Celkově zadní PM úchyt je zvláštní, jinak řešený.
Kolik ještě je neznámých značek. :-)
Teď jsem stavěl Saracen, nikdy jsem o tom neslyšel :-)))
Saracen a jeho Kili Flyer je docela znamej
Hmm absolutní novinka pro mě.
Tohle bylo DH stroj ,Saracen Madison :-)))
tvl tak ty znas jen Sobi 20, Ibis a artur na veckach :DDDD a celkem to jsou stejny kola co :DDD
A sobi je asi nejlepsi ne ???ma to nosic pro Pavlu nebo Charlse
Vostudo, Saracen je hodne znamy..to projektovala moje bábrle:):-D
Jak pise Jirka. Ja znam ibise authora sobi 20 eska favorit.
Jsem jina generace :-(
Sobi 20 je na enduro asi nejlepší ne? Batoh das na nosič a jedeš dolu bomby…
Jen je pravda že musíš dát delší hadičku na pití
tvl tak tohle delate na žižkovce :D
ale jezdit na tom doufám nehodláš :-D
zcela uprimne, vis co mi muzes vid… Pockej az budes mit rodinu. Takhle od kompu se to dobre keca… Myslim, ze na to, ze mam maly dite a druhy je prave ted na ceste, tak jsem si loni jezdil az dost… Byl jsem i tejden jezdit v saalbachu takze jsem za to rad.
Ale je mi celkem u zadele, co si myslis ty nebo ostatni. Nebavi me neustale neco obhajovat. Tecka.
Myslím si, že je úplně jedno, jestli někdo jezdí víc nebo míň a už úplně, jaké má k tomu důvody. Tohle neustálé pošťuchování už také dávno není vtipné a myslím si, že dokonce už i mírně trapné…
Sám se přiznám, že bych jezdil rád, jenže min. do začátku dubna jsem zabukovaný v práci a až potom budu moct uvažovat nadtím, že si vůbec zajezdím… A to si ani nedokážu představit, že bych byl v situaci skřítka, kdy bych kolo maximálně tak oprašoval na zdi…:))
A upřímně můžu říct, že jelikož dělám bakalářku na téma „komunikace s rodiči dětských pacientů“, tak je na tom skřítek ještě poměrně dobře…:))
ja Jirku taky poštuchuju, ale v ramci srandy a doufam ze to tak bere :)
kazdy mame neco Chynale si treba koupi polo dh a jezdi na tom jak stara baba
Jarda aby byl konecne na bedne za svoji karieru, tak musi prestoupit do Mastra :DDDD
Mucin zase s tim kolem co predvadi taky klobouk dolu( z vidlice mu uz vyteklo tolik oleje ze to neni ani mozny a furt to jezdi
Baron prasil z Lenesic jede na Kozlu a jak mu to kamzikuje:D
a Petrs mistr vrchar ( na smrk v rychlebech uz se tesim) :D
na a ja abych vyhral enduroserii, tak pojedu za hobby kategorii :DDD
to delam taky, ale doufam ze to bere jako srandu :)aspon to tak myslim
chynule si taky koupil polo Dh a delame si znej prdel ze jezdi jak stara baba ted a nebo ze to tlaci
Bournak jel a po sobotnim treningu jsem myslel ze ho na startu neuvidim:D
rychleby enduro zavod jel taky… no sice ho predjel 12ti letej kluk, ale dojel to cajk:D
jo a ten malej kluk byl lepsi jak 120 chlapu na startu :D
ja ti to preju Jiří :) maš ted radost z neceho lepsiho a na bike se vratis casem…
taky uz se tesim…sice si myslim ze nedopadnu jako ty…sice to budu asi muset omezit, ale proto taky ta silnicka:)
rano 6 pojedes na 3hodiny ujedes 100km po ceste pro rohliky domu :D a zena i ta a prcek jsou spokojeny
jo a silnicka…nechtel jsem ani slyset o silnicce a uz vubec jezdit na tom :D, ale nazor jsem zmenil
Jsem endurista a zustanu endurista!! kdo by pak tlacil pred sebou Jardu ze jo…
Jediny co, tak na Forceho asi nedam sedacku na prcka a nebo jo ??? :DDD
Teprve až tam dáš sedačku pro prcka, tak to bude to správný eňdůro… :))
Sranda musí bejt, ale největší sranda přichází právě až někde na trailu, ať závody nebo jen vejlet:)
Jinak závody jezdíme jako báby, ale jezdíme:D Jardovi se povedlo super umístění, který je v jeho věku uplně parádní.
Zbytek vem čert…:)
mate nekdo sedlovku na pujceni :) 34,9
Hele, kouknu… možná někde asi jo…
za rozumnou bych ji koupil
Upřímně, když jí najdu, tak ti jí dám… byla to ještě stará z jekkyla…ale musím jí někde vyhrabat…
Tak hledej:D at mužů poslat tu mrchu k doktorovi
Promiň, zapomněl jsem na to, zítra odpo kouknu a dám vědět… ;) + máš u mě ještě ty zelené krytky, musíme se pak nějak domluvit na předání…
zeleny krytky na kliky by se mi taky hodily:))
mam Syntace, ale nesmis odrit…:)
koupim redukci 34,9–31,6 myslim ze se bude hodit casteji … teleskop zrovna neni drzak
jj, taky jsem nad tim uvazoval… ale v krizovce vytahnu redukci a dam 34,9… Na jedny cyklodovoleny uz jsem malem vyuzil:) pro jistotu beru pevnou sebou:)
Tj ale sedlovka 34,9 by byla lepší přece jenom:)
no…zasunul bych no, takze radsi ne dekuji :)
pred tim, nez ho poslu do sveta, nechce nekdo odtud ram TranceX v Sku? Cena s tlumakem, smykem a hlavkem za 8,5 penez… Rychle, dik.
Jinak kola a vidle stale na prodej…
PS: budu tu mit dvoje karbon rodla s nizkym zdvihem RF 680 a 3T 690mm… Cena: 1200 a 1400 penez…
tvl ty jsi tam mel zlatej retez :)
barvu retezu neresim, tenhle byl zrovna po ruce:)
To jsou zlatý rychlospojky :-) Pár se mi jich doma válelo :-)
Plantážníci- forbikes se blíží neměl by někdo 2listky pro moji osobu a jeden pro juniora Jardy?? Takze celkem 3listky :D
Děkuji
Něco pro Skřítka, ať taky vidí jak Kaňour slouží, když nemá ten fejsbůk :-)
by Mr.Ploca
davam mu maximalne tuhle sezonu:)) vsadime se kde rupne?:)
Jinak parada…
Tady pridam ja svoji letosni zabavu…
malej otesanek. ale sympatak :-)
woe, uz mas postaveny kolo se sedackou?:) at muzeme brzo vyrazit s prckama:)
Sup je ready. Vidle po repasi… vyladeno na sezonu.
ok, ja musim do klshpu pro brzdy a objimku… pak uz jen zbrousit kliky a nalakovat, nejak dostat sedlovku z Praglu sem a koupit placku na kliky a uz jsem taky ready:)
ale mam stejne jeste cas, je potreba az se otepli, by prckove ted umrzli…:)
zase dalsi brzdy. mi nerikej, ze nemas v kouzelnym supliku nejaky plonkovy… :-)) mne by zejtra melo dorazit obuti. doufam, ze me neprekvapi zase nejakej vahovej limit jako u tech Aspenu tyve.
samozrejme ze mam, aktualne troje:) ale neladej barevne:))
kdyz uz se borec ve vedlejsim vlakne shanel po Pythonech, ze jako gut, tak jsem je nasel a 2 kousky objednal… docela peknej vzorek. mozna jeste prubnu nejaky slicky (Schwalbe Hurricane nebo neco podobnyho…). btw co to mas za ty plonkovy brzdy? jen pro zajimavost.
jj, pythony jsou klasika a docela i frcej… a ty 2.0ky nejsou ani tak uzky… a vydrzej teda mraky kilaku…
Jen nevim cim to bylo, ale byly docela tezky (cca 600g?) a paradoxne jsem mival dost defekty…
Jinak aktualne mam troje hayesy Stroker Trail… Jedny bily a dvoje sedivy… Minimalne dvoje jsme doted jezdili a v pohode… ty jedny jsem kdysi koupil na bazaci pro nekoho a ten si je pak nevzal…
podle vyrobce 636g, navazil jsem 626 a 628g. sedy brzdy nejdou k cernymu ramu? sive ty ses ladic… :-))
tak jak to chci, nejdou:) Navic jsem je objednal a pak teprv tak nejak zjistil, ze vlastne doma mam dalsi brzdy:)) a uz to nechtel menit… navic jsem zvedavej jak brzdej Deorecka…
Jé gratuluju, to jsem nevěděl.
pro myslis ze nejezdim?:) predtim se kupovalo jeste vetsi byldeni, takze od cca listopadu jsem na biku nesedel:(
Ale v sobotu jedu do koloshopu vybrat malymu, teda vlastne velkymu, helmu a pak budem radit aspon na cyglowegu:)
Jee mini skřítek :-)
Gratulace a ať jsou všichni zdraví :-)
no hlavne abych ja si udrzel to psychicke…:)
Jj je to boj ale věř že malé děti= malé problémy, velké = velké problémy :-)))
no, tak to abych si zamluvil misto u chocholouska:)
Gratulace Jirko …aspon teď máš doma mužskou převahu :-)
Jediná omluva na neježdění je smrt. :-)
novej skopek do rodiny…:) uvex – prijemna cena a luxusni vaha…
Mladej nosí rad helmu?
Vypadá spokojeně :-)
Dcera nechtěla vůbec.
bylo to peklo alespon neco vyzkouset na krame…:)
Jelikoz je to model, tak jsme mu namluvili, ze mu to desne slusi a tak hned bezel k zrcadlu:))
Uvidime, jestli ji vydrzi mit na hlave trochu dyl…
Nebudeš to mít jednoduchý, u nás zabralo že helmu má tatínek tak musí mít taky. :-)
jak se culi :-)) evidentne dobra volba, gut.
vyhrabal jsem pro tebe ty brzdy:) v tydnu muze probehnout predavka, kdyz budes mit cas…
Ok. Vem je do kanclu a ja se zastavim.
ok…
Není krásně ;-) super počasí po dlouhé době
Jinak včera mi chtěl jeden kluk ve valtaku ukázat jak se skáče :-D :-D
Na prvni skoku se rozsekal jako prase.....
Kde je ta první?
P.s. tak sedlovku nemám…
tipnul bych pri vyslapu na adolfovskou lajnu?
btw. vcera jsem na tebe volal a ty nic…:))
V tom malém parku na střekově?
Mě přišlo, že na mě někdo volá, ale upřímně jsem toho už měl dost, takže jsem vnímal tak napůl a došlo mi to až doma… :)) příště se otočím…
jj, tam… venceni harantu:)
Jj na Adolfov
Nevím no, mladej první věc co udělá, když mu řeknu, že se jede na kolo..... nasadí si na hlavu helmu a ještě není ani oblečenej. Má to nějak zažitý už z odrážedla.
coz je super. u nas je to stejny a jsem za to rad.
Jj to je super. Ono před 15 roky to vůbec nebylo běžný jako dneska.
chtel bych mi vsechno tak bezproblemovy jako ty:) …dite, zenu…:))
Hodím to ještě sem – neví někdo, jestli je možné použít 200mm avid kotouče s klasickým 203mm adaptérem a shimano brzdami? Kotouče jsou na tom s mým „babkovským“ ježděním docela bídně a hledám obměnu, nicméně nikde nejsou 203 k sehnání… :))
Kotouč bude malej
To mi je jasné, ale myslel jsem, že by se to příp. dalo dohnat podložkami? Asi ne… tak holt počkám týden :))
kdyz je kotouc malej, tak jak to chces dohnat podlozkama?:)))
mas nejlepsi, kdyz koupis novej adapter… to je za hubicku…
Dohnat podložkami jsem práve myslel s adaptérem :)) – vzít 180 a „vypodložkovat“ (takový ghetto styl) – nevěděl jsem, že se dělá i 200ka… mrknu na to ;)
ted uz to nechapu asi vubec… zrejme po narocnym dni pecovani o decka:)
Myslel jsem, ze mas sjety kotouce a chces koupit novy… ale 203 zadny moc nejsou…
Tak jsem radil vzit novy kotouce klasiku 200 a vzit k tomu i novy adaptery na 200…
Viz Jarda :)) – nový kotouče vezmu 100%, nýbrž jsem netušil, že se dělá 200mm adaptér, takže jsem myslel vzít dopředu klasický 180mm adaptér (+200mm kotouč) a vypodložkovat ho… :)) snad už to teď bude srozumitelné…
jo tak, to jde, taky jsem to tak delal… 160/180:)
Tvl XT 203 má Koloshop skladem a jestli to je na předek na fox tak aligátor adaptér + 20 taky mají. :-)
Mají akorát CL – potřebuju 6-ti díru :))
Jj blbě koukam :-(
Jj to jde. 180 vypodložit na 200.
Tohle gheto jsem chvilku vozil na Foxu ze 180/203. Než Kubad poslal Hope. :-)
skritku ty jsi takovy expert bf
proc jsou nekteri takovy …nevim ani jak je nazvat idioti???viz komenty u nekterejch bajku- si myslej ze oni jsou nejlepsi a maj nejlepsi kola?? nebo velky ego ??
Atila asi taky neni moc inteligent koukam
tak nejak nechapu tvuj dotaz:)
To je asi jako by ses ptal, proc jsou vseobecne nektery lidi idioti…:))
Atila je kkt jen na netu… v realu bude myslim v pohode… Mel jsem s nim taky ze zacatku velky problem…
JInak von ti nekdo psal nejaky spatny komenty? dyt bike ani nemas v profilu…
nekde jinde u nekoho jineho a myslim to i vseobecne… co nektery pisou jak nekomu komentujou kolo
treba komenty u toho force ,,haf" treba jsem nikdy neskrtnul spodkem kola u gt :D a kdyz uz to tam pise, tak kam dal kliky a prevodnik :D kdyz s tim skrta
tak tohle je konkretne nejakej kkt…:) z toho bych si hlavu fakt nedelal…
Hof na tom kole dava slusne dle fotek… Skoda te RVL na tom Forcu…
scret: uz mas poskladano?
chybej mi pos.any podlozky pod prevodnik:( Pak uz je to otazka cca hodinky…
V tejdnu je koupim a o vikendu bysme mohli vyjet, coz?
Ale stejne mame smrady nemocny ted…
jsem na ten tvuj peklostroj zvedavej :-)
nic zvlastniho… celoHT, ocel ram WERK, karbon vidle, rodla, sedlovka, kliky… Deore brzdy, XT 1×11, kazeta cerna 11–42… kola na KOM23.. proste lowcost:)))
ale vizuelne tak trosku stealth ne? :-)
bude to modne cerne, presne jak veli dnesni trendy:))
budu ladit jeste s jednou barvickou, ale to az casem… ted se budu snazit to dodelat a zacit jezdit…
cerna je pro bukvice :-D
kdo to rika, ten to je, tomu se to rymuje…
buki kuki buk buk buk :-D
tak tak:) cerna pro bukvice, bila pro teplouse… Pravej chlap, co ma muuzo si koupi ruzovou:)
ja chtel Commencal meta ruzovou.. ale doma mi ji rezolutne zakazali :-D
sive, deti me jentak na bike nepustej… proto ode dneska aspon do kanclu (cca 7 min jizdy dolekopcom) a z kanclu (cca 20 min horekopcom). to se zakazat neda, korunky se vydelavat musej :-))
tak Kaca ve spitale s malym a ja doma s tim vetsim, takze ani bajk, ani korunky… kdyz se dari…
je cas pozvat nejaky buchty! ;-))
ntvl:))
jinak ty Hayesky se jevi sehr gut. diky za ne.
jsem rikal.. za mne gut brzdy… Nemit troje, tak si je necham:)
Zdravim, nenasel by se nekdo z Usti, kdo by byl ochotny za nejakou kacku seridit prehazovacku? Prisel mi novej Canyon a panove z Nemecka se celkem vykaslali na poradnou kontrolu kola pred odeslanim. Jde o to, ze retez na urcity stupen drhne o voditko.
dámy a pánové, nechcete někdo něco z bike24.com?! domluva v SZ nebo zde a předání Ústí/Litoměřice :)
je to cerny, je to hnusny, je to tezky (10,66kg) a bude to ******** tvrdy:))) Navic to neradi…
Nicmene na lowcost na cyklostezku to docela ujde…
Jeste doladit retez.linku podlozkama pod srouby a v budoucnu dodelat polepy a bude snad hotovo…
vypada dobre, polepy bych nedaval
Jako zimák bych si to doved představit. Nevypadá to vůbec špatně až na tu vidlici. Ta je taková moc masivní. Takže ať si nováka užiješ a brzy vyrazíš :-)
vsechno nejlepsi k svatku Jarousi:)
Nomekopovi dodatecne:)
Bohuzel jsem ztratil z telefonu asi milion kontaktu:((( poslete mi plyz na vas cisla do SZ… Diky…
Diky :-)
Diky Jiří tobe taky :) bohužel te mám zafixovanyho jeko skřítka a ten asi nemá svatek co?:-D
Tak trošku trenujeme :-)
na nejakej EN zavod nebo co?? lajna do varvazova?
co to je, susice? Jsme si rikal, ze bych se tam taky rad podival… alespon jako divak… A den predem treba zajezdil…
Ale to je ted hudba budocnosti:(
jj susice presne tak sobota je volny jezdeni…tak davej
12.-15.5. rychleby jedem zatim nas je 8
vole:) Ja budu rad, kdyz do 15.5. budu mit najeto na cyklostezkovym drtikulu aspon 100km:) neboli 100km od zacatku roku…
Zacatkem prazdnin me ceka strecha a klima… pak pergola, dodelat beton a dlazbu v chodbe na zahradu a zacit delat dilnu… A to s cca 1hodinou volna tejdne…
nj nasral sis barakem :D proto mam silnicku :)taky moc nejezdim ale mam skoro 2000
barak je v klidku… Strechu i klimu udela firma, jen to zaplatit:) rodinka je bikerovo peklo:)
zandov o vikendu? na chvili jenom :) je tam toho hodne noveho a pekny jezdeni
a cesta nahoru ujde
Tak dnes jsme meli rodinohodiny :-) Teplice český pohár Xc
Jo Jo parádní rodinohodiny :-)
tak dneska odpolko (pocitam tak po 15.h) vyjizdi skritkuv fotrexpres po cyglowegu, prida se nekdo?:)
ocumovat holky co? :-)) mimo UL,navrat az k veceru…
woe:))
Hele co zejtra vyjet jen sami, bez harantu coz?:) Coygloweg, pivko atd.:)
uff, no muzu se pokusit o propustku… dam vedet
ok
tak pokus neuspesny… sam ne, s prckem muzu :-)) po cyklowegu na Kocandu do DC? je tam hriste pro deti…
tak ja dneska vyjimecne muzu sam:) ale rad bych spis na stranu zernosek… taknejak ta na DC je mi nesympaticka:(
Jinak muzu vyrazet cca za hodku…
hm, malej ted usnul, takze je to na kkt. kdybych vyjel sam, tak max. do tri, pze pak bych s nim sel ven
nj, ta logistika:(
neberes telefon woe… muzu hned a do ctyr, tj. cca 13:20 u zeleznicniho mostu
Bouřňák…
pekny skritku meli jste krasne :)jen ta trapna cenzura na facebooku kde byla tvoje fotka a nejaky ubozak maze komenty :D
psal jsem… nene:)
ten koment tam porad je, blbe koukas asi :-))
ja ho tam nemam prave :D tak sorry :D
????
bud rad, ze nevis… fejsbuucek je mor
jestli pojedes susici rekni je pekna :)
???
cos hulil? :-))
co bych hulil tvl !!! snad si rikal ze bys rad jel susici …tak kdyz pojedes rekni omg kaslu na bf je to tu o hovne uz…zdar
ntvl:) a takhle to z toho mame rozlustit jak Georgi?:)
Ted uz to chapu… No jel bych se tam nekdy podivat, ale rovnou jsem rikal, ze termin ted zavody je pro mne unreal…
Takze nekdy treba v lete nebo tak…
Ale veci, kam bych rad je vicero… Trutnov trails, Schoneck, Nejdek atd.
TT doporucim s nekym kdo to tam zna… jinak budete krapet rozladeny.. ale pokud te potaha mista znalej tak je to tam fajn
jakto, byls tam?
jop.. predminuly vikend… s Bretou, Ludkem a Jirkou
vzhledem k tomu, ze je ta nova doba a kdo se nefoti, jakoby nejezdil… tak davam fotku z moji letosni druhe jizdy:)
Nemáte někdo doma přebytečný dámský sedlo? Třeba takový SDG Allure? :-D
a hele, koho pak tu mame ?:)
Jedna endurova :-)
Nejde pridat fotka :-(
ale je krasna:)))
Teď ?
ted uz je to lepsi:) moc pekna fotka…
Pár momentek z Rychleb. Ale na Jardu to nemá :-)
kurna, jel bych hned…
A co to koukam, nas panacek mladej si koupil kanoura?:) to je Strive?
ntvl, tys vyhral ve sportce ne?:)
to nebude doufam karbon… a jeste i novy ocka pro dotvoreni krutoprisnyho bajkera… panacek se nejak zmoh..:)
Mas Mko predpokladam… hmm, kdy prijedes na pokec?:)
nn hlína a je v Lku a sedí… :-) jinak óčka to nejsou, to by jsi nemohl poznat na takovou dálku :-D Až bude čas stavim se… ;)
Lko? to vsichni cpou u novejch canouru az tak od 185cm nahoru…
Geo obyc zrejme obyc…
halo halo, hlásím návrat i do vod bike-fora. Je tu někdo??? ;-) Tady je ještě zima koukám :-D No vy to vedete! ;-)
tak neprud a zaloz novy vlakno!:)
Koneckoncu jako navrativsi dcera bys mela mit tu poctu ty… Tak sup:)
No tvl, koho to sem Marin přivezl? :-)
btw. chces objednat ten Alavis? ja to budu objednavat asi pristi tejden…
K precteni info zdejsi vlakno o Alavisu…
Alavis je super taky to bastim a kolenům se to líbí :-)
a je to takovej hnus jak se pise?:)
Je, nekecaj :-(
:))
no a nechceš se spíš podělit??? Kolik toho je v balení? Nezapomeň, že je to pro koně! :-DDD
Hmotnost koně Iniciační dávka (prvních 14 dní užívání) denně Udržovací (pokračovací) dávka denně
100 kg 4,6 g 1 odměrka 2,3 g 1/2 odměrky
200 kg 9,2 g 2 odměrky 4,6 g 1 odměrka
300 kg 13,8 g 3 odměrky 6,9 g 1,5 odměrky
400 kg 18,4 g 4 odměrky 9,2 g 2 odměrky
500 kg 23 g 5 odměrek 11,5 g 2,5 odměrky
600 kg 27,6 g 6 odměrek 13,8 g 3 odměrky
Do tlamy 1* denně kávová lžička:-)
tak ja to vemu a holt se podelime, ju? fifty fifty…
objednano.. a timto muzeme nechat vlakno v zapomeni…
mně je z vás zimaaaaa