takže…termín se blíží tak oficiálně otevírám vorganizační přejezdovej dred jak již mnozí víte máme super 12 postýlek na lesný zájem je veliký a já myslím že když se přihlásí víc lidí tak to určitě eště neják dohodnu
pro ty gdo neví tak základní parametry: odjezd 8/9/07 8:42 ze západu (kdyby bylo počasí hodně v pohodě a mysme se v pátek moc ožrali tak můžem jet i v 10:42) start z Ostrova nad Ohří 10:30 Ostrov-lanofkaklíňák-měděnec-šebík-novýdům-zákoutí-svahová-www.horskyhotellesna.cz tam už to mnozí znáte no comment a druhý den přes fláje novéměsto cínovec dom každý den pohodových náhorních cca 80km pro chrty je první den možná doplňková časovka na Jedlák – budem měřit a rozdávat ceny! a druhý den libovolné prodloužení – pro asfaltové maniaky třeba až do Děčína s oblíbeným návratem po střekofské straně labe :))))
jak sem již zmínil tak chlastat se začně už v pátek protože přijedou sobotkovi…ubytování myslím není problém, někdo se vejde k nám a někdo třeba k houmimu nebo kubovi viďte :)
ještě je k jednání vopačná varianta ale už protože mam strach že bysme se nevešli do cyklobusu tak ji ani neinzeruju
z minulého přejezdového dredu mám tyhle přihlášky: Já+Kačka Sob+Sobice Geronýmo+Lenunka Kuba+Houmi Scret+Kačenka Pítr+Eva Tesak+Makki to je dokonce 14 ve vzduchu visi este teta selma furt mele neco o zavodech ale ja neverim ze by si tohle nechala ujit tak mi to prosim vsici potvrdte, další se rychle přihlaste at tam kdyztak fcas zavolam
jináč ještě všechny mimoústecké i ústecké pozorňuju na významnou culčure akci www.strekovskamumie.cz/ který se asi taky účastníme a koná se víkend před přejezdem…je to za 2 kila a noční prohlídka hradu v ceně :)