Váš názor na FULL STEVENS FLUENT ES 2013

33 nepřečtených
  • Edis

Ahoj, potřeboval bych poradit, uvažuji o tomto kolu STEVENS FLUENT ES 2013, co na to říkáte? Značku moc neznám, libí se mi design? Je chyba že to není postaveno na carbonu? Díky za rady

http://www.stevensbikes.cz/1309-fluent-es

0 0
    • Azmir  

Za tu cenu by to na carbonu být postavené mohlo.

0 0
      • Milvus888  

za 54 no nevim nevim..

0 0
        • Azmir  

54 ????

0 0
          • Milvus888  

model 2012 velikosti 16 a 22.

0 0
            • Azmir  

Ale on sem z nějakého důvodu hodil 2013, na který se i ptá, samozřejmě za 54 to není špatné, ale za 68 se dají shenat určitě lepší, třeba mu právě nesedí ty velikosti, 16 a 22 jsou dost okrajové.

0 0
      • JakeF  

Ty jsi z těch čínskejch karbonů z výprodejů dobře zmagořelej…

0 0
        • Milvus888  

+1

0 0
        • Azmir  

Jojo samé čínské carbony cube felt nebo haibike

0 0
          • Hank Moody  

Zrovna ten Haibike není nic než přelakovaná Čína.

Felt nevypadá zle, s tím rámem si aspoň někdo dal práci, ne jen nakoukl do čínského katalogu a mají ho dokonce ve všech velikostech, ale netroufl bych si srovnávat RS Ario s Fox Float. A CrossRidy s EA70kama už vůbec ne.

0 0
            • JakeF  

Tak to já bych si Crossridy s EA70 srovnat troufnul a šel bych do Crossridů, při vážnějším ježdění je to stejně pak na výměnu obojí.

0 0
              • Hank Moody  

Mi Crossridy přišly jako strašné bláto. Ale je fakt, že nemám úplně chrtí postavu. :)

0 0
          • JakeF  

Haibike 66 tisíc.

Felt a Cube skoro 70 tisíc.

Kde máš ten karbon za 54 tisíc?

0 0
            • Azmir  

Co to třepeš, kolo ze zakladatelova odkazu stojí 68 999.

0 0
              • JakeF  

Nabízíš výprodeje, ve výprodeji je za 54… Srovnávej srovnatelný.

0 0
          • JakeF  

A i pokud by to chtěl kupovat za plnou cenu novej model, tak prostě nemůžeš srovnávat výprodejovou cenu s plnou cenou na začátku sezóny.

0 0
            • Hank Moody  

Hlavně jsem si jistý, že u kola za 70 aktuálního modelového ročníku mu každý prodejce nabídne dost zajímavou slevu.

0 0
              • Edis  

Předpokládám, že když se jedná o nový model mi dají v prodejně nějakou slevu. Každopádně jsem rád, že nevadí,že to není karbon..Design se mi libí. Na kole jsem se rozhodl jezdit až letos, tak bych nerad udělal chybu s tím, že si koupim kolo, který stojí za prd.

0 0
                • JakeF  

Ideální je si kolo před koupí vyzkoušet, u fullu to platí dvojnásob. Každej full chodí trochu jinak.

0 0
                  • Edis  

Super, děkuji za rady.. mám 186 cm, tak bych to viděl na 20" ale raději si obvolám pár obchůdků a zajedu se podívat..

0 0
                • Hank Moody  

Jak píše JakeF, určitě si to kolo vyzkoušej. Na TestFestu Stevens byl, tak by měli mít nějaká testovací kola.

0 0
        • jIrI___  

:D

0 0
    • Milvus888  

Řekl bych že je dobré, za tyto peníze je dostatečně lehký a má dobré osazení, tady ten canyon je taky dost dobrý

0 0
      • Hank Moody  

Problém je, že ten Stevens za 54 je loňský model, tak pochybuju, že bude ještě k sehnání.

0 0
      • ferlikster  

je to strakaty jak kasparek… Vypada to jako Kellys/Pells/(zde dopln levny kolo bez napadu)/ pred par lety.

Kdyz uz takovy prachy vrazet za kratkozdvihovy celopero, tak bych volil Spesl Epic.

Na vyprodejich sezenes i pekny kousky : viz zde

0 0
        • Breakpain  

občas si říkám, kde na ty barvy chodí :(

0 0
    • Edis  

ještě jsem se díval na tento model, co myslíte, který je lepší STEVENS FLUENT ES 2013 nebo tohle:

http://www.stevensbikes.cz/1293-sledge-sx

0 0
      • Azmir  

150mm vs 120mm, 27.5 vs 26, zrovna tyhle hodnoty by sis měl vybrat sám, podle toho co jezdíš, snad sám uznáš za vhodné jestli potřebuješ 150 zdvih nebo ne.

0 0
        • duty9999  

no myslím si že jsou to kola top kvality určitě vydrží spoustu závodů nebo jenom výletů každé kolo mad 50 000 kč bude kvalitní jak karbon nebo hliník

0 0
          • Azmir  

A jak tohle souvisí s tím co jsem napsal? Asi dobrej matroš co?

0 0
    • duty9999  

no myslím si že jsou to kola top kvality určitě vydrží spoustu závodů nebo jenom výletů každé kolo mad 50 000 kč bude kvalitní jak karbon nebo hliník

0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce