Ahoj, potřeboval bych poradit, uvažuji o tomto kolu STEVENS FLUENT ES 2013, co na to říkáte? Značku moc neznám, libí se mi design? Je chyba že to není postaveno na carbonu? Díky za rady
Ahoj, potřeboval bych poradit, uvažuji o tomto kolu STEVENS FLUENT ES 2013, co na to říkáte? Značku moc neznám, libí se mi design? Je chyba že to není postaveno na carbonu? Díky za rady
Za tu cenu by to na carbonu být postavené mohlo.
za 54 no nevim nevim..
54 ????
model 2012 velikosti 16 a 22.
Ale on sem z nějakého důvodu hodil 2013, na který se i ptá, samozřejmě za 54 to není špatné, ale za 68 se dají shenat určitě lepší, třeba mu právě nesedí ty velikosti, 16 a 22 jsou dost okrajové.
Ty jsi z těch čínskejch karbonů z výprodejů dobře zmagořelej…
+1
Zrovna ten Haibike není nic než přelakovaná Čína.
Felt nevypadá zle, s tím rámem si aspoň někdo dal práci, ne jen nakoukl do čínského katalogu a mají ho dokonce ve všech velikostech, ale netroufl bych si srovnávat RS Ario s Fox Float. A CrossRidy s EA70kama už vůbec ne.
Tak to já bych si Crossridy s EA70 srovnat troufnul a šel bych do Crossridů, při vážnějším ježdění je to stejně pak na výměnu obojí.
Mi Crossridy přišly jako strašné bláto. Ale je fakt, že nemám úplně chrtí postavu. :)
Haibike 66 tisíc.
Felt a Cube skoro 70 tisíc.
Kde máš ten karbon za 54 tisíc?
Co to třepeš, kolo ze zakladatelova odkazu stojí 68 999.
Nabízíš výprodeje, ve výprodeji je za 54… Srovnávej srovnatelný.
A i pokud by to chtěl kupovat za plnou cenu novej model, tak prostě nemůžeš srovnávat výprodejovou cenu s plnou cenou na začátku sezóny.
Hlavně jsem si jistý, že u kola za 70 aktuálního modelového ročníku mu každý prodejce nabídne dost zajímavou slevu.
Předpokládám, že když se jedná o nový model mi dají v prodejně nějakou slevu. Každopádně jsem rád, že nevadí,že to není karbon..Design se mi libí. Na kole jsem se rozhodl jezdit až letos, tak bych nerad udělal chybu s tím, že si koupim kolo, který stojí za prd.
Ideální je si kolo před koupí vyzkoušet, u fullu to platí dvojnásob. Každej full chodí trochu jinak.
Super, děkuji za rady.. mám 186 cm, tak bych to viděl na 20" ale raději si obvolám pár obchůdků a zajedu se podívat..
Jak píše JakeF, určitě si to kolo vyzkoušej. Na TestFestu Stevens byl, tak by měli mít nějaká testovací kola.
:D
Problém je, že ten Stevens za 54 je loňský model, tak pochybuju, že bude ještě k sehnání.
Aha tak to jsem přehlédl
je to strakaty jak kasparek… Vypada to jako Kellys/Pells/(zde dopln levny kolo bez napadu)/ pred par lety.
Kdyz uz takovy prachy vrazet za kratkozdvihovy celopero, tak bych volil Spesl Epic.
Na vyprodejich sezenes i pekny kousky : viz zde
občas si říkám, kde na ty barvy chodí :(
ještě jsem se díval na tento model, co myslíte, který je lepší STEVENS FLUENT ES 2013 nebo tohle:
150mm vs 120mm, 27.5 vs 26, zrovna tyhle hodnoty by sis měl vybrat sám, podle toho co jezdíš, snad sám uznáš za vhodné jestli potřebuješ 150 zdvih nebo ne.
no myslím si že jsou to kola top kvality určitě vydrží spoustu závodů nebo jenom výletů každé kolo mad 50 000 kč bude kvalitní jak karbon nebo hliník
A jak tohle souvisí s tím co jsem napsal? Asi dobrej matroš co?
už tě chápu :DDD
no myslím si že jsou to kola top kvality určitě vydrží spoustu závodů nebo jenom výletů každé kolo mad 50 000 kč bude kvalitní jak karbon nebo hliník