Zdravím pokud se bude chtít někdo přidat je vítán. Jedu z Prahy vlakem kolem 9:00 do Rakovníka a pak kolmo pres Krakovec az na Krivoklat a pak smerem na Lány a mozna az na Kladno.
Pohodový tempo
Zdravím pokud se bude chtít někdo přidat je vítán. Jedu z Prahy vlakem kolem 9:00 do Rakovníka a pak kolmo pres Krakovec az na Krivoklat a pak smerem na Lány a mozna az na Kladno.
Pohodový tempo
sice se nepripojim, ale dovolil bych si doporucit pokracovat z Krakovce po cervene TZ kolem ricky Javornice… je tam par peknych brodu
/ale neznam aktualni stav terenu/
taktez doporucuju.
akuální( 14 dní z5) stav terénu na javornici je přívětivý, zatim tam nebyla žádná těžba, takže se dá projet bez úhony. Suchý ponožky ssebou :). a bacha na to jak prší, v tamnějších brodech není neobvyklý, že tam zahučíš po hlavovou rouru jak já, ale všechno se dá projet
stim pocitam radbych po ty cerveny jel az na krivoklat a pak smer na lany
Ta červená od Skryjského mostu podél řeky tuším neni moc sjízdná (nevim, jak to tam teď vypadá). Takže je asi lepší ten kus objet výjezdem po asfaltu přes Týřovice.
mam kolo s dobrou pruchdnosti terenem :))))
tady mas jeden brodik ze ctvrtecni vyjizdky pres Javornici .-)
j… a nebo to vzit po druhem brehu zelena-modra-cervena do Roztok
Není třeba,červená podél řeky je už dobrá,z velké části pěkný singlík.
Ok. Dlouho sem tam nejel. Dík za info:-)
Skryje → Nezabudice bylo minulý týden ve čt 100% sjízdné včetně výjezdu od řeky nahoru. A celkem pěkný úsek, tedy až na ten kus podél vody přímo, kde je široká cesta a kde to bylo jak na dálnici, asi 1000 cyklistů; jak to odbočilo do prudkého krpálu od řeky nahoru, tak hned nikde nikdo :-)
Tedy určitě ještě z Nezabudic až zase na silnici, tam až jsme to jeli.
fuj .. jsem se lek ze se tu mluvi o me … ja jsem Kralovec :o)))))