Potřeboval bych poradit, jakou velikost návleků na nohy (80cm) a ruce (50–55cm) bych si měl nejlépe vybrat. Zvažuji nad velikostí L nebo XL. Najdu zde někoho, kdo je vysoký zhruba jako já? … 180–182cm :)
Potřeboval bych poradit, jakou velikost návleků na nohy (80cm) a ruce (50–55cm) bych si měl nejlépe vybrat. Zvažuji nad velikostí L nebo XL. Najdu zde někoho, kdo je vysoký zhruba jako já? … 180–182cm :)
Aby si to nemal take jednoduche, okrem dlzky budes musiet pri vybere velkosti zohladnit aj obvod. Aby navleky drzali tam, kde maju, je to dolezitejsi rozmer ako dlzka.
Já mám 190cm 98 kg a mám návleky všechny „L“
187 a 93 a možná bych zvládl i více, než XL :D …
Používám XL na nohy a je to tak tak … občas už je to nepohodlné, ale XXL už je volné asi až moc … takže já bych bral takže něco mezi XL a XXL na nohy a L až XL na ruce …
Většinou mám nohy o číslo větší než ruce … a teď babo raď ;) …
Každý výrobce to má jinak … zkoušej … Já osobně nedám dopustit na Craft – velmi příjemné … na chladnější období mám Eleven a taky vcelku ok, i když už to není tak poddajný materiál.
Přemýšlím, zda-li zvolit Roubaix nebo Lycra. ten Roubaix je zateplený a předpokládám, že je vhodný jen na zimní vyjížďky, kde teplota klesá pod 10°C. Říkám to správně? Zvažuji nad Lycra, která není zateplená. Jezdit budu spíše až při teplotách kolem 14–17°C, ev. při chladném večeru v létě.
Tak nejak, zalezi jak smasis chlad. Ja to zvladnu i v 15 s tema teplyma ;-)
Som na tom rovnako. :-)
Ked uz lycru, tak aspon windstopper.