Velikost návleků na osobu vysokou 182cm

7 nepřečtených
  • cevepe

Potřeboval bych poradit, jakou velikost návleků na nohy (80cm) a ruce (50–55cm) bych si měl nejlépe vybrat. Zvažuji nad velikostí L nebo XL. Najdu zde někoho, kdo je vysoký zhruba jako já? … 180–182cm :)

0 0
    • bruco  

Aby si to nemal take jednoduche, okrem dlzky budes musiet pri vybere velkosti zohladnit aj obvod. Aby navleky drzali tam, kde maju, je to dolezitejsi rozmer ako dlzka.

0 0
    • Výběr z produktů
      Přejít do shopu (Oblečení)
    • tom hart  

Já mám 190cm 98 kg a mám návleky všechny „L“

0 0
      • Breakpain  

187 a 93 a možná bych zvládl i více, než XL :D …

Používám XL na nohy a je to tak tak … občas už je to nepohodlné, ale XXL už je volné asi až moc … takže já bych bral takže něco mezi XL a XXL na nohy a L až XL na ruce …

Většinou mám nohy o číslo větší než ruce … a teď babo raď ;) …

Každý výrobce to má jinak … zkoušej … Já osobně nedám dopustit na Craft – velmi příjemné … na chladnější období mám Eleven a taky vcelku ok, i když už to není tak poddajný materiál.

0 0
    • cevepe  

Přemýšlím, zda-li zvolit Roubaix nebo Lycra. ten Roubaix je zateplený a předpokládám, že je vhodný jen na zimní vyjížďky, kde teplota klesá pod 10°C. Říkám to správně? Zvažuji nad Lycra, která není zateplená. Jezdit budu spíše až při teplotách kolem 14–17°C, ev. při chladném večeru v létě.

0 0
      • Breakpain  

Tak nejak, zalezi jak smasis chlad. Ja to zvladnu i v 15 s tema teplyma ;-)

0 0
        • bruco  

Som na tom rovnako. :-)

Ked uz lycru, tak aspon windstopper.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.